- Konu Sahibi pembepalto
-
al bendende o kadar,şunada bakim bunada bakim derken,kim napmış şaşıroyorum:111:
kızlar bencede sizin dediğiniz gibi daha iyi olur ama şu varki burda onu yapabilirmiyiz bilmiyorum :)))
çünki diğer tarafta zaten bir sürü topik var takım topikleri aynı kiloda olanların paylaşım yaptığı topikler
burası diyet günlükleri başlaığı altında olduğu için yöneticeler izin verirmi acep yoksa bencede süper olur
bu konuyu bilen birine danışmak lazım
yine günlük yazmaya devam edecez ama topluca bi sayfada paylaşacaz
bi problem olacağını sanmıyorum
vallahi ben herkesin günlüğüne yetişecem diye beynim dönüyor artık
kızlar burda haftada yarım kilo verme ortak topiği vardı ama taşındı o. biz de açarsak taşınabilir yani.
ayrıca şöyle de bi şey var, ortak topik olunca daha fena karışıyo ortalık :)
kim kime ne yazıyo belli diil yani.
o yarım kilo topiğini bıraktım ben o yüzden.
ama yapalım derseniz katılırım ben de.
ayy ayyy :/ accıkın kilo verip şımarıp sonra homiligırtlak yiyenlerden biri bnmekimin başında dershaneye yazıldım 2 haftadan sonra gitmedim. geçenlerde gidip kaydımı aldırıyım dedim.beni dershaneye kaydeden hocam da gördü beni tosun gibi olmuşsun dedi çok kilo aldım . hastanede ki diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. offf offff kendime hakim olamıyorum artık
kızlar selam,ben bugünkü yediklerimi yazarsam valla topicden atarsnz beni o derece yanii:26::26::26:
acilen frenlemem lazım kendmi...
diosun ki googledan ara bul o fıkrayı oku miğden bulansın içme =) yohh yaaa okumuycam işte:)
bune kız hiçbişi yememişsin hani zeytinin yumurtan peynirinAçkarnına 1kupa sıcak su
Sabah 09.30
- 4tane altınbaşak
- Ayran
- 500 ml su,1bardak yeşilçay
Öğle 12.45
- 1tabak ıspanak yemeği
- Az yayla çorbası
- 3kaşık yoğurt
Canımda ekmek istedi ama yemedim işte
Şuana kadarda 1.5 litre su içtim
bune kız hiçbişi yememişsin hani zeytinin yumurtan peynirin
beğenmedimsağlıksızz eheheheheheheh çamur atcam yaaa
öğle yemeğini beğendim tatlım ama gerçekden sabahı beğenmedim
neyse hadi sen önde gidiyorsun araögünde yapmamışsın delüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben ara ögünde yaptım bakale az yicez diye sağlıksız olmasın söyliyim ben 3+3 beslenmezsem diyetime uyamam
diger ögünlere saldırırım
Hersabah işe geç kalma sendromu yaşadığım için kahvaltı edemiyorum canım ama haftaya düzenimi oturtcam tabi biraz daha erken uyanabilirsem:) İşyerindede kahvaltı için iki seçeneğim oluyo ya dışardan kahvaltı tabağı alıp on lira bayılmak :) yada kepek ekmeğine tost yemek ki bu seçenekte hergn yenmio kabızlık yapıo bende iki gündür az yiyim derdine düştüm kahvaltıyı suntayla geçiştirdim.Yarın bari küçük kahvaltılık peynirlerden getiriyimde onla kahvaltı ediyim.Ama bak sağlıklı olsun diye ayran içtim:)
Arada yapmadım çünki yeşilçay su falan derken acıkmıyo insan zaten öğle yemeğimi erken yedim.
Sonraki ara öğünlerimi yapcam ama elma ve mandalinam var dolapta.
Psikolocim bozukkkkkk öğle yemeğim bana fazla gibi gelmişti halbuki nesi fazla ya yemeyi abartırum ya yememeyi ortası yok mu bunun :)
sabah kahvaltı sorununu anladım canım hergünde 10 lira verilmez sende haklısın
ama evden bişeler getir hergün böle olmazzz
ayranını fark ettim tatlım afiyet olsun
öğle yemeğindeki ıspanakda fazla değil dünde ben ıspanak yemiştim zaten 5 yk 1 tabak ediyor zaten
ama az yiyelim derken sağlıksız olmasın bebüşüüüüüm
kız yediklerim güzelmiş
yaaa benim halimi düşün bi de bakmayın bu aralar ortamım müsait değil gelemiyorum
aktif oldugum günlerde 3 saat sadece yorum yapmakla geçiyordu bir de kendi topiğim var yarım saat de ordan günde en az 4 saat kkdaydaydım
ortak topik işine gelince...
yapalım ama ben demin öğle yemeği niyetine aşure yedim, aslında bozmadım diyet sadece aşure yemiş oldum
bi de bu topiği açtığımızda belli kişiler girmeli ki o da zor herkes araya kaynak yapabiliyor
dur ben bi bakıp araştırayım
eğer size uyarsa, topiği açtığımız günden itibaren yapalım bu toplu beslenme işini ne dersiniz?
ama kendi topiklerimizi de ihmal etmeyelim
ekstra bişey eklersek de kendi topiğimize ekleyelim sağlıklı beslenme ile ilgili yazılar paylaşımlar falan ortak topikte yönlendirme yaparız ne dersiniz?
ben hemen araştırıp size geri yazayım burdan siz de burdan takip edin ok???
çünkü bnm de herkese gitme imkanım yok bu aralar...
Tabi canım kimse kendi topiiğini ihmal etmicek.Toplu konudada belli kişiler olur on kişiyi geçmez yani yoksa cok karışır.Sonuçta şimdi biz birbirimizin çoğu özelliğini hatta artık abartıp regl dönemlerini kaç gn sürdügünü bile bilioruz hehehe.Kişisel özelliklerde zayıflamayı etkilio sonuçta.Ama toplu konuyu açana kadarda boş durmaya gerek yok biyerden başlamak lazım rekabet iyidir.Tabi tatlı rekabetler:)
kız yediklerim güzelmiş
yaaa benim halimi düşün bi de bakmayın bu aralar ortamım müsait değil gelemiyorum
aktif oldugum günlerde 3 saat sadece yorum yapmakla geçiyordu bir de kendi topiğim var yarım saat de ordan günde en az 4 saat kkdaydaydım
ortak topik işine gelince...
Yapalım ama ben demin öğle yemeği niyetine aşure yedim, aslında bozmadım diyet sadece aşure yemiş oldum
Bi de bu topiği açtığımızda belli kişiler girmeli ki o da zor herkes araya kaynak yapabiliyor
dur ben bi bakıp araştırayım
eğer size uyarsa, topiği açtığımız günden itibaren yapalım bu toplu beslenme işini ne dersiniz?
Ama kendi topiklerimizi de ihmal etmeyelim
ekstra bişey eklersek de kendi topiğimize ekleyelim sağlıklı beslenme ile ilgili yazılar paylaşımlar falan ortak topikte yönlendirme yaparız ne dersiniz?
Ben hemen araştırıp size geri yazayım burdan siz de burdan takip edin ok???
çünkü bnm de herkese gitme imkanım yok bu aralar...
tabi canım kimse kendi topiiğini ihmal etmicek.toplu konudada belli kişiler olur on kişiyi geçmez yani yoksa cok karışır.sonuçta şimdi biz birbirimizin çoğu özelliğini hatta artık abartıp regl dönemlerini kaç gn sürdügünü bile bilioruz hehehe.kişisel özelliklerde zayıflamayı etkilio sonuçta.ama toplu konuyu açana kadarda boş durmaya gerek yok biyerden başlamak lazım rekabet iyidir.tabi tatlı rekabetler:)
şu zayıflama takımlarından biri gibi açılır sanırım randomlife ın dediği gibi taşınıyo sayfa,
o 10 kişinin arasında olmayı arzu ederim
saygılar..
minikkim seni unutmadım hatta bu aralar gelmediğin halde sen de eklendin merak etme yokluğun unutulduğun anlamı taşımıyor kalbimde farklı yerdesin cnm bnmmmm
sen ve esin de varsınız
ama özel mesaj yazamadım
pembepaltom cevabım şu ki amaç yarışmaktan ziyade bir arada olmak bnm için ve eminim bu kişiler memnuniyet duyacaklardır
yarış rekabet katar işe bnm amacım yarış değildi ama bu da ekstradan bir motivasyon katar işe değil mi???
misafır oyuncu olarak gelsek kapıda kalıcaz yanı...
ofya kızlar topik topik gezmekten başım döndü
şöyle ortak bi topik açsakta orda paylaşımda bulunsak
çokmu saçmalamış olurum
vallahi kafam döndü artık her sayfaya bakacam diye
14.30:
Sade Türk kahvesi
Suyumuda 2 litre yapmayı başardım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?