- Konu Sahibi pembepalto
-
ay bende dün akşam evin içinde tek başıma oynadım eşimde gülüyor bana
leslie halt etmiş sen oynamayı leslie teyzeye öğret diyor
Ara 10.20: 1avuç sarı leblebi
Öğle 12.00: et sote,2kaşık pilav,1yoğurt,tambuğday ekmeğininde ucundan az kopardım(1lokma diyebilirz)öğlen yemeğim erken oldu aslında aama baya acıkmıkmıştım
canım bende bildiğin deli gibiydimçok komik oluyo kedim bile bana bakıodu bu napıyo diye napalım zayıflamak uğruna bi süre komik görüncez evdekiler alışkın zatn benim o hallerime zaten herzaman tombik olduğum için aynanın karşısında hep göbeimi açıp göbek dansı yapardım:)
canım nie komik olalım egleniyoz demi....
senin göbek dansın merak ettim vallahi...
ben oynamayı hiç beceremem
Ara 10.20: 1avuç sarı leblebi
Öğle 12.00: et sote,2kaşık pilav,1yoğurt,tambuğday ekmeğininde ucundan az kopardım(1lokma diyebilirz)öğlen yemeğim erken oldu aslında aama baya acıkmıkmıştım
vaovvv ne kadar güzel dün de bugün de ara öğünlerinin hiç birini atlamadan güzel güzel yiyorsun regl bitince ceplerine taş koyacağım rüzgarda uçup gitmeyesin diye:)
bende 12:30 gibi yedim öğle yemeğimi
afiyet olsun şekerim
kilolarımız gitsin varsın deli gibi gözrünelim boşver
hem oynamak çok zevkli hemde terletiyor
canım nie komik olalım egleniyoz demi....
senin göbek dansın merak ettim vallahi...
ben oynamayı hiç beceremem
aman olmasın zaten insan tekbaşına daha güzel kuduruo:) leslie beni skmaya başladı ya fatih ürek gibi yılan dansınamı başlasam:)bende leslieyi yaparken kimse olmuyo yanımda spor yaptığımı eşim bile bilmiyo
bende merak ettim göbek dansını doğrusu
oynamayada bayılırım
sanada kocamaaan
pembiş nerdesin kız hadi gel 2 göbecik atalım
açılınnnnnnn dolmalar en küçüğünüz gelin şöyle şimdisizi yoğurda bulayıp derilerinizi yüzüp yiyceaaaaaaaaam ahaahaaha
açılınnnnnnn dolmalar en küçüğünüz gelin şöyle şimdisizi yoğurda bulayıp derilerinizi yüzüp yiyceaaaaaaaaam ahaahaaha
biber dolmasıydı canım:)kız sarma mı yiycen,yoksa biber dolma mı?
ay ben ne zamndır yaprak sarma yemiyorum?
bu hafta alsam mı:18:
ay dolmaların yüz ifadesi olsaydı neasıl olurlardı acaba
1 dolma,az ekşili köfte,birazda et soteee:) ay cok olmus galibaaa:)ehehehehhehehekaç dolma söyle bakalım
nerdesin kızzzz?
zavallı dolmalara ne oldu?
pembiş dolmaların hakkından geldi
çalışmıyorsa uyuyordur şimdi
yada geziyordur
pembemmmmm okurken koptum valla
danslar falan...oh oh oh
valla bn cnm sıkılınca acıyorum tvden müzek kanalları oynuyorum kafama göre (kendi kendime daaha güzel oynuyorum düğünlerde beceremem insan içinde gerçi 1 yıldır oynamıyorum artık düğünlerde ama)
bu arada dünkü sarmalara noldu???
soydun mu kabuklarını güzelce????????
nerdesin sen ya hadi gel de bana kız kızartma yedim
200 gr vermişim pembiş motivasyon sıfırın altında
pizza pismanligi:)))İş çıkışı sinemaya gidince bütün hayaller,yemiycemler yalan oldu.Ama ödülümü haftanın başından verdim farz ediyorum ve dahada bu tür yasaklı şeyleri yemiyorum.
21.30da 3 dilim pizza yedim
SaBah 8.00: 1dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir yiyerek güne başladım:) Hala dünün pişmanlığı var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?