saol canım omuzu katlı katlı kabarık yani sanki zincir gibi bişeyler de var ama ben beğenmezsem onları çıkarırım:26: kazağa bayıldım bende birlikte kombinlerim dedim
güle güle kullan
kızlarrr bişiy sorucam
bu kadar çok hediye çekini nasıl kazanıyorsunuz
Teşekkür ederim cnm . Sende aldıklarını güle güle kullan . Güzel renkleri tercih etmişsin
çok güzelmiş güle güle kullanEki Görüntüle 330274 Hediye hırkam
rica ederimteşekkür ederim fkir verdiğin için
hırkalar çok hoşmuşEki Görüntüle 330014
eşime 4.95
Eki Görüntüle 330015
kızıma 4.95
Eki Görüntüle 330016
Eki Görüntüle 330017 leopar bluz ve bereyi 18.93
Eki Görüntüle 330020
Eki Görüntüle 330021 iki boleroyu 4.95
Eki Görüntüle 330024
4.90
aldım trendyoldan bugün :))))
kızlar ben kaynımın nişanına bordo süet bi elbise aldım üstüne bordo başörtü örtmek istemiyorum başka ne renk olur
mesela pudra rengi olabilirmi
fikir verirrseniz cok sevinirim nişan evde oldugu için sade bişi olsun istiyorum
kızlar ben kaynımın nişanına bordo süet bi elbise aldım üstüne bordo başörtü örtmek istemiyorum başka ne renk olur
mesela pudra rengi olabilirmi
fikir verirrseniz cok sevinirim nişan evde oldugu için sade bişi olsun istiyorum
kızlar bu hediye çekin kodları falan anlamadım ben açıklayabilirmisiniz trendyol için..
haftada 1 gün, tv de kod veriyor canım
trendyolda bi kaç saatliğine geçerliliği oluyor o kodun.
20tl lik indirim kodu.
lacivert olabilir:44:
bence açık renkler seçersen güzel olur koyu renkler boğar ve pudra rengi çok yakışır
çeklerimle aldığım ürünlerim geldi
tepsi ykm home
2 adet benetton lakost, mavi-laci arası rengine bayıldım!
diğeri de siyah.
pantolon da çoookkk istediğim bell-bottom tarzında. 9 tl ye geldifashions friends marka
botlar 20 tl fakat taban renginde sorun var, bi halletmek lazım olcak o durumu, belki de iade edeceğim:26:
kitaplar d&r'dan, geçen günün fırsatı pinhan'ı 5tl'ye görünce dayanamamıştım:78:
flormar'lar alelade markettensally hansen'i hediye çekimle aldım,4tl'ye geldi
beyaz sedefli gibi olanın içinde renkli simler var ama çıkmamış fotoda.
Çok güzeller güle güle kullantrendyoldan mı almıştın? Eğer ordansa tv kampanyası var mı acaba?
Kızlar trendyol hediye çeki kodları hangi kanallarda hangi programlarda ne zamanları veriliyor?
face sayfalarında demişler ki : ne zaman hangi kanalda ve hangi programda verileceği belirsiz, her an her yerde olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?