- Konu Sahibi bennebileyim
-
mavi isme güvenip ahkam kesmek kolay, kimse size birsey diyeemz ya :) ..madem bu "sizlere müstahak" diye eleştirdiginiz insanları uyarmak istiyorsunuz ve bu denli dogru-dürüst yöneticilersiniz..neden yorumunuzun yanında yada kk'yı her açtığımızda pembe maske reklamlarıyla karsılasıyoruz? Para için siteye her reklamı alıyorsanız, ihtiyacı olduğu için reklam amaçlı üyeliklerden medet uman bu insanlarıda aşağılamaya hiç ama hiç hakkınız yok! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama..
forbidden8318-05-2011, 13:02
Merhaba arkadaslar,
acikcasi hic bir sitede bir urun hakkinda tavsiyede bulunmadim, ama paralarinizi bazi bos urunlere harcamamaniz icin yazmak istedim.
uzun zaman once bir urun kesfettim, hem fiyati gayet uygun hemde inanilmaz etkisi var. acikcasi benim cildim artik sorunlu olmadigi icin cok fazla kullanmiyorum ama ailemde cildi sorunlu olan kisiler kullandi ve sonuc guzeldi.
benim kullandigim urunun adi "aztec indian healing clay" ben cok aradim internette ancak yurt disindan alabildim vitacost diye bir siteden. Ama bentonite clay diye satilan tozuda alabilirsiniz. Elma sirkesi ile karistirip kullaniyorsunuz haftada iki kez.
yani cok maske kullandim, cok urun denedim ama bunun gibisini gormedim...cok eski Misir zamaninda Cleopatraninda kullandigi bir guzellik urunu bu:)
benden size tavsiye alin kullanin, paralarinizida gereksiz reklam urunlerine harcamayin...
Arkadaşlar sivilce oluşumu sebum fazlasından kaynaklanan bir şey. Yani dışarıdan kullandığınız ürünlerle sivilceleri tamamen sonlandırabilmeniz mümkün değil. Ancak cildi temiz tutarak azaltabilirsiniz. O yüzden pembe maskeymiş, peelingmiş vs.. bunlara bel bağlamak doğru değil. Tamam, belki azaltıyordur ama tamamen geçirmesi bir bebek cildine dönüştürmesi imkansız. Lütfen dermatoloğunuza danışmadan böyle ürünleri kullanmayın sonra tam tersi bir etki de yapabilir. Kimsenin cildi 5 günde ''bir bebek cildine'' dönüşemez. Gülünç bir şey bu. İnsanları kandırıp sömürmeye de utanmıyorlar. Sivilce problemi bende de vardı yoğun derecede. Doktorumun kontrolünde roaccutane kullandım. Şimdi cildim pürüzsüz gerçekten de. Hiçbir yan etkisini de görmedim. Lütfen bunları kullanmadan doktorunuza danışın..
maskeyi gün aşırı yapıyorum aldığım arkadaşın önerisiyle ve bugün erkek arkadaşım yüzün pürüzsüzleşmiş dedibugün 3, seansımı yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?