- Konu Sahibi bennebileyim
-
arkadaslar ben az once ilk deneyimim yasadım pembe maskeyle. Yüzümden soyarken ağda yapıyormuşum gibi inanılmaz acıdı hala kırmızı yüzüm, sanırım yüzzümdeki beyaz tüyleri yoldu
arkdslr berrinin sivilceleri pembe maskeyle geçmemiş.. kız ist.da özel hastanede dermatoloğa roaccutane yazdırıyomş sonrada kalkıp pembe maskenin reklamını yapıomş.. nodüllleşmişti artık onun sivilceleri suratını kaplamıştı nerdeyse maskeyle olck şey diil yani
Merhaba kızlar ben de siparişi verip ürünü aldım , 3 gündür kullanıyorum , yüzümde parlıklık oldu ve yüzümde az lekeler vardı onların rengide açıldı lekeli bölgelere biraz daha yoğun kullanıyorum , sadece maskeyi soyarken biraz acıyor, bakalım 5 gün kullanıktan sonra durumlar ne olacak ,
O kadar uyarılara rağmen dayanamadım sipariş verdimBugun geçti elime ama denemessem eksik hissedicektim kendimi yani
Cilt ve selülit için olan 2 li paketi aldım.Aslında yüzümde sivilce leke falan bişey yok,benim cildimin sorunu cansız olması.Genel bi bakım olur dedim hem nem yağ seiyesini ayarlıyomuş güya ama bakalım artık.
Ama ben malesef nöbet usulu çalıştığım için 5 günlük bir boşluk beklemem lazım.Kullanınca yazarım size etkilerini.
selamlar,
tüm forumu, tüm yorumları okudum.. ciddi bir sivilce problemim yok ama genclestirici özelligi sebebi ilgimi cekti benim. büyük paralar vermeden pembe maskeyi denemek istiyorum ben de.. guncelfirsat sitesinde 29 Tl'ye gördüm az önce.. Bitkisel olmasından dolayı kullanma niyetim var.. sorum şu; Kullanan kişiler belli bir üretici / ya da belirleyici bir etiket söyleyebilir mi? iyi veya kötü anlamında ?? yoksa ben bunu alayım mı diyorum, ne dersiniz?? teşekkürler
sonucu mutlaka bekliyorumbenimde doğum lekelerim oluşmaya başladı kurtulmam lazım onlardannnnn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?