Pembe Dolap

kızlar yeni aldığım elbise ve tankini....

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk maxi elbisem opuyorumnanaktan

güzel çekemedim sempatiksalakcinni

çok teşekkür ederim canlarım,daha güzelleri sizin olsun opuyorumnanaktan

bi kaç şey ekleyip bende pembe dolaba dahil olayım dedim=)

fascination kız zevklerimiz aynı bizim galiba kaydirigubbakcemile5
kıyafetlerine bayıldım hem şık hem spor; saatler benimkiler gibi taşlı; ve küpeler ya halka ya da uzun bayanssulusmile
güle güle giyin, süslen, tak takıştır bebişim zemuszemus opuyorumnanaktan

fascination kız zevklerimiz aynı bizim galiba kaydirigubbakcemile5
kıyafetlerine bayıldım hem şık hem spor; saatler benimkiler gibi taşlı; ve küpeler ya halka ya da uzun bayanssulusmile
güle güle giyin, süslen, tak takıştır bebişim zemuszemus opuyorumnanaktan

sağol yafrum belkide aynıdır cicim anlaştığımıza göre zevklerde aynıdır belkimmm:1:evet canım hem spor hem modern takılıoruma.seskiden sadece spordu şimdi tabi büyüdük modern liğe doğru gidiyoruz saatlere gelince hiç bu güne kadar sade saat takmadım hep taşlı oluyolar valla bi tane var sade o kadar küpe de hep halka hatta halkanın her çeşidi var ben bi kaç tanesini koydum buraya kocaman var hele bi tane kafamdan geçicek nerdeyse delimiyim needelikafadulden

sağol yafrum belkide aynıdır cicim anlaştığımıza göre zevklerde aynıdır belkimmm:1:evet canım hem spor hem modern takılıoruma.seskiden sadece spordu şimdi tabi büyüdük modern liğe doğru gidiyoruz saatlere gelince hiç bu güne kadar sade saat takmadım hep taşlı oluyolar valla bi tane var sade o kadar küpe de hep halka hatta halkanın her çeşidi var ben bi kaç tanesini koydum buraya kocaman var hele bi tane kafamdan geçicek nerdeyse delimiyim needelikafadulden

ama o kocaman halkalar da çok şık duruyo ya bayanssulusmile ben de eskiden spor ayakkabısı giyerdim, yok artık hep babet ya da topuklu giyiyorum. bir de gümüş takılardan hoşlanırdım.şimdi altın sarısı renginde olanlar da acayip güzel geliyo bayanssulusmile

ama o kocaman halkalar da çok şık duruyo ya bayanssulusmile ben de eskiden spor ayakkabısı giyerdim, yok artık hep babet ya da topuklu giyiyorum. bir de gümüş takılardan hoşlanırdım.şimdi altın sarısı renginde olanlar da acayip güzel geliyo bayanssulusmile

evet aynen şekerim ben de altın sarısı ve gümüş rengi halkalara bayılıorum hatta bi tanesi kırılmıştı ay ağlıcaktım nerdeyse ya o kadar seviyorum bende hep babet yada topuklu yada platform topuk ama spor ayakkabıda çok giyiyorum ben mesela çarşıya falan çıkıcaksam yada mağaza mağaz geziceksem mutlaka spor ayakkabı yoksa ayy benim derim çok hassa hemen su toplar bidaha yürüyemem çok kötü durumeyvahedigeldismilesanada hediye alıyım şekerim küpe gümüş rengi koca halka bi örnek desen şıkır şıkır dolaşırızaklinialirimsmile

ayakkabm.jpg

kızlarr bugün aldım sizde nasıl? kameradan çektim rengi pek net değil sanırım...

Back
X