- Konu Sahibi pembepalto
-
inşallah ayran aşına gerek kalmıcak:)hii nasıl dövmüşler seniiiikıyamaaam demek isterdim ama kıyacağımmmmmm yok yok hemen bugüne toplarsın kendini pembepaltocum sıkma canını belki o bile şaşırtır bünyeni ayran aşı şeysine gerek kalmaz:)
ben de bilgisayara giremediğimde açıyorum tvden müzik kanallarını leslie hareketleriyle kendimce bir program uyguluyorum dediğin gibi çakma oluyor ama hiç yoktan iyidir ve mutlaka işe yaradğını düşünüyorumay resmen dün bi patlamaydı kılıflarda havada uçuştu bahanesiz yemekmi olur kız:)
Leslienin çakması oldu biraz benim yaptıgım az biraz yerinde koşmaca ac biraz salonda yuvarlak koşmaca birazda leslie hareketleri baya yoruldum.Umarım işe yaramıştır.
Kız dünyayı yedim bide salatamı yiyim ama bugün çok hafif yiycem haftasonu kuş gibi hafif olup uçucam:)
heheheh gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişler güldüm sana aldım kalorileri:) neyse bugüne bakıcaz artık:) dediğin gibi bünyemde şaşırmıştır belki en iyisin ben sk sk şaşırtıyım kendimi ehehehhe
AAAAAmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiinnnnnnnnnn Rabbim cümlemize nasip etsin inşallahAllahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
sana da az kaldı merak etme minikk.....yandıkı ne yandı. Eee gulme komsuna gelir basına... (banada az kaldı bekliyorum yani) hepiniz birden çullanıcaksınız.
aaaay regl bıtsın bı kaçaak yap bak ozaman napıyorum
akşam yemeğine bişey demiyorum ekmek yememiş patates yemişsin. Suda gayet güzel içilmiş.
kaymağı reçeli softaya bile koymıycan bacım. Ama kıyamammm kii, regl olmuş :44: Ay kafam karıştı, ya kızıcaaaam yada üzüntümden bi kaavnoz nutella alıp geliceeem. Ama söz ver beraber yicez :)
amiiiiin. Benimde cmt tartılma günüm. Ozamaan ikimiz içinde hayırlısı olsun dıyeyım.
Sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1Litre su içtim şuana kadarda
Ara 11.30: 3tane kuru kayısı,1ceviz
cnm menün güzel afiyet olsun sabah 1 tatlı kaşığına kadar da reçel veya bala izin var kaymak da nazarlık olsunöğlen 12.45 : 2adet haslanmış tavuk butu yanında yarım paşl. patates vardı ve haşlanmış ıspanak (yoğurtlu),1 dilimde kepek ekmeği
Buarada bunlarla birlikte fırın sütlaç ve su böreği siparişide verdim ama onları yemiycem ablama götürcem ben zayıflamaya o kilo almaya çalışıoda:)
cnm menün güzel afiyet olsun sabah 1 tatlı kaşığına kadar da reçel veya bala izin var kaymak da nazarlık olsun
öğlenki ekmek biraz fazla mı olmuş ne? hani patates var ya ondan dedim
ablan da o tatlıları senin yerine de yesin inşallah istediğimz kiloya ulaşınca biz de yiyeceğiz
yandıkı ne yandı. Eee gulme komsuna gelir basına... (banada az kaldı bekliyorum yani) hepiniz birden çullanıcaksınız.
aaaay regl bıtsın bı kaçaak yap bak ozaman napıyorum
akşam yemeğine bişey demiyorum ekmek yememiş patates yemişsin. Suda gayet güzel içilmiş.
kaymağı reçeli softaya bile koymıycan bacım. Ama kıyamammm kii, regl olmuş :44: Ay kafam karıştı, ya kızıcaaaam yada üzüntümden bi kaavnoz nutella alıp geliceeem. Ama söz ver beraber yicez :)
amiiiiin. Benimde cmt tartılma günüm. Ozamaan ikimiz içinde hayırlısı olsun dıyeyım.
Sabah 07.30 : 1büyük bardak su(içince iştah falan kalmadı zorla yedim),1uzun dilim eski kaşar,2çatal maydonozlu domatesli salata, bir dilim tam buğday ekmeğinin ucundan kopardım,1haşlanmış yumurtanın yarısı hee bide o ucundan kopardığım ekmeğe cok az kaymakla reçel sürdüm ağzm tatlansın diye 1çaykaşığı bilem deildi
10.00: 1fincan filtre kahve,1Litre su içtim şuana kadarda
Allahım bana cumartesi günü tickerımı değiştirmeyi nasip et.Amin :)
Buraya yazdım ki sizde amin deyin kabul olsun dua'm hihihi
baya az yemişin bu sabah,dünü dengelemeye çalışıyon hehalde
aferim böle devam...
aminnnnnnn...
cnm menün güzel afiyet olsun sabah 1 tatlı kaşığına kadar da reçel veya bala izin var kaymak da nazarlık olsun
öğlenki ekmek biraz fazla mı olmuş ne? hani patates var ya ondan dedim
ablan da o tatlıları senin yerine de yesin inşallah istediğimz kiloya ulaşınca biz de yiyeceğiz
yiyelim ama haftada bir kere yiyelimki bu verdiğimiz emekler boşa gitmesin
vallahi bende her sabah oğluma bal yedirirken parmağıma bulaşanı yalıyorum
ondan bişe olmaz sanırım
aaaaaaaa bunu bende yapcam birimizin kabul olur
AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN
yok cnm dengelemek deil dünkü yedklerm fazla geldi heralde ayı gibi depo yaptım acıkmadım bgn tabi kahvaltıdan önce içtiğim suyun etkiside büyük:)
canım sabah ekmek yemedm sayılır öğlen yemem gerektiğini düşündüm patates azdı çünkü
1günde yiyceğimiz cok kalori şeyleri beş gnemi bölsekki :) şaka şaka daha kaçamak yok bak bgn toprladm baya cumartesiye kdr yemeyip zayıf cıkmam lazım
sen nezaman yorum yaptın bacım şimdi gördüm ayrıca o reçelde kaymakta ekmeğe renk versn die sürülen bişydi çaykaşıgındn bilem azdı zaten ekmekte bi lokmaydı eskiden reglyken ne yersen ye kilo almazsın die biliodum ye babam ye yiyodum:) şimdi azalttım:) ayrıca canımda hiç nutella çekmio ama senimi kırcam yerim tabi anca beraber kanca beraber:)
ne nutellası bahanne arıyon heee
dayan pembimmm sakın yeme...
hatta çiko gibi,insanı baştan çıkaran yiyecekleri eve sokma.
ben öle yapıyorum
yarını bekleyemedim, tartıldım
vermişimm
sölemicem ne kadar verdimi...
öğrenmek istiyosan günlüğüme bak
valla aynen ben de evde yemiyorum ya daha uzun dayanıyor çikolatalarahahahhahah günlüğe çekme politikasına bayıldım:) hakket merk ettim bakcam şimdi:) zaten sen cok hızlı kilo veriosun yağlar durmak bilmio yola devam edio:) eve abur cubur sokmak durumundayız ablam cok zayıf ona yediriorum o tarz şeyleri.Bide ingiltereden gelen çikolatalarım var tadını düşün artık:) ama yemiyorum ben yemediğim sürecede o çikolatalar aynı yerinde duruo.Bizimkilere diorumkii yaa siz manyakmısınız ben olsam ne yerim varya ilk pastayı yerim sonra çikolatayı sonra şunu sonra bunu getiriyim yiyin diorum yok diolar:)
valla aynen ben de evde yemiyorum ya daha uzun dayanıyor çikolatalar
bu arada İngiltere'den gelen çikolataların adı ne merak ettim????
yazsana....
valla canım adını hiç bilmiorum onların kaplarını çoktan attım ama kocama bir sütlü çikolata var bide karışık kuruyemişli gbi çok güzelll:)
oh misssss afiyet olsun tatlımAra 17.00: 1 ceviz,bikaçtanede sarı leblebi suyumuda 2,5 yaptım çaylar hariççç
ay deli bunlar bırakın şu çikkolata muhbabetini
hiç aklımda yokken aklıma getirdiniz
bırı cıkolata mı dedı
oh misssss afiyet olsun tatlım
Dünün Özeti
10.00: 1fincan filtre kahve
Ara 11.30: 3tane kuru kayısı,1ceviz
öğlen 12.45 : 2adet haslanmış tavuk butu yanında yarım paşl. patates vardı ve haşlanmış ıspanak (yoğurtlu),1 dilimde kepek ekmeği
Ara 17.00: 1 ceviz,bikaçtanede sarı leblebi suyumuda 2,5 yaptım çaylar hariççç
Akşam 19.30 : 4 yk et sote, 2 yk pilav
Ara 22.00 : 1Fincan light sütlü Türk kahvesi
Spor: 15 dakka falanda evin içinde koştum tepindim kolbastı yaptım salsa yaptım hayali ip atladım maksat hereket :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?