- Konu Sahibi pembepalto
-
cnm zararı ona olmayabilir çünkü sporcular kas yapmak için enerji harcıyorlar o yuzden yedikleri protein ve karbonhidrat miktarı bizimkilerin cooook üstünde
bu bnm kişisel tercihim elbette çünkü ben yıllardır bu ayrımlarla beslendim alışkanlık oldu artık
ama aynı zamanda diyetisyene giderken o da yumurtayı bana önce haftada bir sonra kilo verince haftada 2ye çıkarmıştı fazlasını vermiyorlar o da peynir olmadan
tabii ki senin bünyen buna alışıktır bişey diyemem ben sadece bildiğimi söyledim tatlım afiyet olsun
yaaa cok takmayaaa yumurta haftada birmi valla ben haftasonları çatır çatır yiyodum:)neyse dikkat ederim bundan sonra ya aslında bazen yumurtadan miğdem bulanıo hiç sevmiyorum bazende cok seviyorum :) yumurtayla aramdaki bağı bi türlü çözemedm
buarada aramı yaptım bir adet mandalinayla saat11.00 de
öğlen yemeğim(13.00) fırında sebzeli tavuk pirzola(içeriği:havuç patates kırmızıbiber hepsinden az az yedim),light yoğurt,ekmek yemedim çünkü evde unutmuşum ama patates ekmek yerine geçer buarada yemeğim sıfır yağlayapıldı tavugun deriside yoktu çok fazla doymadım ama açta kalmadım orta kararım şimdiden umarım akşam bozmam çünkü erkek arkadasımla buluşcam iş cıkısı ne yesem yaaa bilemedim dışarı çıkınca insan mecbur bozuyo
valla tatlım ögle yemeğin çok güzel. Akşam içinde bence salta falan yiyebilirsin mesela tavuklu yada hellim peynirli.
Tatlım akşam yemeğinde bişey yokmus zaten kepek ekmeği, bol yeşillk ,tavuk,
bence çok güzel. Pizza içinde, aklın kalıcağına, 1 kk pizza yemişsin ooh ne güzel afıyet olsun tatlım.
Dışarıda yenen bi akşam yemeği için bence çok güzel olmuş. çünkü dışarda diyetteyken yemek gerçekten çok zor. Tebrik ederim canım.
sana aynen katılıyorum miniğim:13:Tatlım akşam yemeğinde bişey yokmus zaten kepek ekmeği, bol yeşillk ,tavuk,
bence çok güzel. Pizza içinde, aklın kalıcağına, 1 kk pizza yemişsin ooh ne güzel afıyet olsun tatlım.
Dışarıda yenen bi akşam yemeği için bence çok güzel olmuş. çünkü dışarda diyetteyken yemek gerçekten çok zor. Tebrik ederim canım.
ne??????? şekersiz çayların kalorisi yoktur varsa da en fazla 1-2 kaloridirsandviç ekmekleri biraz büyük oluyo ya çok kalori almış gibi hissediyorum.Normalde günde 3 dilim en fazla 4 dilim yemeğe çalışıorm bianda bunların hepsini alınca cok gelio morelim bozuluo ekmeğin ebatıda sosisli ekmeği kadardı sizde kaç kaloridir.Netten kalori hesabına baktığımda abartı miktarlar görüyorum bi fincan şekersiz ıhlamur bile 50 kalori olurmu yaa
ne??????? şekersiz çayların kalorisi yoktur varsa da en fazla 1-2 kaloridir
o ekmek de 2-3dl ekmeğe karşılık geliyor ama cok takma kaloriye
dünü ufak bir kaçamak olarak gör eğer cok dert ediyorsan
kendine 1 hfta kaçamak hakkı vermezsin olur biter
moral bozmak yok pembepaltom, dün bitti bugunu yaşıyoruz o zaman bugun elimizden gelenin en iyisini yapalım değil mi?
afiyet olsungüzel vakit geçirdiysen sorun yok, kendini üzme olur mu? o geçirdiğin mutlu anların tadını çıkarmaya bak
sevgiler
canım çok saol valla çok yardımcı oluyorsun iyiki varsın ve iyiki varsınız kızlarrrr:) buarada kızlar birbirini çekemez derler ya o çekemeyenler bizim burdaki birbirimize olan desteği görseler utanırlar eheheh:)
saat 10 da ilk aramı yaptım 1 mandalina,1fincan yeşilçay,suyumda suana kadar 750ml :) hihihi hohoho
sandviç ekmekleri biraz büyük oluyo ya çok kalori almış gibi hissediyorum.Normalde günde 3 dilim en fazla 4 dilim yemeğe çalışıorm bianda bunların hepsini alınca cok gelio morelim bozuluo ekmeğin ebatıda sosisli ekmeği kadardı sizde kaç kaloridir.Netten kalori hesabına baktığımda abartı miktarlar görüyorum bi fincan şekersiz ıhlamur bile 50 kalori olurmu yaa
Öyle mutluyumkii kaç gündür doymayan karnım bugün doydu :)
öğle: bezelye yemeği(susuz az yaglı),1dilim tam buğday ekmeği,2 kaşık light yoğurt,brokoli çorbası
Kızlar ya ben bu brokoli çorbasıyda daha demin tanıştım.Keşke daha önce tanışsaymışım ne güzel şeymiş o öyle hayran kaldım resmen lezzetine haftasonu ya da boş zamanımda alıp yapıcam bide brokoli sevmeyenlere yedircem ne oldugunuda sölemicem aahaha corbayı içtikten sonra onun aslında brokoli çorbası oldugunu söleyip yüzlerindeki ifadeyi görüp gülücem:)Ayrıca çokta faydalı bi sebze
cnm yaklaşık 50g falanmış sanırım o sandviç ekmekleriTTALIM KALORİ İLLERİ KARISIK İŞLER VALLA.
Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma, BEN BURDAN BAKIYORUM KALORİ HESPLARINA. AMA NE DERECE DOGRU BILEMIYORUM. MESLA ETIMEK BUYUKLUGUNDE EKMEK 25 GR MIŞ. DİYETİSYEN ÖLE YAZMISTI BANA. 100 GR EKMEK HAKKI VERMİŞTİ. YANI 4 TANE, AMA 4. ALTINBASAK OLARAK YENCEKTİ. YANI SENIN SANDWIC EKMEGIDE BILMIYORUMKI KAC GR NETTE AYZAR AMA YAA.
Uno MESELA UNO OLDUGUNU DÜŞÜNELİM 1 SANDWIC EKMEĞİ 65 GR MİIŞ. TOMBULSADA 72 GR MIŞ.
Öyle mutluyumkii kaç gündür doymayan karnım bugün doydu :)
öğle: bezelye yemeği(susuz az yaglı),1dilim tam buğday ekmeği,2 kaşık light yoğurt,brokoli çorbası
Kızlar ya ben bu brokoli çorbasıyda daha demin tanıştım.Keşke daha önce tanışsaymışım ne güzel şeymiş o öyle hayran kaldım resmen lezzetine haftasonu ya da boş zamanımda alıp yapıcam bide brokoli sevmeyenlere yedircem ne oldugunuda sölemicem aahaha corbayı içtikten sonra onun aslında brokoli çorbası oldugunu söleyip yüzlerindeki ifadeyi görüp gülücem:)Ayrıca çokta faydalı bi sebze
kalorilere takma zaten boşveray maşallah size valla ben bundan devam edemiyorum işte burda herkes çok sıkı
kalori hesapları filan benim azmimi öldürüyor valla sıkılıyorum bir süre sonra bırakıyorum
ben kendimce az ve öz beslenmeye çalışıyorum işte umarım verebilirim kiloları
harika olur. hem çorbası ,hem az haşlanmış, üzerine limon ve zeytınyağı dökülmüş olanı.
cnm yaklaşık 50g falanmış sanırım o sandviç ekmekleri
site güzelmiş ben kalori sepeti ve besinler diye bir site var onu kullanıyorum hem besinlerin kalori miktarlarını hem de aynı etiketlerdeki gibi tüm içerik bilgilerini yazıyor
normal bir tost ekmeği 30g benm aldığım ekmek yuvarlak dilimletiyoruz ama ben onu el ölçüsüyle etimeğe en yakın büyüklükte tüketiyorum birkaç gram eksik/fazla olabilir ki o da cok fark etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?