Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

bende devam ediorum diyete ama canım çok şey istio sıkkıorum kendimi bazen ucundan alıorum:s

kızlar az önce ajda pekkanın yakar geçerim klibiini izledim kadının bacakları benmki ne 1milyon basar kaç yaşında kadın ya ben 20 yaşındaım selülit dolu intahar etcem

günaydın kızlar

bakıyorumda buraya kimse uğramıyor artık hani biz kilo verirken birbirimizi destekliyecektik

pembeev sanırım başka bi topiğe takılıyor

üzülerek söylüyorum sanırım bende kendi topiğimi açıyım bari böyle giderse

Sana da günaydın canım,

Hayır tatlım başka bir topiğe takılmıyorum, 8. takımdaydım ama oradan ayrıldım çünkü hem kendi topiğime yazmak istedim ,hem de bu aralar çok yoğun çalıştım yorum bile yazamadım..

Topiğin boş kalması sanırım herkesin farklı zamanlarda gelmesinden kaynaklanıyor, yoksa ben de sohbetler etmek isterim, hemşerilerimi de bulmuştum zaten:)

Son düzenleme:
bende burdayım sadece final sınavlarım onlardan dolayı bu ara sadece günde bi kez giriorum diyetede devam ediorum

ben sanki inancımı kaybetmeye başladım yoksa yinemi diyeti yarım bırakıcam az önce kahvaltıda yarım zeytinli pohaça ve 1 tatlı kaşığı bal olan süt içdim :26::18:cnm kaç gündür çok tatlı istiodu napim

Canım, inancımızı kaybetmeyelim lütfen, arada sırada öyle kaçamaklar oluyor ne yapalım elimizde değil, ben de yapıyorum arada, ama mesela tartılınca görüyorum ki gram gram da olsa kilo kaybetmeye devam ediyorum, çünkü eğer hesaplamaya vurursak o yaptığımız kaçamak çok ufak bir fark oluşturuyor.

Bir de ben dün akşam tartıldım, 76,5:) gayet güzel bir kilo vermişim değil mi kızlar...

Son düzenleme:
Günaydın günaydın ben geldim

İnancımızı kaybetmeyelim kızlar çok güzel ilerliyoruz pembe ev farkındamısın cok iyi kilo verdin bence bu seni hırslandırsın

Bana gelince diyetime tam gaz devam ediyorum ama şu ara regl döneminde olduğum için spor yapamıyorum
Dün sabah domates salatalık peynir ve kendi yaptığım ekmekten yedim :)
Oğlen bir kase çorba ve yogurt
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık taze fasulye ve salata arada bir kaç sey atıstırdım
Bu arada tatlı isteğimde kızlar gün kurusu kayısı yedim diğer kayısı beni bayıyordu ama bu daha hoş kesinlikle tavsiye ederim
Kabızlık sorunumda ortadan kalktı

Bugün işe geç kaldım o yüzden kahvaltıyı burda 1 simit ve 1 bardak şekersiz çay ile yaptım

Kızlar sizce çokmu yiyorum ?

Hoşgeldin tatlım,

Kesinlikle çok yemiyosun ama mesela öğlen menün ile akşam menün yer değiştirse sanki daha iyi olur, akşam yiyebildiğimiz en az menüyü yemeliyiz..

Ben genelde çorba yoğurt, çorba salata falan tercih ediyorum akşamları

Doğru söylüyorsun canım bu hafta sırf oyle yapıcam bakalım perşembe sonuç ne olacak

Cumarteside çalışıyosun sanırım kaça kadar tatlım

ne bilim diyete ilk başladığımda az yiodum çok az hemde hep açdım şimdide az yiorum gene ekmek yemiorum çikolata yemiorum ama ne bilim ya daha da az yemem gerekmiş gibi hissediırum pembeev mesela sen bi günde nasıl yiosun 3 öğün iyi kilo vermişsin ben daha tartılamadım

Az yemek değil sağlık beslenerek ver bu kiloları
Herşeyden ye ama ölçüsünü bil
Bu kilolar birden vucuduna gelmedi ki yavaş yavaş geldi değilmi sende yavaş yavaş gönder onları
abur cubur yerine meyve ve kuruyemiş tercih et
ekmek ye ama sadece sabah kahvaltısında tahıllı ekmek bir dilim
Bol su iç birde az yiyorum diye kilo veremezsin bir kere kaçamak yaptığında vucut sanki o besini bir daha alamıycakmıs gibi depolar buda yağa dönüşür

Günaydın bu arada herkese diyete devam ediyorum ama veremediğimi hissediyorum sabır bakalım
Bugün sabah domates salatalık peynir 4 zeytin bir dilim kepekli ekmek yedim
Şimdi 5'i biyerde çayımı içiyorum bugün 6 ya kadar 2 litre su içsem ne güzel olur
bu hafta akşam sadece çorba salata yoğurt üçlüsüyle geçirmeyi planlıyorum
öğlenide akşam yemeği gibi düşünürek ve saat 7'den sonra birşey yemek yok bakalım ne kadar farkedicek bu hafta cuma tartılıcam
Sizizn çalışmalar nasıl gidiyor bakalım

Ben de az yediğimi zannediyorum ama dün bi daha tartıldım moralim bozuldu bu sefer

Canım sabahleyin kahvaltı yapamıyorum ben, genelde kepek ekmeğine tost ya da güzel bi sandviç hazırlıyorum.
Öğlen yemekhanemde ne çıkarsa ondan yiyorum, genelde, çorba+ pilav veya makarna + sebze ya da et yemeği + tatlı + salata + yoğurt gibi bir menü çıkıyor, tatlı kesinlikle almıyorum, çorba+ sebze yemeği+ salata + yoğurt ve çok çok az da pilav alıyorum, aslında o pilavı almamayı hedefliyorum ama dayanamıyorum tadımlık yiyorum,yoğurt mutlaka yiyorum...
Arada bir avuç badem olabilir, ya da bir iki bisküvi.
Akşam da menüm sabit, çorba+salata
Yatmadan da genelde bir elma falan yiyorum
Gün içinde 2,5-3 lt su içiyorum, şekerim düştüğünü hissedersem de ufak bi parça çikolata atıyorum ama nadir oluyo

tmm yA bende senin gibi yapaım ya of işyerinde gene insan diet yapabilio ama evde hç yapamıorum sıkılıorum yicek bişiler arıo insan sen ne iş yapıosun nasıl bi yerde çalışıosun

Canım benim dünkü tartı moralimi bozdu o kadar dikkat ettim yine de yarım kilo fazla çıktım
Ama pes etmek yok aynen devam edicem, daha önceden bu şekilde pes etmişliklerim var çünkü, ama bu sefer azmedicem

tmm yA bende senin gibi yapaım ya of işyerinde gene insan diet yapabilio ama evde hç yapamıorum sıkılıorum yicek bişiler arıo insan sen ne iş yapıosun nasıl bi yerde çalışıosun

Canım ben muhasebeciyim, yaklaşık 25 kişinin çalıştığı bi tekstil firmasındayım, sürekli oturarak çalışıyorum.
Ama dediğin doğru evde insan sürekli yiyecek bişeyler arıyo, o yüzden eve fazla bişey almamak en iyisi, özellikle abur cubur cinsinden, ben almıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…