Pembee ayakkabılarımı neyle kombine elebilirmm ?

tüm jeanlerle,mini eteklerle,pastel tonlarda elbiselerle kombinleyebilirsin.renk olarak pudrayı,kremi,şeker pembesini,beyazı,siyahı ve griyi kullanablirsin.pembe bunlara uyum sağlicaktır.güle güle giy=)

benimkiler topuklu evet burnu da kapalı.senin bahsettiğin pembeden nerde bi zıt rengi var onunla giyiyorum çok hoş duuryo

Bnmkininde burnu kapalı bu senenin modası varya kapalı burun,bağcıklı,kısa bot şeklinde olanlardan..aynısı olmasın canım

tüm jeanlerle,mini eteklerle,pastel tonlarda elbiselerle kombinleyebilirsin.renk olarak pudrayı,kremi,şeker pembesini,beyazı,siyahı ve griyi kullanablirsin.pembe bunlara uyum sağlicaktır.güle güle giy=)

Öncelikle tşk.ederim canımm sağolkrem renkle giydim dediğin çok doğru,süper duruyooayy ayakkabıma aşık oldum yaa kirlense oturup ağlarım,para biriktrip de aldım da

siyah opak çorap siyah mini elbise ve pembe ayakkabılar mükemmel oluyo ben kullanıyorum bi de pembe ruj pembe oje mmm yeme de yanında yat:81:

siyah opak çorap siyah mini elbise ve pembe ayakkabılar mükemmel oluyo ben kullanıyorum bi de pembe ruj pembe oje mmm yeme de yanında yat:81:

Evt siyahla süper duruyo...ya bu arada bu senenin modası pembe rujlar varya mat duruyo cırt pembe hatta geçen goldenrose57 numara aldım,hiç güzel durmadı..önerebilcğinz varmı bulamadm bi türlü :/

böyle bi kombin

ya da siyah tayt üzerine gri uzun salaş bi tişört ve ayakkabılar,
ya da siyah skinny üzerine siyah kısa ceket beyaz bi tişört ve ayakkabılar :)
aklıma pembe ayakkabı düşürdünüz şimdi :)
iyi günlerde kullanın..

Son düzenleme:
Vala aynen benim de düştü ama her pembiş ayakkabı da giyilmez..
şöyle çok frapan olmayan bişey olmalı.
ama yok yok aklımdan çıkarıyorum bu fikri :)

Tşk.ederimm canım iyi fkir..Al vala çok hoş duruyo pembe papuçlarrr

süper herşeylede gider bence kotla etekle ben karma giyinmeyi seviyorum komple lacivert giyersin ve ayakkabı beyaz tişörtle etekle off süper güle güle giyin...

Lacivert dar pantolon ve pembeli mavili beyaz tunikle çok güzel durur bence :)

Bu Oxford stilinin her modeline aşığım ben de ya, ne bakmaya ne giymeye doyabiliyorum. :)

Lacivert dar pantolon ve pembeli mavili beyaz tunikle çok güzel durur bence :)

Bu Oxford stilinin her modeline aşığım ben de ya, ne bakmaya ne giymeye doyabiliyorum. :)

Bende aynı şekilde canımm..düz tabanlısını aldım birde pudra rengi gerçkten rahatlar,hoşda duruyo..

yüksek bel bir etekde olabılır mesela yada ispanyol paça yüsek bel pantolon :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…