- Konu Sahibi pembepalto
-
Boşver daha iyi bunca zaman iştahımız açıktıda noldu ben bundan sonra iştahımı kapıycam işte böyle=)
Öğlen yemeğimide artık biraz daha geç yiyip akşam yemek yememeğe çalışıorum bakalım başarılı olabilcemmi :)
su içmesi güzelde.iş yerinde biraz sıkıntı oluyo.ben 10 dakkada bir wc ye koşuyorum neyse o da spor yerine geçer belki.
Aynen yaa bazen artık üst üste gitmekten utanıyorum tutuyorum bu seferde kıvrım kıvrım kıvranıorum biriksinde öyle yapıyım diorum ehehehsu içmesi güzelde.iş yerinde biraz sıkıntı oluyo.ben 10 dakkada bir wc ye koşuyorum neyse o da spor yerine geçer belki.
pembim ne kadar yogun bi topigin var, oku oku bitmiyor
ortak topigmiz iyi oldu herkes bi arada oldu simdiii
heee bide bu aradaaaa menünü begendimmm sadece sabah menün iyi degildi ona göre
Haklisin kiz bari tok tutuyormu :) acaba bizim burda varmi samba sumbaaa suntaaa
:)çok güldüm buna çok iyi
bende bu suntalardan yiyorum arada.benimkiside ülkerin.suntanın tadı kesinlikle böyle bişey olmalı suntadan esinlenerek yaptılar sanırım..
Ben bugün en iyisi bi bakkalin reyonlarini inceliyim is cikisi
Acaba su bildigimiz cubuklardan yesek bi zarari olurmu kiz pembe :26:
Ben bugün en iyisi bi bakkalin reyonlarini inceliyim is cikisi
Acaba su bildigimiz cubuklardan yesek bi zarari olurmu kiz pembe :26:
bu sunta muhabbetine koptum yalnız ben :)
bi yerde daha yazılmış..
cidden sunta ama tatsız tuzsuz bi şey...
tatlım menüyü beğendim ama az yemişsin cnm yaaaa.... sabah şöyle güzel peynirli domatesli kahvaltını yapsaymışsın süper olacakmışDünün Özeti
Sabah 09.30:
4tane altınbaşak
Ayran
Öğle 12.45
1tabak ıspanak yemeği
Az yayla çorbası
3kaşık yoğurt
14.30:
Sade Türk kahvesi
16.30
mandalina görünümlü portakal yedim baya küçüktü
19.30
Yarım kase yeşilmercimek yemeği
Turşu
Bol yeşil salata
21.30
1avuç badem fıstık fındık
Kaçamak: 2tane kestane şekeri(bunların kalori değeri azdı) yetmedi aşerdimm resmen üstüne yarım dilim pasta ,1kaç tane kahve dünyası çikolatası(yuvarlak albeniler varya onlara benzio)
Spor: iş çıkışı otobüsten erken inip eve 20 dakka yürüdüm baya bi terlemiştim artık böyle yapıcam
Su: Yaklaşık 3 litre
Yeşilçay :2kupa
Not:Reglyim ve ilk günümdü canım tatlı tuzlu dünyaları yemek istedi aç gözlülüğümden yemedim bu sefer resmen vucüdüm istedi
tatlım menüyü beğendim ama az yemişsin cnm yaaaa.... sabah şöyle güzel peynirli domatesli kahvaltını yapsaymışsın süper olacakmış
bu aşerme şekli kıvrınmaların reglden dolayı da olabilir çok az yemiş olman da...
ztn yediğin kaçamakları da sayarsak, çok fazla kalori almamışsın
normal cubuk krakerin kalorisi bol ama lightını bilemem bence bikaç tane yiyebilirsin hatta arkasındaki kalori miktarına bak ona göre ye canım
tatlimmmm salzstangen mi diyorsun?? die sind ziemlich kalorienhaltig ayni chips yemis gibi oluyorsun, sagen die ernährungsexperten
en iyisi yine türk bakkalina gitmem lazim ordan alacam o light bisküvilerden felan
canim bu sabah ise gelirken girdim bakkala. sadece yulafli bisküvi vardi ve bu formlardan bisey yokdu
çubuk krakerler de form stikler gibidir, 1 pkt fom stik, yaklaşık 2-3dl ekmek gibidirHadi yaaa benim bi tanidigim onlari yiyerek kilo vermeye calisiyodu akilli bi paketi ise götürüyodu tüm gün onu bitiriyoduHahaahahayt ozamanlar ne havalar atardi bunlarla zayiflicam bunlar gibi ince olcam diye DDDD
canim bu sabah ise gelirken girdim bakkala. sadece yulafli bisküvi vardi ve bu formlardan bisey yokdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?