Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

al bendende o kadar,şunada bakim bunada bakim derken,kim napmış şaşıroyorum:111:

Aynen benimde başım dönüo takip zorluğu çekiyorum. :)

Takım topiklerinin oraya gidersek bayabi kalabalıklaşır orası ve kim ne yemiş ne yapmış yine takip etmekte zorlanırız.Diyet günlüklerinde en azından herkes birbirini tanıyo ve çokta kalabalık deiliz.Bizbize yaparsak daha çok eğleniriz.

Valla çokk zorrr takip etmek bende artık güçlük çekiyorum işyerinde boş vaktim olduğu için bakabiliyorum evde hiç bakamıorum.

denizeliklim bak bilen biri cevaplamış=) En azından günlük birbirimizi gaza getirmek için bişeyler yapabiliriz.Ee burdada madem bi topic daha açamıcaz gene topicten topiğe başdönmelerine devammmm.Bugünün en az yiyicisi ben olcam görceksiniz he he he.Ben başladım hee sizde başlayın.

İstersen bir günlük aç dene neler yapabildiğini yapamıyorum dersen diyetisyene git dicemde diyetisyeninde sana diyeceği şeyler burdakilerden çokta farklı olmaz.Ek olarak sporada başlayabilirsin.Başarılar diliyorum sanada.

kızlar selam,ben bugünkü yediklerimi yazarsam valla topicden atarsnz beni o derece yanii:26::26::26:
acilen frenlemem lazım kendmi...

ooo bu topicler ne yemekler gördü ne tatlılar ne börekler ne aşureler hepimiz yıkılmadık ayaktayız atılmak falanda yok telafi var

Öğle 12.45

• 1tabak ıspanak yemeği
  • Az yayla çorbası
  • 3kaşık yoğurt

Canımda ekmek istedi ama yemedim işte

Şuana kadarda 1.5 litre su içtim

Son düzenleme:
Açkarnına 1kupa sıcak su

Sabah 09.30

• 4tane altınbaşak
  • Ayran
  • 500 ml su,1bardak yeşilçay
bune kız hiçbişi yememişsin hani zeytinin yumurtan peynirin
beğenmedim sağlıksızz eheheheheheheh çamur atcam yaaa
Öğle 12.45

• 1tabak ıspanak yemeği
  • Az yayla çorbası
  • 3kaşık yoğurt

Canımda ekmek istedi ama yemedim işte

Şuana kadarda 1.5 litre su içtim

öğle yemeğini beğendim tatlım ama gerçekden sabahı beğenmedim
neyse hadi sen önde gidiyorsun araögünde yapmamışsın delüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben ara ögünde yaptım bakale az yicez diye sağlıksız olmasın söyliyim ben 3+3 beslenmezsem diyetime uyamam
diger ögünlere saldırırım

Hersabah işe geç kalma sendromu yaşadığım için kahvaltı edemiyorum canım ama haftaya düzenimi oturtcam tabi biraz daha erken uyanabilirsem:) İşyerindede kahvaltı için iki seçeneğim oluyo ya dışardan kahvaltı tabağı alıp on lira bayılmak :) yada kepek ekmeğine tost yemek ki bu seçenekte hergn yenmio kabızlık yapıo bende iki gündür az yiyim derdine düştüm kahvaltıyı suntayla geçiştirdim.Yarın bari küçük kahvaltılık peynirlerden getiriyimde onla kahvaltı ediyim.Ama bak sağlıklı olsun diye ayran içtim:)
Arada yapmadım çünki yeşilçay su falan derken acıkmıyo insan zaten öğle yemeğimi erken yedim.
Sonraki ara öğünlerimi yapcam ama elma ve mandalinam var dolapta.
Psikolocim bozukkkkkk öğle yemeğim bana fazla gibi gelmişti halbuki nesi fazla ya yemeyi abartırum ya yememeyi ortası yok mu bunun :)

kız yediklerim güzelmiş
yaaa benim halimi düşün bi de bakmayın bu aralar ortamım müsait değil gelemiyorum
aktif oldugum günlerde 3 saat sadece yorum yapmakla geçiyordu bir de kendi topiğim var yarım saat de ordan günde en az 4 saat kkdaydaydım
ortak topik işine gelince...
yapalım ama ben demin öğle yemeği niyetine aşure yedim, aslında bozmadım diyet sadece aşure yemiş oldum
bi de bu topiği açtığımızda belli kişiler girmeli ki o da zor herkes araya kaynak yapabiliyor
dur ben bi bakıp araştırayım
eğer size uyarsa, topiği açtığımız günden itibaren yapalım bu toplu beslenme işini ne dersiniz?
ama kendi topiklerimizi de ihmal etmeyelim
ekstra bişey eklersek de kendi topiğimize ekleyelim sağlıklı beslenme ile ilgili yazılar paylaşımlar falan ortak topikte yönlendirme yaparız ne dersiniz?
ben hemen araştırıp size geri yazayım burdan siz de burdan takip edin ok???
çünkü bnm de herkese gitme imkanım yok bu aralar...

sabah kahvaltı sorununu anladım canım hergünde 10 lira verilmez sende haklısın
ama evden bişeler getir hergün böle olmazzz
ayranını fark ettim tatlım afiyet olsun
öğle yemeğindeki ıspanakda fazla değil dünde ben ıspanak yemiştim zaten 5 yk 1 tabak ediyor zaten
ama az yiyelim derken sağlıksız olmasın bebüşüüüüüm

Evet haklısın canım yarın evden minik peynir ve zeytn ezmesi ve tahıllı ekmek getircem sağlıklı yiycem.Kız arada fındık yiyip 7tane yemeği nasıl başarıosun elime fındıkları alınca dibini görene kadar yerim ben.Anca evden sayılı getrmem lazım biara öyle yapıodum.En iyisi markete uğriyimde kendime ara için badem alıyım güzel tok tutuodu.Ya buralar çok kazıkçı hergün kahvaltıya onlira vermesem öğlen yemeğinde veriyorum 1tabak ıspanak sekiz lira olurmu ya alttarafı ot yani etleri siz düşünün artık :) Allahtan sodeksom var ama yinede sinirleniyorum kazıkçı olmalarına

Tabi canım kimse kendi topiiğini ihmal etmicek.Toplu konudada belli kişiler olur on kişiyi geçmez yani yoksa cok karışır.Sonuçta şimdi biz birbirimizin çoğu özelliğini hatta artık abartıp regl dönemlerini kaç gn sürdügünü bile bilioruz hehehe.Kişisel özelliklerde zayıflamayı etkilio sonuçta.Ama toplu konuyu açana kadarda boş durmaya gerek yok biyerden başlamak lazım rekabet iyidir.Tabi tatlı rekabetler:)

şu zayıflama takımlarından biri gibi açılır sanırım randomlife ın dediği gibi taşınıyo sayfa,
o 10 kişinin arasında olmayı arzu ederim
saygılar..

liilllllyyyyyy naber fıstığıııım.. Bakıyorum cok yogun herkes. Kopukluklar olmuş. Ama herkes yıne bıraraya gelmiş. :))

pempişiiim hepinizi çok özlediiiiiiiiim

şu zayıflama takımlarından biri gibi açılır sanırım randomlife ın dediği gibi taşınıyo sayfa,
o 10 kişinin arasında olmayı arzu ederim
saygılar..

misafır oyuncu olarak gelsek kapıda kalıcaz yanı...

minikkim seni unutmadım hatta bu aralar gelmediğin halde sen de eklendin merak etme yokluğun unutulduğun anlamı taşımıyor kalbimde farklı yerdesin cnm bnmmmm
sen ve esin de varsınız
ama özel mesaj yazamadım
pembepaltom cevabım şu ki amaç yarışmaktan ziyade bir arada olmak bnm için ve eminim bu kişiler memnuniyet duyacaklardır
yarış rekabet katar işe bnm amacım yarış değildi ama bu da ekstradan bir motivasyon katar işe değil mi???

canım yarın işin eğlence kısmı Hani buaralar motivasyona ihtiyacımız varya o yüzden yarış dedim herkes birbirini gaza getirsin az ve sağlıklı yiyen kazansın ama bu demek değil ki birbirimizde düşman olucaz yine birbirimize akıl vercez yine tebrik etcez bi arkadaşımız zayıflamışsa yine sevincez kilo almışsa gene üzülcez herşey aynı yani ama yarış lafını diyince belki biraz silkelenir herkes çok saldık çünki :) tek çatı altında toplamak ayrıca güzel bisayfadan herkesin ne yediğini görcez:)

ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye

al benden de o kadar canım tüm günlükleri okumaya çalışmaktan benimde başım dönüyor sadece bir iki kişiyi takip etmektense herkesin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum oda çok yorucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…