Kıız lc waikiki den mi aldııın çok güzelmiş güle güle giy
ben bir kıyafet almadım fakat alacağım ya da diktireceğim. önce kendimle ilgili bilgi vereyim. 26 yaşındayım. boy172, kilo53. kumral esmer arası ten rengim. yeni evliyim. eşimin kuzeni evlenecek nisan ayında. ben de ailenin yeni gelini olarak şık olmak istiyorum kiii kokoşum da zaten bi de bu var. beğendiğim birkaç elbise modeli ekliycem sizce nasıl bir model olmalı fikir verirseniz memnun olurum
Eki Görüntüle 329944 Eki Görüntüle 329945 Eki Görüntüle 329946 Eki Görüntüle 329947
teşekkür ederim canımm:78:hepsi cok güzel kontesscim bende siyah cantadan aldım..mini kaban cok güzelmiş acabaaaaaa diyoorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 330050 mineee bendee o hırkayı aldım, kemerli olannııı, bi de şunu aldım
hırkaya bayıldım normal fiyatıda çok uygundu dimisiyah taytla giyilirmiki bu
bende bu ikisini aldım kızlar
hatta kazaktan 2 kere aldım 1. de indirim çekini unutmuşum iptal ederim dedim2. ye indirim çekli aldım
Eki Görüntüle 330120 Eki Görüntüle 330119 Eki Görüntüle 330118 Eki Görüntüle 330121
fiziğin düzgün bence 2 numaralı elbise vucuduna cuk oturur ama bu elbisenin saks mavisini denemeni tavsiye ederim ya da pudra rengi
Eki Görüntüle 330274 Hediye hırkam
Offf çok güzell hediye mi çıkıyor nasıl oluyor bana da anlatsanıza. Güle güle kullan çok güzell gerçektenn
çok şık olur ikisi bende bi daha böyle bişey olursa kahve almayı düşünüyorum kazakta çok hoşmuş omzu tüylülerdenmi ?
Eki Görüntüle 330274 Hediye hırkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?