Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım elbisenin deseni ve ön tarafı çok hoşuma gitti :))çok teşekkür ederim canlarım,daha güzelleri sizin olsun opuyorumnanaktan
fascination kız zevklerimiz aynı bizim galiba kaydirigubbakcemile5
kıyafetlerine bayıldım hem şık hem spor; saatler benimkiler gibi taşlı; ve küpeler ya halka ya da uzun bayanssulusmile
güle güle giyin, süslen, tak takıştır bebişim zemuszemus opuyorumnanaktan
sağol yafrum belkide aynıdır cicim anlaştığımıza göre zevklerde aynıdır belkimmmevet canım hem spor hem modern takılıoruma.seskiden sadece spordu şimdi tabi büyüdük modern liğe doğru gidiyoruz saatlere gelince hiç bu güne kadar sade saat takmadım hep taşlı oluyolar valla bi tane var sade o kadar küpe de hep halka hatta halkanın her çeşidi var ben bi kaç tanesini koydum buraya kocaman var hele bi tane kafamdan geçicek nerdeyse delimiyim needelikafadulden
ama o kocaman halkalar da çok şık duruyo ya bayanssulusmile ben de eskiden spor ayakkabısı giyerdim, yok artık hep babet ya da topuklu giyiyorum. bir de gümüş takılardan hoşlanırdım.şimdi altın sarısı renginde olanlar da acayip güzel geliyo bayanssulusmile
minim elbisen çok cici güzelim Şenizilk maxi elbisem opuyorumnanaktan
güzel çekemedim sempatiksalakcinni
bi kaç şey ekleyip bende pembe dolaba dahil olayım dedim=)
şunu bunu özellikle beğendim diyemiyorum hepsini çok beğendim vereliniortak
güle güle kullan a.s.
supermis ben cok begendim