canım ya acil çıkmam gerekiyoru öyle ki çıkış vermeden kapatmışım bilgisayarı cevap veremedim kusura bakma . ben o taba rengi çizmeyi beğenmedim açıkçası siyah ya da vizon diyebilirdim vizonun varsa siyah alman ii olmuş değişiklik olur herşeyle giyebilirsin hayırlı olsun[/Q estafurullah canım önemli değilliçime sinmedi siyah zaten iptal ettim siparişi vizonunu aldım
estafurullah canım önemli değilliçime sinmedi siyah zaten iptal ettim siparişi vizonunu aldım
kızlar sizce şu çantalardan hangisini alayım ? (ben kahveyi daha çok beğendim ama sanki zor kombin olur o ne dersiniz, onu alırsam ayakkabı ne renk giyerim ya da çizme ? )
Eki Görüntüle 326684 Eki Görüntüle 326685
çantalar 50şer tl fiyatı nasıl sizce ?
bir de şu elbiseyi alsam mı çok kararsız kaldım ? (23 tl)
Eki Görüntüle 326686
bir de kararsız kaldığım şu mor çanta var(30 tl )
Eki Görüntüle 326687
ay ben hiç birini beğenmedim bilin mi :18::18::18:
çantaların o açık renk kısımlarını sevmedim.:18:
kahve çantayı ben kahve çizme ile kullanıyorum hep. ya da illa bu çantayı alıcam diyorsan kahveden başka krem çizme alternatifin de var.
mor çanta gayet orjinal ama zor bir parça bence. her şeyle uymayabilir
elbiseyi de ele.
çekin filan mı var kuş? illa bir şey almak zorunda gibi hissetmişsin sankimzaten sen de kararsız kalmışsın demek ki içine sinmediler, alma bunları
tourmaline ben açıkçası beğenmedimiçlerinden mor çanta güzel gibi ama nasıl kombinlenir bilemedim :26: bence de alma
Eki Görüntüle 326063 Eki Görüntüle 326064 Eki Görüntüle 326065 bu çizmeleri beğendim gerçi renge de karar veremedim ama
Offffff yetişemedim buna siyahını istiyordum
3. rengi iş yerindeki arkadaşımda var çok güzel duruyor
Offffff yetişemedim buna siyahını istiyordum
3. rengi iş yerindeki arkadaşımda var çok güzel duruyor
Eki Görüntüle 327512
umarım yükleyebilmişimdir. bu saks mavi ayakkabı nasıl kombinlenir kızlar önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
bej rengi veya metalik gri elbiselerin güzel olacagını düşünüyorum saks mavisi ince bi kemerle kombini tamamlayabilirsin .foto aradm ama istediğim gibi bi elbise modeli bulamadm :26:
çok şatafatlı değilde sade bi elbise olmalı bence çünkü ayakkabılar zaten çok şık şatafatlı fırfırlı elbiselerle hiç olmayacağı kanaatindeyim
günlük kullanım için saks mavisi skinny açık bej yada metalik gri salaş bluz ve çantayla olabilir aslında ben ayakkabıyı çok beğendim ya da saks mavisi blazer ceket kollarının kıvrılan kısmı yine açık bi renk kollarının açık renginde bi bluz ve yine açık renk bi çantayla da güsel olur bence canımönerin için teşekkür ederim bnnucum. :) ayakkabı iddalı olduğu için sade parçalarla birleştirmek lazım sanırım. günlük kullanım için uygun mu değil mi bilemedim. neyse bakıcaz artık. çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?