- Konu Sahibi pembepalto
-
pizza pismanligi:)))
bende bir pizza sever olarak dun 2 dilim tirtikladim((ama bugun siki bir sporla telafi ettim...savasinda basarilar diliyorum
şuan evde koca kazan aşure pişiyooo benim budurumda yememem aşureye karşı koymam imkansız buyüzden iş cıkışı eve yürüyerek gitmem gerek bide akşam yemeği yerine aşure yesem olmamı acaba bence çokta güzel olur pekte güzel olur:)
Bence okadarda kasmaya gerek yok arada kendini ödüllendirebilirsin.Ne güzel kilo vermişsin :)Ben yeni başladım ama aşure söz konusu olunca 1 küçücük kase yiyebilirim
istemek basarmanın yarısıdır suan burdaysak ve bu yorumları okuyorsak demekkı yolun yarısına gelmısız demektır...
bır kere en onemlısı 10 yılda aldıgımız kıloyu 10 gunde vermeyı dusunmeyecegız... sabır sabır sabır ....
asla kısa vadelı dusunmeyelım 6 ay sonra ya yaparsak butun planlarımızı 6 ayın sonuna geldıgımızde ne kadar yol aldıgımızı gorecegız...
ohhh süper afiyet olsun canmHaftasonu özet olarak sağlıklı beslendim yine çavdar ekmeğim yemeğimin ölçülerine falan dikkat ettim,beşi bir yerde çayına başladım(işe yarıyomu bilmiyorum ama bende bi deniyim dedim).Birkaç minik çikolata kaçamağım oldu ama sabah vakti yedim (kahve dünyası çikolatası minik bişiy yani),En kötüsü pazar günü oldu sabah yarım dilim çavdar ekmeği,1kk dan az light beyaz peynir,markete gitcektik tok tutsun die bir elma yedim,tabi marketten dönünce canım kahvaltı etmek istedi ve baya baya akşam yemeği yerine kahvaltı ettim(hem pide yedim hemde uzun zamandır böyle cok yememiştim çok oldu).Cumartesi günüde yine ölçülü bir kahvaltı akşam yemeği olarak dolma,et sote,ekşili köfteli çorba oldu.Su pek içmedim.Ara öğün yapmadım.Ama yinede abartım gece atıştırması falan hiç yapmadım.Buarada evde diet yapanlar daha zor bi iş başarıyolar tebrik ederim.500 gr falan vermişim artık 59 kiloyum ama uzunca bi süre tartılmayı düşünmüyorum.Çünkü kafayı yedim sanırım tuvaletten önce tuvaletten sonra açken tokken öylesine falan sürekli tartıdayım :) Kendimi hafif hissedince tartılıp yazcam.
gayet güzel hafta sonun canım bende bu hafta sonu pide yedim nezmaandır yemiyordum ve sende bize katıldın tartılma konusunda sınır tanımamışsın
Bugün
Sabah 07.30 : 2dilim çavdar ekmeği,labne peynir,Zeytin ezmesi,çok az eksi kaşar
09.30 : beşi bir yerde çayı
şuan evde koca kazan aşure pişiyooo benim budurumda yememem aşureye karşı koymam imkansız buyüzden iş cıkışı eve yürüyerek gitmem gerek bide akşam yemeği yerine aşure yesem olmamı acaba bence çokta güzel olur pekte güzel olur:)
Öğlen 13.00: sebzeli kağıt kebabı(küçümen bişeydi),mercimek çorbası,4kaşık falanda bulgur pilavı,beşi bir yerde çayı ve şuana kadar 1litre su
:18: ah keşke biride bana aşure getirse olsada yesem
ben bilmiyorum pişirmeyi saolsun komşularımda da hiç iş yok
pembişim benim yerimede ye 2 kaşık yummmyyy
aşure getirdi komşular pembiş
ama yemicemmmmm
ye kız sevaptır kalori yapmazeheheheh
yedim kız küçük bir kase dayanamadım
bende beşi biyerde cayı aldım ama tadını sevemedim içine limon sıkıp içsem olurmu yeşil çayıda öyle yapıyorum çünki
olur sanırım canım yani ters bi etki yaratıcağını düşünmüyorum bende senin şu önceden kullandığın macunu okuodum işe yaradımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?