günaydın kızlar
bakıyorumda buraya kimse uğramıyor artık hani biz kilo verirken birbirimizi destekliyecektik
pembeev sanırım başka bi topiğe takılıyor
üzülerek söylüyorum sanırım bende kendi topiğimi açıyım bari böyle giderse
ben sanki inancımı kaybetmeye başladım yoksa yinemi diyeti yarım bırakıcam az önce kahvaltıda yarım zeytinli pohaça ve 1 tatlı kaşığı bal olan süt içdim :26::18:cnm kaç gündür çok tatlı istiodu napim
Günaydın günaydın ben geldim
İnancımızı kaybetmeyelim kızlar çok güzel ilerliyoruz pembe ev farkındamısın cok iyi kilo verdin bence bu seni hırslandırsın
Bana gelince diyetime tam gaz devam ediyorum ama şu ara regl döneminde olduğum için spor yapamıyorum
Dün sabah domates salatalık peynir ve kendi yaptığım ekmekten yedim :)
Oğlen bir kase çorba ve yogurt
Akşam 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık taze fasulye ve salata arada bir kaç sey atıstırdım
Bu arada tatlı isteğimde kızlar gün kurusu kayısı yedim diğer kayısı beni bayıyordu ama bu daha hoş kesinlikle tavsiye ederim
Kabızlık sorunumda ortadan kalktı
Bugün işe geç kaldım o yüzden kahvaltıyı burda 1 simit ve 1 bardak şekersiz çay ile yaptım
Kızlar sizce çokmu yiyorum ?
Hoşgeldin tatlım,
Kesinlikle çok yemiyosun ama mesela öğlen menün ile akşam menün yer değiştirse sanki daha iyi olur, akşam yiyebildiğimiz en az menüyü yemeliyiz..
Ben genelde çorba yoğurt, çorba salata falan tercih ediyorum akşamları
Doğru söylüyorsun canım bu hafta sırf oyle yapıcam bakalım perşembe sonuç ne olacak
Cumarteside çalışıyosun sanırım kaça kadar tatlım
Kizlar bugun oyle cok yedimki:s
ne bilim diyete ilk başladığımda az yiodum çok az hemde hep açdım şimdide az yiorum gene ekmek yemiorum çikolata yemiorum ama ne bilim ya daha da az yemem gerekmiş gibi hissediırum pembeev mesela sen bi günde nasıl yiosun 3 öğün iyi kilo vermişsin ben daha tartılamadım
ne bilim diyete ilk başladığımda az yiodum çok az hemde hep açdım şimdide az yiorum gene ekmek yemiorum çikolata yemiorum ama ne bilim ya daha da az yemem gerekmiş gibi hissediırum pembeev mesela sen bi günde nasıl yiosun 3 öğün iyi kilo vermişsin ben daha tartılamadım
Az yemek değil sağlık beslenerek ver bu kiloları
Herşeyden ye ama ölçüsünü bil
Bu kilolar birden vucuduna gelmedi ki yavaş yavaş geldi değilmi sende yavaş yavaş gönder onları
abur cubur yerine meyve ve kuruyemiş tercih et
ekmek ye ama sadece sabah kahvaltısında tahıllı ekmek bir dilim
Bol su iç birde az yiyorum diye kilo veremezsin bir kere kaçamak yaptığında vucut sanki o besini bir daha alamıycakmıs gibi depolar buda yağa dönüşür
Günaydın bu arada herkese diyete devam ediyorum ama veremediğimi hissediyorum sabır bakalım
Bugün sabah domates salatalık peynir 4 zeytin bir dilim kepekli ekmek yedim
Şimdi 5'i biyerde çayımı içiyorum bugün 6 ya kadar 2 litre su içsem ne güzel olur
bu hafta akşam sadece çorba salata yoğurt üçlüsüyle geçirmeyi planlıyorum
öğlenide akşam yemeği gibi düşünürek ve saat 7'den sonra birşey yemek yok bakalım ne kadar farkedicek bu hafta cuma tartılıcam
Sizizn çalışmalar nasıl gidiyor bakalım
tmm yA bende senin gibi yapaım ya of işyerinde gene insan diet yapabilio ama evde hç yapamıorum sıkılıorum yicek bişiler arıo insan sen ne iş yapıosun nasıl bi yerde çalışıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?