Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaslar ben az once ilk deneyimim yasadım pembe maskeyle. Yüzümden soyarken ağda yapıyormuşum gibi inanılmaz acıdı hala kırmızı yüzüm, sanırım yüzzümdeki beyaz tüyleri yoldu

ben de geçen akşam uyguladım ama kendim yaptım tarifini öğrenip yüzünüze tülbent veya gazlı bez koyup uygularsanız öyle bi sorun yaşamazsın

bende hiç taraftar değilim nedense???yüzdeki ince tüğler çekildikten sonra ne olacak???bu seferde sürekli yüzümüzdeki tüğleri aldırmaklamı uğraşacağız???

Merhaba kızlar ben de siparişi verip ürünü aldım , 3 gündür kullanıyorum , yüzümde parlıklık oldu ve yüzümde az lekeler vardı onların rengide açıldı lekeli bölgelere biraz daha yoğun kullanıyorum , sadece maskeyi soyarken biraz acıyor, bakalım 5 gün kullanıktan sonra durumlar ne olacak ,

arkadaşlar sivilce probleminiz varsa imex ' i tek geçerim . eczanelerde satılan tetrasiklin antibiyotiği içeren bakterilerle savaşıp sivilceleri geçiren bir merhemdir. aynı zamanda fondoten gibidir . bana çok iyi geldi. kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar. pembe maske kullanmadım yorum yapamayacağım. ama pazarlama hileleri prim vermemek lazım . ona bakarsanız dizi başladığında yoktu zaten berrinin sivilceleri. birazcık bakımla zaten geçmesi çok normal

arkdslr berrinin sivilceleri pembe maskeyle geçmemiş.. kız ist.da özel hastanede dermatoloğa roaccutane yazdırıyomş sonrada kalkıp pembe maskenin reklamını yapıomş.. nodüllleşmişti artık onun sivilceleri suratını kaplamıştı nerdeyse maskeyle olck şey diil yani

zaten belliydi roaccutanne kullandığı. dudakları falan çatlamıştı dikkatli bakarsanız görürsünüz. bırakın maskeyi arkadaşlar doğum kontrol hapıda çözüm değil. ciddi sivilceleri olanlar roc kullanmalı doktor gözetiminde. cilt bakımı cildinde problem olmayan insanlar için yararlıdır. benim düşüncem yani. sonuçta cildinizde bir problem var ne kadar bakım yaparsanız yapın irritasyon geçmedikçe verim alamazsınız. tabii peeling ayrı ben krem ve maskeler için böyle düşünüyorum. yıllarca birçok doktorun verdiği birçok kremi denedim imex aknilox vb. hatta antibiyotiklerle birlikte kullandım. geçer gibi oldu ama hep tekrar çıktı. en kesin çözüm roc. tabii oda hormonal probleminiz olmadıkça. bence ilk olarak bir endokrinoloji bölümüne gidip hormon tesi yaptırıp ondan sonra dermatolojiye gitmeniz daha mantıklı olacaktır. herşeyin başında vücudun iç mekanizması var. herkese sağlıklı ve mutlu günler..

Arkadaşlar öyle bir gecer zaman ki de pembe maske ile iyileşen oyuncu acıklama yaptı pembe maske tek basına işe yaramaz önce doktora gitmiş doktorun verdiği ilaçla berabaer tedaviye yardım amaclı pembe maskeyi kullanmış markası da pevonia botanica, arama motorlarına yazıp aratın ankarada yetkili bayisi var yani orjinal ve serumuyla gazlı bez maskesi ve tozuyla 10 adet ve 130 tl boşuna para bayılmayın baska yerlere güzellik salonlarında fiyatı abartıyorlar, sivilce gibi önemli bir sorununuz varsa mutlaka önce dermatoloğa görünün sonra o maskeyi uygulayın.. bir sürü yan etkisi var ...

selamlar,
tüm forumu, tüm yorumları okudum.. ciddi bir sivilce problemim yok ama genclestirici özelligi sebebi ilgimi cekti benim. büyük paralar vermeden pembe maskeyi denemek istiyorum ben de.. guncelfirsat sitesinde 29 Tl'ye gördüm az önce.. Bitkisel olmasından dolayı kullanma niyetim var.. sorum şu; Kullanan kişiler belli bir üretici / ya da belirleyici bir etiket söyleyebilir mi? iyi veya kötü anlamında ?? yoksa ben bunu alayım mı diyorum, ne dersiniz?? teşekkürler

Pembe Maske ile ilgili reklamlar internette ço görmüşünüzdür bu aralar ben size ürünle ilgili bir ipucu vereceğim bu ürün 2 tip üretiliyor kaliteli olan Herbal Özellikli nedeni herbal demek zaten doğal anlamında ve Herbal Pembe Maskelerin üretimi daha ileri teknoloji ile içeriği bozulmadan yapıldığından standart olanlardan oldukça iyi bu nedenle üreticiler 2 tip üretiyorlar sizn eczaneden yada internetten alırken isteyeceğiniz Herbal Pembe Maske olmalı her markanın var alırken fiyat karşılaştırmayı unutmayın ben en uygununu internetten buldum ama yer soyleyemem reklam olmasın araştırın bakın ama Herbal alın

Merhaba herkese,
Pembe maske ürününü baya bi araştırdım ve buradaki çoğu kişi gibi neredeyse inanmak üzereydim ki tv de bu ürünü uygulayan asıl güzellik uzmanının merkezine ulaştım. Tvde çıkan ve ünlülere merkezinde bunu uygulayan kişinin ismi Nesrin Sürer.
Aradım ve bilgi istedim bu ürün hakkında. Netten satılan pembe maskelerin hiçbirinin kendilerinin uyguladığı maske olmadığını, bununla ilgili yasal önlemi almaya çalıştıklarını söylediler. Sakın inanıp almayın paranız boşa gitmesin.
Söz konusu yerin web adresi:xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir firsat sitesinde bu urun satiliyor. Sitenin adini vermeyecegim ama icerigine dikkat edin:

Pembe Maskenin Güçlü İçeriği

Deiyonized Water, Polymer, Ascorbic Acid, Polysorbate-20, Strawberry, D-panthenol, Glycerine, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben, CI 14720, CI 42090

Yani ozetle sakin ha 5 ayri tipte paraben kullaniliyor, guzellesmek icin bu kadar kimyasallari surmeye deger mi? Bircok ulkede paraben kullanimi yasaklandi..

forbidden8318-05-2011, 13:02

Merhaba arkadaslar,

acikcasi hic bir sitede bir urun hakkinda tavsiyede bulunmadim, ama paralarinizi bazi bos urunlere harcamamaniz icin yazmak istedim.

uzun zaman once bir urun kesfettim, hem fiyati gayet uygun hemde inanilmaz etkisi var. acikcasi benim cildim artik sorunlu olmadigi icin cok fazla kullanmiyorum ama ailemde cildi sorunlu olan kisiler kullandi ve sonuc guzeldi.

benim kullandigim urunun adi "aztec indian healing clay" ben cok aradim internette ancak yurt disindan alabildim vitacost diye bir siteden. Ama bentonite clay diye satilan tozuda alabilirsiniz. Elma sirkesi ile karistirip kullaniyorsunuz haftada iki kez.

yani cok maske kullandim, cok urun denedim ama bunun gibisini gormedim...cok eski Misir zamaninda Cleopatraninda kullandigi bir guzellik urunu bu:)

benden size tavsiye alin kullanin, paralarinizida gereksiz reklam urunlerine harcamayin...

Vitacost'tan Turkiye'ye siparis verilemiyor forbidden sen nasil temin ettin?

O kadar uyarılara rağmen dayanamadım sipariş verdim Bugun geçti elime ama denemessem eksik hissedicektim kendimi yani
Cilt ve selülit için olan 2 li paketi aldım.Aslında yüzümde sivilce leke falan bişey yok,benim cildimin sorunu cansız olması.Genel bi bakım olur dedim hem nem yağ seiyesini ayarlıyomuş güya ama bakalım artık.
Ama ben malesef nöbet usulu çalıştığım için 5 günlük bir boşluk beklemem lazım.Kullanınca yazarım size etkilerini.

sonucu mutlaka bekliyorum benimde doğum lekelerim oluşmaya başladı kurtulmam lazım onlardannnnn:26:

canm sen bilirsin ne diyeyim ben kullandım bi etkisini görmedim ben gene ben aynı bne:):) hatta aldığım siteye etkisini görmedim diye yorum yazdım editör onatylamadı mesajımı:) eee tabii olumlu yazmadım ..
aklında kalmasın al dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…