teşekkür ederim canım. Aslında uykuyu çok seven bırıyım bıraksalar tüm gün uyuyabılırım ama artık kendıme dur demenın vaktı geldı diye düşündüm zorda olsa kalkıyorum yataktan. İşe giderken yürümen çok iyi. benım uzak olduğu için arabayla geliyorum mecbur. bende öğlen çorba içmeyi düşünüyorum.
aynen bende tüm gün uyuyabilirim sanırım senden ilham alarak bende kalkmaya baslıyacağım sabahları :)
birde masa başı bir işim olduğu için mecbur oturarak çalışıyorum sporu biraz daha artırmam gerecek sanırım sen 58 kilodan 50 düşmüşsün bunu nasıl başardın yani tam olarak ne yaptın
kesınlıkle sabah sporunu öneririm bende bütün gün oturuyorum alrık basenlerim ve göbeğimden okadar utanıyorum ki. 8 kiloyu 1,5 ay gibi bi sürede verdım sonra kilo vermem durdu. sabah ve akşam her gün aksatmadan spor yaptım ve diyet uyguladım ekmek hiç yemedım çok sıkı bir diyet yaptım yani aç kaldım resmen ama anca 1,5 ay dayandım baktım olmuyo kılo verımımde durdu sağlıklı beslenmeye başladım yoksa verdıklerımıde geri alabileceğimi düşündüm. bakkala kardeşimi yollamak yerine kendım gittim alışveriş merkezlerine yürüyerek gittim sürekli yürüdüm.ve bol su içtim.
anladım bende kalıcı olmasını istiyorum çünkü 4 ay sonra evleneceğim ve o güne kadar da zayıflamak istiyorum inşallah yaparım ekmek yemiyorum yemen gerekir diyor herkes ama midemi küçültmem için bunu yapmam gerek malesef
kızlar bide benim bi önerim var ama bilmemki istermisiniz
kızlar bide benim bi önerim var ama bilmemki istermisiniz
kızlar yaa su zayıflama kürlerinde sodalı bi cay vardı ben onu yaparken hiç diyetsiz hersyi yiyip onu içerek 500 gr veriodum simdi bunu dietle yapsak hem iştahı kapatıo hemde yağ yakıo ne dersiniz?
evet evet bu tadıda fena degil su gibi hem rahatta içilio:)dediğin çay bumu canım ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz
canım günde bi şişe sadece bide sadece soda değil yesil cay su limon istersende tarcın falanda koyabiliosunsodayı çok kullanırsan mide problemleri oluşur diye biliyorum ben :44:
canım günde bi şişe sadece bide sadece soda değil yesil cay su limon istersende tarcın falanda koyabiliosun
limon asittir sodada gazlı bir içeçek olduğu için bunu destekler midenizdeki hazmı kolaylaştırır ve daha sık acıkırsınız
tansiyon düşüklüğünede sebep olabilir ayrıca çok isterdim ama gastiritim var ben bunu uygulayamam
aslında benimde bir önerim var
egzersiz konusunda şartlanalım mesela evde şukadar mekik şukadar ip atlama felan hergün aynı seyleri yapalım bakalım farkı anlarız hemde yararını olmazmı
canım bak simdi bi litreden azıcık az su kayanat kaynmaya baslayınca içine 2 tane poset yesil cay at 3-4 dakika sonra cıkar onu yarım limonu sık içine sıktıktan sonra kabugunuda at içine onuda 2 dakika sonra cıkar ve bir sise soda yı dök içine afiyet olsun:) sonra gün içinde git gel bi bardak iç canının ne zaman isterse hıııı bide istersen su kaynarkan için bi tAne kabuk tarcın atabilirsin yada bi kac karanfil ben tarcın atıom hem o tatldenemekte fayda var kaç lt suya yapılıyo ve suda kaynatmıcaz dimi kaynar suya atıcaz malzemeleri?
tabi canım güzel olur bana uyar:)egzersiz konusunda şartlanalım mesela evde şukadar mekik şukadar ip atlama felan hergün aynı seyleri yapalım bakalım farkı anlarız hemde yararını olmazmı
canım sarı şortlu olan videomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?