Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

pizza pismanligi:)))
bende bir pizza sever olarak dun 2 dilim tirtikladim((ama bugun siki bir sporla telafi ettim...savasinda basarilar diliyorum

Teşekkür ederim.O pizzanın pişmanlığını atlatalı çok oldu :) ama bu yenibi pişmanlık yaşamıycam anlamına gelmiyo çok seviyorum pizzayı herşeyden çok onu canım çekio bide öle iki dilimlede yetinemiyorum karnım doyuyo gözm doymuo resmen:) sanada başarılar diliyorumm umarım pizzaların üstesinden gelirsin:)

şuan evde koca kazan aşure pişiyooo benim budurumda yememem aşureye karşı koymam imkansız buyüzden iş cıkışı eve yürüyerek gitmem gerek bide akşam yemeği yerine aşure yesem olmamı acaba bence çokta güzel olur pekte güzel olur:)

Bence okadarda kasmaya gerek yok arada kendini ödüllendirebilirsin.Ne güzel kilo vermişsin :)Ben yeni başladım ama aşure söz konusu olunca 1 küçücük kase yiyebilirim

istemek basarmanın yarısıdır suan burdaysak ve bu yorumları okuyorsak demekkı yolun yarısına gelmısız demektır...
bır kere en onemlısı 10 yılda aldıgımız kıloyu 10 gunde vermeyı dusunmeyecegız... sabır sabır sabır ....
asla kısa vadelı dusunmeyelım 6 ay sonra ya yaparsak butun planlarımızı 6 ayın sonuna geldıgımızde ne kadar yol aldıgımızı gorecegız...

Bence okadarda kasmaya gerek yok arada kendini ödüllendirebilirsin.Ne güzel kilo vermişsin :)Ben yeni başladım ama aşure söz konusu olunca 1 küçücük kase yiyebilirim

evet arada ödül olabilir ama zayıflama durunca insan sinir oluo o ödüldenmi zayıflamıorum falan diye düşünüyo ayrıca aşurenin ödülleri bitmezki bir kazan diorummmm bir hafta aşure yiyebilirim :):):) şaka şaka yemem :) buaradateşekkür ederim desteğin için umarım sende istediğin kiloya varırsın biz zaten burda yenibaşlayanlara torpil geçiyoruz heryediğine alışma süreci dioruz eheheh bir iki gn abartmamak şartıyla yiyebilirsin:)

Harika yazmışsınn.Teşekkür ediyorum sayfamı ziyaret edip bu güzel düşüncelerini paylaştığın için.Umarım yarıladığımız yolun sonunuda görürüz ve başarı hikayemizi paylaşırız.Doğru 6 7 yıllık can simitlerimin 3 ayda gitmesini istiyorum:) Zor oluyo böylede beklicem ve kovucam o simitleri belimden:)

Öğlen 13.00: sebzeli kağıt kebabı(küçümen bişeydi),mercimek çorbası,4kaşık falanda bulgur pilavı,beşi bir yerde çayı ve şuana kadar 1litre su

ohhh süper afiyet olsun canm

sıcak aşureyi nekadar çok seviyorsam soğuk aşuredende okadar gıcık alırım ağzıma bile sürmem
1kase ye canım ne olcak bu haftaki kaçamağın olsun

Öğlen 13.00: sebzeli kağıt kebabı(küçümen bişeydi),mercimek çorbası,4kaşık falanda bulgur pilavı,beşi bir yerde çayı ve şuana kadar 1litre su

öğle yemeğinde güzelmiş akşamada gelsin aşureler

:18: ah keşke biride bana aşure getirse olsada yesem
ben bilmiyorum pişirmeyi saolsun komşularımda da hiç iş yok
pembişim benim yerimede ye 2 kaşık yummmyyy

:18: ah keşke biride bana aşure getirse olsada yesem
ben bilmiyorum pişirmeyi saolsun komşularımda da hiç iş yok
pembişim benim yerimede ye 2 kaşık yummmyyy

ayy kıyamam hamile hamile canını çektirdik pardon canım hemen eşini ara aşeriyorum de sana aşure alsın eheheh buarada sen zayıflıcam die buralara takıla takıla canın herseyi ister heee:)

yedim kız küçük bir kase dayanamadım

Bende yedimmm hemde ebat ve adet verimicem yedim işte:) şu günlerde az yiyip toparlıcam akşamları bi çorbayla geçiştirmeyi düşündüm bi arkadaşım her öğünde çorba içerek baya zayıflamıştı bide öylemi denesem acabaaa:) evirdim çevirdim bin şekle soktum şu sağlıklı beslenmeyi:)

Sabah 07.30 : 2 dilim çavdar ekmeği üstüne labne peynir,çay,beşi bir yerde çayı

Buarada annem artık zorlamaya başladı ondanda ye bundanda ye diye Sabah kahvaltısında ve öğle vakti iyi yemek gerekiyormuş tv de izlemiş akşam 6dan sonra yememk lazımmış ağzıma ağzıma tıkıo yemekleri bende ağzımı kapıyorum.Bugün annemin bana olmayan bi gömleğini giydim şuanda bana boll yuppiiiiiiiiiiiiiii

annen aslında haklıda
benimde nedense 6 dan sonra içimden canavar çıkıyor mutfağa doğru koşuyor ben tutuyorum allahtan
gerçi bu sabah tutamadım uyku semesi

bende beşi biyerde cayı aldım ama tadını sevemedim içine limon sıkıp içsem olurmu yeşil çayıda öyle yapıyorum çünki

olur sanırım canım yani ters bi etki yaratıcağını düşünmüyorum bende senin şu önceden kullandığın macunu okuodum işe yaradımıı

boğazımı tutsaydım belki yarardı
yok canım bıraktım birazda korktum içinde sinameki bitkisi var sürekli kullanımlarda
yan etkisi oluyormuş bikaç kişiden duymuştum bıraktım bende
başka bir macun buldum içinde sinemaki yok eşime söyledim
bir ay sonra idda sonuçlanınca dedi düşmanın eline mermi veremezmişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…