Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

kız fıstık menüden artırdıkların nerde bakalım çantayamı attın yoksaa
menü çok başarılı revaniye bayılırım iyi yapmışsın yemeyerek
beni bi sen gaza getirirsin hadi beni gaza getir bişe yemiyim

yok canım bu sefer çantaya atmadım dökülür diye poşetledim ama:) ben buaralar fena gazlıyım ama benden söylemesi haydiin yarış yapalım bakalım gün içinde en sağlıklı kim beslencek günü en güzel kim kapatcak bak bissürü jüri üyemizde var:) ya da kim kaçamaksız ve olabildiğince az karbonhidratlı bigün geçircek:) buarada senden gaza geldim çıkışta arkadaşıma gitcem yarı yola kadar yürüycem yorulana kadar spor olmus olur:)

Son düzenleme:

hadi yarışalım ozaman ben varım
wııınnnnnn wıınnnnnn wıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn
tamam ben varım kim sağlıklıbeslenecek günü engüzel kim kapatacak kim kaçamaksız ve olabildiğince az karbonhidratlı bigün geçircek:)

hııımmm bende sevdim bu işi
o zaman bende varım
peki ama birinciyi kim seçecek

hııımmm bende sevdim bu işi
o zaman bende varım
peki ama birinciyi kim seçecek

oo süperrr rakiplerim baya zorlu birinciyide seççcek birini buluruz illaki günlüğümüze gelenlere sorarız:) hadi ozaman kızlar yarın başlıyoruz ona göre kahvaltınızı edin çok eğlenceli olucakk:)

oo süperrr rakiplerim baya zorlu birinciyide seççcek birini buluruz illaki günlüğümüze gelenlere sorarız:) hadi ozaman kızlar yarın başlıyoruz ona göre kahvaltınızı edin çok eğlenceli olucakk:)

tamam yarınnnn başlıyoruz ozaman ahahah kalori listesine bakar neyyin kalorisi düşükse onu yapar yerim ehühüehü
ozaman bu 1 hafta devam etsin haftaya salı bakalım kim nekadar veriyooo
ama sporda bana yetişemezsinizz haaa söyliyim

kilo olarak yaparsak adaletsizlik olur çünküm ben regly olcam onun şişliği olur:) ee sporda yapamam oram buram agrır die tamam haftaya salıya kadar bakalım neler yicez umarım kafa karışıklığı olmaz yada hergn birinciyi seçelim salı gününe kadar kim kaç kere birinci olmuş ona bakarız maksat yarışa girip az yemek:)

vallahi o konuda haklısın
sporda seni geçemem
hatta ben hiç spor yapmıyorumki:18::18::18:

ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye

Son düzenleme:
ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye

olabilir cnm evet biyerde paylaşsak çok daha iyi olur sanki ama nereye açccaz kim açcak

al bendende o kadar,şunada bakim bunada bakim derken,kim napmış şaşıroyorum:111:

ayy ayyy :/ accıkın kilo verip şımarıp sonra homiligırtlak yiyenlerden biri bnm ekimin başında dershaneye yazıldım 2 haftadan sonra gitmedim. geçenlerde gidip kaydımı aldırıyım dedim.beni dershaneye kaydeden hocam da gördü beni tosun gibi olmuşsun dedi çok kilo aldım . hastanede ki diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. offf offff kendime hakim olamıyorum artık

kızlar bencede sizin dediğiniz gibi daha iyi olur ama şu varki burda onu yapabilirmiyiz bilmiyorum :)))
çünki diğer tarafta zaten bir sürü topik var takım topikleri aynı kiloda olanların paylaşım yaptığı topikler
burası diyet günlükleri başlaığı altında olduğu için yöneticeler izin verirmi acep yoksa bencede süper olur

bu konuyu bilen birine danışmak lazım
yine günlük yazmaya devam edecez ama topluca bi sayfada paylaşacaz
bi problem olacağını sanmıyorum
vallahi ben herkesin günlüğüne yetişecem diye beynim dönüyor artık

kızlar burda haftada yarım kilo verme ortak topiği vardı ama taşındı o. biz de açarsak taşınabilir yani.
ayrıca şöyle de bi şey var, ortak topik olunca daha fena karışıyo ortalık :)
kim kime ne yazıyo belli diil yani.
o yarım kilo topiğini bıraktım ben o yüzden.
ama yapalım derseniz katılırım ben de.

kızlar selam,ben bugünkü yediklerimi yazarsam valla topicden atarsnz beni o derece yanii:26::26::26:
acilen frenlemem lazım kendmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…