Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

pembim ne kadar yogun bi topigin var, oku oku bitmiyor
ortak topigmiz iyi oldu herkes bi arada oldu simdiii
heee bide bu aradaaaa menünü begendimmm sadece sabah menün iyi degildi ona göre

Haklisin kiz bari tok tutuyormu :) acaba bizim burda varmi samba sumbaaa suntaaa

su içmesi güzelde.iş yerinde biraz sıkıntı oluyo.ben 10 dakkada bir wc ye koşuyorum neyse o da spor yerine geçer belki.
Aynen yaa bazen artık üst üste gitmekten utanıyorum tutuyorum bu seferde kıvrım kıvrım kıvranıorum biriksinde öyle yapıyım diorum eheheh

pembim ne kadar yogun bi topigin var, oku oku bitmiyor
ortak topigmiz iyi oldu herkes bi arada oldu simdiii
heee bide bu aradaaaa menünü begendimmm sadece sabah menün iyi degildi ona göre

Kız valla bende çok mutluyum sanki krediyle ortak ev alıyoruz hee:) sabah menümüde kimse begenmio dünde onları yedim kızsaydınız bgn yemezdim:) yarın deiştircem sabah menüsünü merak etmeyin canlarım :)

Haklisin kiz bari tok tutuyormu :) acaba bizim burda varmi samba sumbaaa suntaaa

Kesin vardır canım diyet reyonlarının bir numaralı yiyeceği bu Türkiyede paket olarak fotosunu yükliyim neyi alıcanı anla tatlım

bu sunta muhabbetine koptum yalnız ben :)
bi yerde daha yazılmış..
cidden sunta ama tatsız tuzsuz bi şey...

Ben bugün en iyisi bi bakkalin reyonlarini inceliyim is cikisi
Acaba su bildigimiz cubuklardan yesek bi zarari olurmu kiz pembe :26:

tatlimmmm salzstangen mi diyorsun?? die sind ziemlich kalorienhaltig ayni chips yemis gibi oluyorsun, sagen die ernährungsexperten
en iyisi yine türk bakkalina gitmem lazim ordan alacam o light bisküvilerden felan

Dünün Özeti

Sabah 09.30:

4tane altınbaşak
Ayran

Öğle 12.45

1tabak ıspanak yemeği
Az yayla çorbası
3kaşık yoğurt

14.30:

Sade Türk kahvesi

16.30

mandalina görünümlü portakal yedim baya küçüktü

19.30

Yarım kase yeşilmercimek yemeği

Turşu

Bol yeşil salata

21.30

1avuç badem fıstık fındık

Kaçamak: 2tane kestane şekeri(bunların kalori değeri azdı) yetmedi aşerdimm resmen üstüne yarım dilim pasta ,1kaç tane kahve dünyası çikolatası(yuvarlak albeniler varya onlara benzio)

Spor: iş çıkışı otobüsten erken inip eve 20 dakka yürüdüm baya bi terlemiştim artık böyle yapıcam

Su: Yaklaşık 3 litre

Yeşilçay :2kupa

Not:Reglyim ve ilk günümdü canım tatlı tuzlu dünyaları yemek istedi aç gözlülüğümden yemedim bu sefer resmen vucüdüm istedi

Son düzenleme:
tatlım menüyü beğendim ama az yemişsin cnm yaaaa.... sabah şöyle güzel peynirli domatesli kahvaltını yapsaymışsın süper olacakmış
bu aşerme şekli kıvrınmaların reglden dolayı da olabilir çok az yemiş olman da...
ztn yediğin kaçamakları da sayarsak, çok fazla kalori almamışsın

Bikaçgün az yemek istemiştim bide çalıştığım için buralarda öyle domatesli peynirli kahvaltı etmek baya tuzluya patlıyo=) hersabah işe bbile zor yetyişiyorum evdede kahvaltı edemiyorum:) en iyisi lor peyniri alıp burda dolaba koymak gaşuk gaşuk yirin sonra:) dün aslında almaya gittim markete ama istediğim marka kalmamıştı başka markanın lorlarıda çok çirkin yiyemem

normal cubuk krakerin kalorisi bol ama lightını bilemem bence bikaç tane yiyebilirsin hatta arkasındaki kalori miktarına bak ona göre ye canım

Hadi yaaa benim bi tanidigim onlari yiyerek kilo vermeye calisiyodu akilli bi paketi ise götürüyodu tüm gün onu bitiriyodu Hahaahahayt ozamanlar ne havalar atardi bunlarla zayiflicam bunlar gibi ince olcam diye DDDD

tatlimmmm salzstangen mi diyorsun?? die sind ziemlich kalorienhaltig ayni chips yemis gibi oluyorsun, sagen die ernährungsexperten
en iyisi yine türk bakkalina gitmem lazim ordan alacam o light bisküvilerden felan

canim bu sabah ise gelirken girdim bakkala. sadece yulafli bisküvi vardi ve bu formlardan bisey yokdu

canim bu sabah ise gelirken girdim bakkala. sadece yulafli bisküvi vardi ve bu formlardan bisey yokdu

Demin aldım beş pakedi 1buçuk lira eheheh hem hesaplı hem kalorisi az en ideal ara öğün yiyecei bgn aralarımda yerim artık:) Menümüde akşam paylaşıyım dedim süprüz olsun bakalım nasıl bitircem günü?Bakalım spor yapcammı su yeşilçay içceemmi eheheh

çubuk krakerler de form stikler gibidir, 1 pkt fom stik, yaklaşık 2-3dl ekmek gibidir
küçük bir pkt çubuk kraker de o civardadır herhalde
o arkadaş ekmek diyeti yapıyormuş kısaca ama zayıflanır da sağlıklı olmaz...

yulaflı bisküvi şekerli oluyor, 2-3 tane yesen en fazla yeterli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…