Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

yaaa yumurta haftada birmi valla ben haftasonları çatır çatır yiyodum:)neyse dikkat ederim bundan sonra ya aslında bazen yumurtadan miğdem bulanıo hiç sevmiyorum bazende cok seviyorum :) yumurtayla aramdaki bağı bi türlü çözemedm

buarada aramı yaptım bir adet mandalinayla saat11.00 de

yaaa cok takma
bence 2-3 normal haftada yani gün aşırı gibi

öğlen yemeğim(13.00) fırında sebzeli tavuk pirzola(içeriği:havuç patates kırmızıbiber hepsinden az az yedim),light yoğurt,ekmek yemedim çünkü evde unutmuşum ama patates ekmek yerine geçer buarada yemeğim sıfır yağlayapıldı tavugun deriside yoktu çok fazla doymadım ama açta kalmadım orta kararım şimdiden umarım akşam bozmam çünkü erkek arkadasımla buluşcam iş cıkısı ne yesem yaaa bilemedim dışarı çıkınca insan mecbur bozuyo

valla tatlım ögle yemeğin çok güzel. Akşam içinde bence salta falan yiyebilirsin mesela tavuklu yada hellim peynirli.

valla tatlım ögle yemeğin çok güzel. Akşam içinde bence salta falan yiyebilirsin mesela tavuklu yada hellim peynirli.

Valla canım hiçte öyle olmadı iş çıkışında erkek arkadaşımla buluştuk yani dışarda yedim gittiğimiz yerde diyet yemeğide yoktu erkek arkadaşım ayrı gayrı yemeğide sevmiyo

dün akşam 18.30: kepekli ekmek arasına bol yeşillik,domates,ızgara tavuk,bir kaç tanede patates kızartması vardı hee bide kaşar koymayın dediğim halde koymuşlardı neyseki azdı mecburen yedim.Heee bide yüz kızartıcı suç işledim inceceik bi dilim pizza yedim ama hem dibindeki hamuru yemedim hemde 1kibrit kutusundan accık büyüktü nefsim köreldi ama:)

bu sabah 7.30:1dilim tam buğday ekmeği,1tane salatalık,1 domates,biraz beyaz peynir,3tane siyah zeytin,1 fincan çay sonrada bu saate kadar 500ml su içtim

dünün özeti

sabah(7.30) 1.5 haşlanmış yumurta,1domates,1salatalık,1kk beyaz peynir,1dilim tam buğday ekmeği,1fincan çay,1fincan yeşilçay,1bardak su

ara (11.00) 1 mandalina

öğle(13.00) fırında sebzeli tavuk pirzola(içeriği:havuç patates kırmızıbiber hepsinden az az yedim),light yoğurt,ekmek yemedim çünkü evde unutmuşum

ara(17.00):10 tane badem

dün akşam 18.30: kepekli ekmek arasına bol yeşillik,domates,ızgara tavuk,bir kaç tanede patates kızartması vardı hee bide kaşar koymayın dediğim halde koymuşlardı neyseki azdı mecburen yedim.Heee bide yüz kızartıcı suç işledim inceceik bi dilim pizza yedim ama hem dibindeki hamuru yemedim hemde 1kibrit kutusundan accık büyüktü nefsim köreldi ama:)

Tatlım akşam yemeğinde bişey yokmus zaten kepek ekmeği, bol yeşillk ,tavuk,
bence çok güzel. Pizza içinde, aklın kalıcağına, 1 kk pizza yemişsin ooh ne güzel afıyet olsun tatlım.

Dışarıda yenen bi akşam yemeği için bence çok güzel olmuş. çünkü dışarda diyetteyken yemek gerçekten çok zor. Tebrik ederim canım.

sandviç ekmekleri biraz büyük oluyo ya çok kalori almış gibi hissediyorum.Normalde günde 3 dilim en fazla 4 dilim yemeğe çalışıorm bianda bunların hepsini alınca cok gelio morelim bozuluo ekmeğin ebatıda sosisli ekmeği kadardı sizde kaç kaloridir.Netten kalori hesabına baktığımda abartı miktarlar görüyorum bi fincan şekersiz ıhlamur bile 50 kalori olurmu yaa

sana aynen katılıyorum miniğim:13:
yani akşam hiç de öyle olmadı deyince ben çok kötü bir yemek bekliyordum ama gayet de diyete uygun hafif bir öğün olmuş
pizza da azıcık yemişsin
ben de yazın arkadaşla pizzacıya gitmiştik o zaman diyetisyene gidiyordum küçük boy söyleyip 2 etimek büyüklüğünde (yarım küçük boy pizza) yemiştim ama sebzeli sipariş etmiştim mecbur dışarıda olunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz zaten takma o kadar
afiyet olsun
sabah da yoruma gerek bile olmayan mükemmel bir menü afiyet olsun tatlım

ne??????? şekersiz çayların kalorisi yoktur varsa da en fazla 1-2 kaloridir
o ekmek de 2-3dl ekmeğe karşılık geliyor ama cok takma kaloriye
dünü ufak bir kaçamak olarak gör eğer cok dert ediyorsan
kendine 1 hfta kaçamak hakkı vermezsin olur biter
moral bozmak yok pembepaltom, dün bitti bugunu yaşıyoruz o zaman bugun elimizden gelenin en iyisini yapalım değil mi?
afiyet olsun güzel vakit geçirdiysen sorun yok, kendini üzme olur mu? o geçirdiğin mutlu anların tadını çıkarmaya bak
sevgiler

canım çok saol valla çok yardımcı oluyorsun iyiki varsın ve iyiki varsınız kızlarrrr:) buarada kızlar birbirini çekemez derler ya o çekemeyenler bizim burdaki birbirimize olan desteği görseler utanırlar eheheh:)

saat 10 da ilk aramı yaptım 1 mandalina,1fincan yeşilçay,suyumda suana kadar 750ml :) hihihi hohoho

Son düzenleme:

süpersin maşallah
ay niye kıskanayım sizi? herkes kendince güzeldir elbette ama kıskanacak bi durum yok ki
hem hepimiz aynı şey için çaba gösteriyoruz ve tabii ki birbirimize destek olacagız
buraya yazmaya başladığımdan beri şunu hissediyorum ki, bir aile gibi olduk az cok birbirimizi tanıdık
daha önce de yazmıştım sanırım ben sanki aynı sokakta oturuyoruz da birbirimize habire uğruyor hal hatır soruyoruz gibi geliyor topiklere yazdığımızda
mesela hepimiz aynı zamanlarda çay içiyoruz ya sanki bir arada oturup içiyormuşuz gibi hissediyorum
ve bnce de iyi ki sizler de varsınız desteğiniz sayesinde hala motivasyonum yüksek umudum var hayata karşı (hep vardı ama daha da arttı)
hepinizi çoooook seviyorum
görüşürüzzzzzz

TTALIM KALORİ İLLERİ KARISIK İŞLER VALLA.
Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma, BEN BURDAN BAKIYORUM KALORİ HESPLARINA. AMA NE DERECE DOGRU BILEMIYORUM. MESLA ETIMEK BUYUKLUGUNDE EKMEK 25 GR MIŞ. DİYETİSYEN ÖLE YAZMISTI BANA. 100 GR EKMEK HAKKI VERMİŞTİ. YANI 4 TANE, AMA 4. ALTINBASAK OLARAK YENCEKTİ. YANI SENIN SANDWIC EKMEGIDE BILMIYORUMKI KAC GR NETTE AYZAR AMA YAA.

Uno MESELA UNO OLDUGUNU DÜŞÜNELİM 1 SANDWIC EKMEĞİ 65 GR MİIŞ. TOMBULSADA 72 GR MIŞ.

Öyle mutluyumkii kaç gündür doymayan karnım bugün doydu :)
öğle: bezelye yemeği(susuz az yaglı),1dilim tam buğday ekmeği,2 kaşık light yoğurt,brokoli çorbası

Kızlar ya ben bu brokoli çorbasıyda daha demin tanıştım.Keşke daha önce tanışsaymışım ne güzel şeymiş o öyle hayran kaldım resmen lezzetine haftasonu ya da boş zamanımda alıp yapıcam bide brokoli sevmeyenlere yedircem ne oldugunuda sölemicem aahaha corbayı içtikten sonra onun aslında brokoli çorbası oldugunu söleyip yüzlerindeki ifadeyi görüp gülücem:)Ayrıca çokta faydalı bi sebze

harika olur. hem çorbası ,hem az haşlanmış, üzerine limon ve zeytınyağı dökülmüş olanı.

cnm yaklaşık 50g falanmış sanırım o sandviç ekmekleri
site güzelmiş ben kalori sepeti ve besinler diye bir site var onu kullanıyorum hem besinlerin kalori miktarlarını hem de aynı etiketlerdeki gibi tüm içerik bilgilerini yazıyor
normal bir tost ekmeği 30g benm aldığım ekmek yuvarlak dilimletiyoruz ama ben onu el ölçüsüyle etimeğe en yakın büyüklükte tüketiyorum birkaç gram eksik/fazla olabilir ki o da cok fark etmiyor

Brokoli, içinde özellikle C vitamini ve demir bulunan, artı daha birçok vitamin-mineral de içeren, çeşitli kanserlere karşı koruma özelliğine sahip antioksidanları içeren faydalı bir besindir.
ben de çok severim biz yemeğini yaparız annemin spesiyalidir:) çorbasını hiç denemedim ama denemek istiyorum inşallah yakın bir zamanda denerim...
afiyet olsun cnm bakalım brokoli sevmeyenleri kandırabilecek misin?

ay maşallah size valla ben bundan devam edemiyorum işte burda herkes çok sıkı
kalori hesapları filan benim azmimi öldürüyor valla sıkılıyorum bir süre sonra bırakıyorum
ben kendimce az ve öz beslenmeye çalışıyorum işte umarım verebilirim kiloları

kalorilere takma zaten boşver
benim gibi takıntılı biri olma ben biraz o konularda hassasım da hesap yapmayınca salıyorum kendimi

harika olur. hem çorbası ,hem az haşlanmış, üzerine limon ve zeytınyağı dökülmüş olanı.

hakket çok sevdim hep içicem bundan snra ben brokoliyi bide yoğurtlu yapıorm oda güzel oluo

çokta bişey değilmiş ozaman benim takıntı yapmam srun sanırım:) ama diğer öğünlere dikkaet etmek lazım bi öğünde sandviç ekmeyi yesem dier öğün yemem ya da az yerim
ayrıca brokoli hakkında veriğin bilgiler için teşekkür ediyor çorbasını yapmanı tavsiye ediyorum saygılaaarrrrr

BeyazBulut
ay maşallah size valla ben bundan devam edemiyorum işte burda herkes çok sıkı
kalori hesapları filan benim azmimi öldürüyor valla sıkılıyorum bir süre sonra bırakıyorum
ben kendimce az ve öz beslenmeye çalışıyorum işte umarım verebilirim kiloları

canm sende çok sıkma kendini ozaman.Bizim kalori sayımı falan biraz takıntı halini aldı paçayı bi kaptırdımmı kurtulamıosun:)ama bana eglenceli oyun gibi falan gelio hoşuma gidio senin hoşuna gitmiyosa kasıosa yapma.Bide zayıflamak için rejim yapar gibi yeme saglıklı beslenir gibi ye ozaman insan kilo verio ben yıllarca rejim yaptım en uzunu bir hafta sürüyodu ama sağlıklı yaşam falan ona göre yiyim diye düşünmeye başladıktan snra 3 aaydr falan dikkatli beslenyrm bide canım mesela çikotalamı istedi alıyorum elime arkasından kalorisine bakıorm oha ya 500 kaloriymiş yemem deyip bırakıorm:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…