Pembe Dolap

ya bnmkiler hemen battı sinir oldumm bgn bnde silgiyle sildm artık okula öle gidilmez ayıptır diye=) deriden de pahalı satıolar temzleme setni yani ona para wermek istemedm açıkcası 40 liraya başka bişi alırım dedm,olmadı oturup boyarım ya napalım ömrü ne kdr yeterse :bbo: giydiim yanıma kar kalır. çok teşekkr ederm cnm ilgilendiiin için

bayıldım bunlara muhteşemler :sm_cool:güle güle kullan canım
sormazsam çatlarım kaça aldın?:jeyyar:

Tesekkür ederim canim...kaydirigubbakcemile3 ben onlari indirimden yararlanarak 27 € almistim..70 € civarinda normal fiyati hatirladigim kadariyla.! hihoyyyt

böff isviçre deseydin babamı yollardımsenağlama
fiyatıda çok uygun güle güle kullan canım ayağında ameliyatlıymış rabbim acil şifalar versin

ALLAH razi olsun aybike...cok SÜKÜR ayaklandim artik ama bazen sisiyor ayagim iste..bi kac ay sonra eski formuna girer ayagim insALLAH! :Saruboceq:

gecmis olsun canim, ya bunlara bayildim bende istiyoruuum hemde cok uygun almissin bana dekkelmezki öyle sansim yok

Sagol canim, evet bu gercekten sürpriz oldu..2 ay normal fiyatina alsammi almasammi diye düsündüm, sonra bi baktim 70 % indirime ugramis...tabi ben hemen daldimmmm...kaydirigubbakcemile3

kızlarrr delikafadulden delikafadulden
sonunda çanta aldımm cok severek içime sinerek aldım cok begendmm eklicem resim en yakın zamanda Şeniz

Kız funda hangi arada aldın bu elbiseyi bacım.
Çekte bide üzerinde görelim a.s.

ggden aldım ablacım , :)
dört bir koldan saldırdım biliyosun-tatlicadiarzu-

Güzel bacımın güzel elbisesi.....

fundişim....canım beneeeee...

oyy iyiki varsın kibim yaaŞeniz:asigim:

kızlarrr delikafadulden delikafadulden
sonunda çanta aldımm cok severek içime sinerek aldım cok begendmm eklicem resim en yakın zamanda Şeniz

resim ? resim?resim?

çok güzel meleğimm :asigim:
güle güle giy ŞenizŞeniz

:asigim::1hug:a.s.

funnyda elbisen çok hoş gule gule giy cnm
malibubir an önce eklede görelim cantanı canım eminim superdir.. zevkli kızsın vesselam :)

* KapRiS *
cnmmm ayakkabıdan çok pozlarrına bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa..bak kadınlar kulübü kıymetini bilmeliiii ne zorluklarla çekinilmiş pozlar:):):süpersinnnnnnnnnn

* KapRiS *
cnmmm ayakkabıdan çok pozlarrına bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa..bak kadınlar kulübü kıymetini bilmeliiii ne zorluklarla çekinilmiş pozlar:):):süpersinnnnnnnnnn

:roflol: :roflol:
aynen cnm katılıorum sana ..

kızlarrrr hepiniz ciclerinizi güle gle giyinin..fuunda bayıldım elbisene güle güle giy..kızlar ay sonunda yerde indirim oluyor gayet ciddi indirimler yapıyorlar hafta sonu inşallah gidecem kurstan sonra tabi ozmana kadar bişeyler kalırsa..ogün çokkkkk gezdim ama şık bir kaban bulamadım olanlarda hep36- 40 bedendi banada büyük geldi üf ya güya 38 beden bulunur derler ama yokkk..bakalım hafta bulabilecek miyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…