Pembe Koltukta 13.Hafta 'Ank06' Bizlerle...

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Tekrar merhaba canlarım..buyrunnnnnnnnn

Oy çoğunluğu ank06 ablamızdan yana olduğu için bu hafta koltuğa oturma şerefine de o nail olmuş oldu

Evet gelsin sorular bakalım..azcık terletelim ank ablamızı da görsün bakalım koltuğa oturmayı aklinialirimsmile

Buyrun efenim pembe koltuğumuz sizi bekler şutarafagitti

Geldim geldim şekerler ben ağır konuğum ona göre çayım cigaram olacak arada börekte isterim kola neyim de hazır olsun ona göree opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan..

Oy veren herkeslere çok teşekkür ederim arkadaşlar opuyorumnanaktan

Hoşgeldin Ablacım.İlk soru benden olsun,kaç yaşındasın.Ne iş yapıyorsun,kaç çocuğun var:)

Hoş bulduk bitanem sağoalsın..
46 yaşındayım artık yaşlandım diyebiliyorum ev hanımıyım ama ücretsiz çalışıyorum 1 tane kızım kızım var 21 yaşında kıbrısta üniversite öğrencisi canım.
3 senedir bizden uzak yani çok özlüyorum ama benim en yakın arkadaşım çünkü..:1hugpuyorumnanaktan

Konu sahibi olarak ilk soru benden gelsin

Şuan geldiğin nokta hayatta olmak istediğin nokta mı ?

Gelsin bakalım kanka ...
Yaşadığın şeylere göre değişebiliyor aslında bulunduğun nokta ama yinede şükür diyorum yaşantımıza allahtan çok fazla bişey de istemiyorum sadece sağlık ve huzur olsun yeter Şeniz

Canım ablamm Şeniz
Nede yakıştın o koltuğa öyle maşallah sana

KK'da en çok uğradığın topic hangisi?
KK'da en çok hangi konuya şaşırdın ?
KK'da en çok hangi konuya / konulara güldün / gülüyorsun ?

Vee KK ile nasıl tanıştın ?

Şeniz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

Sağol hevincim benim Şeniz Şeniz
İlk göz ağrım asker eşleri topiği
Geyik bölümlerine takılıyorum ..
Yardım edebileceğim her ne konu varsa elimden geldiği kadarı ile yardım etmeye çalıştığım topikler oluyor..
O kadar çok şey varki idrarın yüze sürülebileceğini sürtünmeyle hamile kalanları ohhhhh çok aslında.
Geyik bölümü benide içine aldı artık stresimi atıyorum desem doğrudur ..
Erkek üyeler gelince hemen dalıyorlarya belli konulara onlara çok gülüyorum birde
Arkadaşım tavsiye etmişti oda misafir olarak giriyordu bende takip ettim bir süresonra üye oldum bende iyikide olmuşum sizleri tanıdım ne güzel :enbuyukkk: :lepi: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

3 cümleyle kedini tanitirmisin?

Olgun sevecen haksızlığa gelemeyen ben a.s opuyorumnanaktan

Ablaaaammm beniimmmm... sen herseyın en guselıne layıksın zaten ki....

KK da en cok görmek ıstedıgın üç kiişi???? heheh D

Geyiklerin olmazsa olmazısın zaten ablam,
orası bizim yuvamız sempatiksalakcinni
Arkadaşınada teşekkürler seni bizimle kavuşturmuş,
yoksa mahrum kalcaktık senden :1no2:

Peki ablam kızın okumak için sizden uzak bir yere gittiğinde neler hissetmiştin ?

Birde eniştede burdaki konulara yorum yapıyor mu hiç?
Yani aranızda burdaki konuları konuşusur musunuz?

Ablaaaammm beniimmmm... sen herseyın en guselıne layıksın zaten ki....

KK da en cok görmek ıstedıgın üç kiişi???? heheh D

Canım benimmm kızım gelmiş Şeniz Şeniz sağol kuzum benimm
Çok kişi var aslında tanışmak istediğim ama kendilerini biiyorlar zaten yerimseniben opuyorumnanaktan

Sonradan giirdim geyik dünyasına zaten bende hazırmışım ki pimim çekildi zaten bommmdiye patladım işte sen biliyon bunları ..
Kolay olmadı tabi ilk defa uzak bir yere gidiyordu yapabilirmi acaba düşüncesi olmuştu ama çok şükür kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrendi 3 senedirde yanlız orada .
Yemek yerken bile aç mı acaba diye düşünmekten yemek yiyemiyordum inanırmısın alışıyorsun ama zamanla ..
Yok canım enişteyi katmam buraya sadce ban aldığım zman söylemiştim güldü hatta sempatiksalakcinni

tesettürlümüsünüz?

(annemin yasinda oldugunuzu ögrenince biraz resmilestim sempatiksalakcinni
ama gerek yok dimi ? :))))

merhaba canım benim olumunekankayizsmile
duyduğuma göre canlarımla buluşmuşsunuz,peki benden hiç bahsettinizmiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…