Pembe Dolap

saol canım omuzu katlı katlı kabarık yani sanki zincir gibi bişeyler de var ama ben beğenmezsem onları çıkarırım:26: kazağa bayıldım bende birlikte kombinlerim dedim

güle güle kullan

Teşekkür ederim cnm . Sende aldıklarını güle güle kullan . Güzel renkleri tercih etmişsin

çok güzelmiş güle güle kullan

teşekkür ederim fkir verdiğin için
rica ederim
hırkalar çok hoşmuş

kızlar ben kaynımın nişanına bordo süet bi elbise aldım üstüne bordo başörtü örtmek istemiyorum başka ne renk olur

mesela pudra rengi olabilirmi

fikir verirrseniz cok sevinirim nişan evde oldugu için sade bişi olsun istiyorum

lacivert olabilir:44:

bence açık renkler seçersen güzel olur koyu renkler boğar ve pudra rengi çok yakışır

kızlar bu hediye çekin kodları falan anlamadım ben açıklayabilirmisiniz trendyol için..

çeklerimle aldığım ürünlerim geldi

tepsi ykm home

2 adet benetton lakost, mavi-laci arası rengine bayıldım!
diğeri de siyah.
pantolon da çoookkk istediğim bell-bottom tarzında. 9 tl ye geldi fashions friends marka

botlar 20 tl fakat taban renginde sorun var, bi halletmek lazım olcak o durumu, belki de iade edeceğim:26:

kitaplar d&r'dan, geçen günün fırsatı pinhan'ı 5tl'ye görünce dayanamamıştım:78:

flormar'lar alelade marketten sally hansen'i hediye çekimle aldım,4tl'ye geldi

beyaz sedefli gibi olanın içinde renkli simler var ama çıkmamış fotoda.

Son düzenleme:

Çok güzeller güle güle kullan trendyoldan mı almıştın? Eğer ordansa tv kampanyası var mı acaba?

Kızlar trendyol hediye çeki kodları hangi kanallarda hangi programlarda ne zamanları veriliyor?

kontes hepsi çok güzel hayırlı olsun sally hansenin rengi cuk tatlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…