Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

ay bende dün akşam evin içinde tek başıma oynadım eşimde gülüyor bana
leslie halt etmiş sen oynamayı leslie teyzeye öğret diyor

canım bende bildiğin deli gibiydim çok komik oluyo kedim bile bana bakıodu bu napıyo diye napalım zayıflamak uğruna bi süre komik görüncez evdekiler alışkın zatn benim o hallerime zaten herzaman tombik olduğum için aynanın karşısında hep göbeimi açıp göbek dansı yapardım:)
 
Ara 10.20: 1avuç sarı leblebi
Öğle 12.00: et sote,2kaşık pilav,1yoğurt,tambuğday ekmeğininde ucundan az kopardım(1lokma diyebilirz)öğlen yemeğim erken oldu aslında aama baya acıkmıkmıştım
 
vaovvv ne kadar güzel dün de bugün de ara öğünlerinin hiç birini atlamadan güzel güzel yiyorsun regl bitince ceplerine taş koyacağım rüzgarda uçup gitmeyesin diye:)
 
Ara 10.20: 1avuç sarı leblebi
Öğle 12.00: et sote,2kaşık pilav,1yoğurt,tambuğday ekmeğininde ucundan az kopardım(1lokma diyebilirz)öğlen yemeğim erken oldu aslında aama baya acıkmıkmıştım

bende 12:30 gibi yedim öğle yemeğimi
afiyet olsun şekerim
kilolarımız gitsin varsın deli gibi gözrünelim boşver
hem oynamak çok zevkli hemde terletiyor
 

canım nie komik olalım egleniyoz demi....
senin göbek dansın merak ettim vallahi...
ben oynamayı hiç beceremem
 
vaovvv ne kadar güzel dün de bugün de ara öğünlerinin hiç birini atlamadan güzel güzel yiyorsun regl bitince ceplerine taş koyacağım rüzgarda uçup gitmeyesin diye:)

cnım taktik bu bi kaçamak yapınca sonra 2kat toparlıyorum kendimi bgnde işten çıkıyım yürüycem reglim bitti bitecek kaçırmamak lazım fırsat dolu günleri:)

bende 12:30 gibi yedim öğle yemeğimi
afiyet olsun şekerim
kilolarımız gitsin varsın deli gibi gözrünelim boşver
hem oynamak çok zevkli hemde terletiyor

ayyy valla yeterki gitsin nasıl göründüğüm umrumda deil yarında ablamın doğm gnü için dışarı çıkıcaz bol bol dans edip eririm:)

canım nie komik olalım egleniyoz demi....
senin göbek dansın merak ettim vallahi...
ben oynamayı hiç beceremem

kız benimde becerdiğimden deil ne kolbastı biliorum ne salsa ne göbek dansı deli gibi hareeketler yapıorm işte ama favorim kolbastı onda tam deli oluyorum:)


bende leslieyi yaparken kimse olmuyo yanımda spor yaptığımı eşim bile bilmiyo
bende merak ettim göbek dansını doğrusu
oynamayada bayılırım
aman olmasın zaten insan tekbaşına daha güzel kuduruo:) leslie beni skmaya başladı ya fatih ürek gibi yılan dansınamı başlasam:)

sanada kocamaaan

saol canım benim

pembiş nerdesin kız hadi gel 2 göbecik atalım

geldimmm kızzz oooo mastikaaa mastikaaaa:)
 
açılınnnnnnn dolmalar en küçüğünüz gelin şöyle şimdisizi yoğurda bulayıp derilerinizi yüzüp yiyceaaaaaaaaam ahaahaaha
 
pembemmmmm okurken koptum valla
danslar falan...oh oh oh
valla bn cnm sıkılınca acıyorum tvden müzek kanalları oynuyorum kafama göre (kendi kendime daaha güzel oynuyorum düğünlerde beceremem insan içinde gerçi 1 yıldır oynamıyorum artık düğünlerde ama)
bu arada dünkü sarmalara noldu???
soydun mu kabuklarını güzelce????????
 
nerdesin sen ya hadi gel de bana kız kızartma yedim
200 gr vermişim pembiş motivasyon sıfırın altında
 
kız sarma mı yiycen,yoksa biber dolma mı?
ay ben ne zamndır yaprak sarma yemiyorum?
bu hafta alsam mı:18:
biber dolmasıydı canım:)

ay dolmaların yüz ifadesi olsaydı neasıl olurlardı acaba

böyle :18:

ehehehehhehehe kaç dolma söyle bakalım
1 dolma,az ekşili köfte,birazda et soteee:) ay cok olmus galibaaa:)

nerdesin kızzzz?
zavallı dolmalara ne oldu?

hakkın rahmetine kavuştu :) bütün haftasonu dolma yedim:)

pembiş dolmaların hakkından geldi
çalışmıyorsa uyuyordur şimdi
yada geziyordur

:):):):) hemende nasıl tanıdın beniii bu hafta pek uyumadım gezdim birazcıkkk


oynamak güzeldir bende haftasonu döktüm biraz kurtları spor niyetine :) düğünde zaten alalem bakıo ne der die rahatca oynayamıosun en güzel ev yıldız tilbe gidi kudurr gitsin:) dolmalarda rahmetli oldu:)

nerdesin sen ya hadi gel de bana kız kızartma yedim
200 gr vermişim pembiş motivasyon sıfırın altında

geliorummmm bakalım naptınız ben yokken boşver tatlım üzülme bende anca 400-500 gr verdim
 
Haftasonu özet olarak sağlıklı beslendim yine çavdar ekmeğim yemeğimin ölçülerine falan dikkat ettim,beşi bir yerde çayına başladım(işe yarıyomu bilmiyorum ama bende bi deniyim dedim).Birkaç minik çikolata kaçamağım oldu ama sabah vakti yedim (kahve dünyası çikolatası minik bişiy yani),En kötüsü pazar günü oldu sabah yarım dilim çavdar ekmeği,1kk dan az light beyaz peynir,markete gitcektik tok tutsun die bir elma yedim,tabi marketten dönünce canım kahvaltı etmek istedi ve baya baya akşam yemeği yerine kahvaltı ettim(hem pide yedim hemde uzun zamandır böyle cok yememiştim çok oldu).Cumartesi günüde yine ölçülü bir kahvaltı akşam yemeği olarak dolma,et sote,ekşili köfteli çorba oldu.Su pek içmedim.Ara öğün yapmadım.Ama yinede abartım gece atıştırması falan hiç yapmadım.Buarada evde diet yapanlar daha zor bi iş başarıyolar tebrik ederim.500 gr falan vermişim artık 59 kiloyum ama uzunca bi süre tartılmayı düşünmüyorum.Çünkü kafayı yedim sanırım tuvaletten önce tuvaletten sonra açken tokken öylesine falan sürekli tartıdayım :) Kendimi hafif hissedince tartılıp yazcam.


Bugün

Sabah 07.30 : 2dilim çavdar ekmeği,labne peynir,Zeytin ezmesi,çok az eksi kaşar
09.30 : beşi bir yerde çayı
 
pizza pismanligi:)))
bende bir pizza sever olarak dun 2 dilim tirtikladim((ama bugun siki bir sporla telafi ettim...savasinda basarilar diliyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…