- Konu Sahibi pembepalto
-
Ara 14.15
- 1tane altınbaşak(light)
Öğle 14.45
- 6 Tane ızgara köfte (ince inceydi )
- Mercimek çorbası
- Köftenin acı sosuyla 3yk pilav
- Birkaç kaşık piyaz salatası
MEnü şeklinde sipariş verdim menüden bıraktıklarımı söyliyim belki çok yememi örter:)
- 2 tane revani
- Piyaz salatamın yarısından fazlası
- Ekmekler
- Ayran
Yaa yemedim bunları afferin bana:)
kız fıstık menüden artırdıkların nerde bakalım çantayamı attın yoksaa
menü çok başarılı revaniye bayılırım iyi yapmışsın yemeyerek
beni bi sen gaza getirirsin hadi beni gaza getir bişe yemiyim
yok canım bu sefer çantaya atmadım dökülür diye poşetledim ama:) ben buaralar fena gazlıyım ama benden söylemesi haydiin yarış yapalım bakalım gün içinde en sağlıklı kim beslencek günü en güzel kim kapatcak bak bissürü jüri üyemizde var:) ya da kim kaçamaksız ve olabildiğince az karbonhidratlı bigün geçircek:) buarada senden gaza geldim çıkışta arkadaşıma gitcem yarı yola kadar yürüycem yorulana kadar spor olmus olur:)
hadi yarışalım ozaman ben varım
wııınnnnnn wıınnnnnn wıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
tamam ben varım kim sağlıklıbeslenecek günü engüzel kim kapatacak kim kaçamaksız ve olabildiğince az karbonhidratlı bigün geçircek:)
hadi yarışalım ozaman ben varım
wııınnnnnn wıınnnnnn wıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
tamam ben varım kim sağlıklıbeslenecek günü engüzel kim kapatacak kim kaçamaksız ve olabildiğince az karbonhidratlı bigün geçircek:)
hııımmm bende sevdim bu işi
o zaman bende varım
peki ama birinciyi kim seçecek
oo süperrr rakiplerim baya zorlu birinciyide seççcek birini buluruz illaki günlüğümüze gelenlere sorarız:) hadi ozaman kızlar yarın başlıyoruz ona göre kahvaltınızı edin çok eğlenceli olucakk:)
tamam yarınnnn başlıyoruz ozaman ahahah kalori listesine bakar neyyin kalorisi düşükse onu yapar yerim ehühüehü
ozaman bu 1 hafta devam etsin haftaya salı bakalım kim nekadar veriyooo
ama sporda bana yetişemezsinizz haaa söyliyim
tamam yarınnnn başlıyoruz ozaman ahahah kalori listesine bakar neyyin kalorisi düşükse onu yapar yerim ehühüehü
ozaman bu 1 hafta devam etsin haftaya salı bakalım kim nekadar veriyooo
ama sporda bana yetişemezsinizz haaa söyliyim
vallahi o konuda haklısın
sporda seni geçemem
hatta ben hiç spor yapmıyorumki:18::18::18:
ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye
olabilir cnm evet biyerde paylaşsak çok daha iyi olur sanki ama nereye açccaz kim açcak
ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye
olabilir cnm evet biyerde paylaşsak çok daha iyi olur sanki ama nereye açccaz kim açcak
kızlar bencede sizin dediğiniz gibi daha iyi olur ama şu varki burda onu yapabilirmiyiz bilmiyorum :)))
çünki diğer tarafta zaten bir sürü topik var takım topikleri aynı kiloda olanların paylaşım yaptığı topikler
burası diyet günlükleri başlaığı altında olduğu için yöneticeler izin verirmi acep yoksa bencede süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?