Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

inşallah ayran aşına gerek kalmıcak:)
ben de bilgisayara giremediğimde açıyorum tvden müzik kanallarını leslie hareketleriyle kendimce bir program uyguluyorum dediğin gibi çakma oluyor ama hiç yoktan iyidir ve mutlaka işe yaradğını düşünüyorum
Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)

Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
AAAAAmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
sana da az kaldı merak etme minikk.....

Ara 11.30: 3tane kuru kayısı,1ceviz
cnm menün güzel afiyet olsun sabah 1 tatlı kaşığına kadar da reçel veya bala izin var kaymak da nazarlık olsun
öğlenki ekmek biraz fazla mı olmuş ne? hani patates var ya ondan dedim
ablan da o tatlıları senin yerine de yesin inşallah istediğimz kiloya ulaşınca biz de yiyeceğiz

yiyelim ama haftada bir kere yiyelimki bu verdiğimiz emekler boşa gitmesin

sen nezaman yorum yaptın bacım şimdi gördüm ayrıca o reçelde kaymakta ekmeğe renk versn die sürülen bişydi çaykaşıgındn bilem azdı zaten ekmekte bi lokmaydı eskiden reglyken ne yersen ye kilo almazsın die biliodum ye babam ye yiyodum:) şimdi azalttım:) ayrıca canımda hiç nutella çekmio ama senimi kırcam yerim tabi anca beraber kanca beraber:)

vallahi bende her sabah oğluma bal yedirirken parmağıma bulaşanı yalıyorum
ondan bişe olmaz sanırım

Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi

aaaaaaaa bunu bende yapcam birimizin kabul olur

AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN

baya az yemişin bu sabah,dünü dengelemeye çalışıyon hehalde
aferim böle devam...

aminnnnnnn...

yok cnm dengelemek deil dünkü yedklerm fazla geldi heralde ayı gibi depo yaptım acıkmadım bgn tabi kahvaltıdan önce içtiğim suyun etkiside büyük:)

canım sabah ekmek yemedm sayılır öğlen yemem gerektiğini düşündüm patates azdı çünkü

yiyelim ama haftada bir kere yiyelimki bu verdiğimiz emekler boşa gitmesin

1günde yiyceğimiz cok kalori şeyleri beş gnemi bölsekki :) şaka şaka daha kaçamak yok bak bgn toprladm baya cumartesiye kdr yemeyip zayıf cıkmam lazım

ohh afiyet olsun canım bal faydalı bişey oğlun hergn bal yiye yiye bukadr tatlı olmuş demek Maşşallah:)

:)))))))))))) cumartesiye kaldı 2 gün bende pazar tartılıcam artık kolalrı sıvasak iyi olur gibime geliyor :)))

ne nutellası bahanne arıyon heee
dayan pembimmm sakın yeme...
hatta çiko gibi,insanı baştan çıkaran yiyecekleri eve sokma.
ben öle yapıyorum
yarını bekleyemedim, tartıldım
vermişimm
sölemicem ne kadar verdimi...
öğrenmek istiyosan günlüğüme bak

ahahahhahah günlüğe çekme politikasına bayıldım:) hakket merk ettim bakcam şimdi:) zaten sen cok hızlı kilo veriosun yağlar durmak bilmio yola devam edio:) eve abur cubur sokmak durumundayız ablam cok zayıf ona yediriorum o tarz şeyleri.Bide ingiltereden gelen çikolatalarım var tadını düşün artık:) ama yemiyorum ben yemediğim sürecede o çikolatalar aynı yerinde duruo.Bizimkilere diorumkii yaa siz manyakmısınız ben olsam ne yerim varya ilk pastayı yerim sonra çikolatayı sonra şunu sonra bunu getiriyim yiyin diorum yok diolar:)

valla aynen ben de evde yemiyorum ya daha uzun dayanıyor çikolatalar
bu arada İngiltere'den gelen çikolataların adı ne merak ettim????
yazsana....

valla aynen ben de evde yemiyorum ya daha uzun dayanıyor çikolatalar
bu arada İngiltere'den gelen çikolataların adı ne merak ettim????
yazsana....

valla canım adını hiç bilmiorum onların kaplarını çoktan attım ama kocama bir sütlü çikolata var bide karışık kuruyemişli gbi çok güzelll:)

Dünün Özeti

Sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi

10.00: 1fincan filtre kahve

Ara 11.30: 3tane kuru kayısı,1ceviz

öğlen 12.45 : 2adet haslanmış tavuk butu yanında yarım paşl. patates vardı ve haşlanmış ıspanak (yoğurtlu),1 dilimde kepek ekmeği

Ara 17.00: 1 ceviz,bikaçtanede sarı leblebi suyumuda 2,5 yaptım çaylar hariççç

Akşam 19.30 : 4 yk et sote, 2 yk pilav

Ara 22.00 : 1Fincan light sütlü Türk kahvesi

Spor: 15 dakka falanda evin içinde koştum tepindim kolbastı yaptım salsa yaptım hayali ip atladım maksat hereket :)

Son düzenleme:

ay bende dün akşam evin içinde tek başıma oynadım eşimde gülüyor bana
leslie halt etmiş sen oynamayı leslie teyzeye öğret diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…