Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

bizim burda 250 gr var bir paket cubuk krakerde canim :))

Yulafli bisküvi den almadim zaten geri. pek emin degildim önce bi kk. sorusturim dedim bide kepekli bisküvi vardi.. hangisini alim diye düsündüm sonra hicbirini almadim :))

oooooooooo dün işyerinde gayet güzel gidiyordun azcık bişi yemişsin dicektim bi baktım pasta çikolata şeker felannn
neyseki az yemişsin en azından lily öyle diyor calori 1000 in altına düşmesin neyersen yeee
sporda süper 2 3 durak önce in yürü tatlım

hadi yaaaaaaaaa, karadaglar marketine bakmam lazim, varsa orda vardir yoksa artik her sene türkiyeden getirirz ahahahaha

canım hiç ara öğün istemiyo yaa bugün iştahım çok kapalı umarım akşamada böyle devam eder.Buarada öğlen yemeğimin yanında kepek ekmeği istedim sanırım beni hayvan sandılar tam 9dilim ekmek yollamışlar.Küçük küçük ama olsun 9dilim ekmek yiyosam niye kepek istiyim:)

Son düzenleme:

9 dilimmi:)) hey Masallah napmis onlar öyle ya :) Ben yerinde olsam tekrar arardim ve derdim ben kendim icin siparis ettim ekmegi bi hayvan icin degil derdim

HAhahahaahahahah bide nesfit getiririz 2 bavul 2 bavulda form bisküvi hahahahahaha

BU arada karadaglar marketinin reklaminida güzel yapdin ucuzluk varmi bari onuda söyle konu acilmisken

ahahahah evettt
ay yok kiz reklam yapmak degildi amacim kimse yanlis anlamasinnn
bu market büyük baya yoksa burdaki türk bakkalar kücük oluyor ya ondan dedim varsa orda vardir yoksa almanyada form bisküviler yoktur

ahahahah evettt
ay yok kiz reklam yapmak degildi amacim kimse yanlis anlamasinnn
bu market büyük baya yoksa burdaki türk bakkalar kücük oluyor ya ondan dedim varsa orda vardir yoksa almanyada form bisküviler yoktur

Saka yaptim kiz zaten :))
bizim burdada bi büyük market var bide ona bakmaliyim ama oda uzaga düsüyor biraz

belkide ilkdefa biri kepek ekmeği istemiştir senin için özel alıp hepsinide sana yollamışlardır ahahahaha
9 dilimmi:)) hey Masallah napmis onlar öyle ya :) Ben yerinde olsam tekrar arardim ve derdim ben kendim icin siparis ettim ekmegi bi hayvan icin degil derdim

aynen vallahiii

Sabah 09.15

Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost

yeşil çay

10.40

Filtre kahve(Sade)

Öğlen 13.00

Mantarlı tavuk sote (suyunu yemedim)

1lokma çavdar ekmeği

Akşam 19.30

1Kase Yeşil mercimek yemeği(Akşam yemeğine bizimkiler pide almış yemedim:))

3 tel peynir

3-4 tane yeşil zeytin

Spor: 30 dakika falan yürüdüm eve ter içinde kaldım ollleeeeeyy

Su: 2,5 Litre su

Yeşil Çay : 1Kupa

Ölçülerim

Göğüs:90 (bunu arkadaşım ölçtü ben 87 ölçtüm o civar bişey)

Bel:73

Kilo: 60.400 çıktım kıyafetli regl ve akşam vakti olduğundan fazla çıktım sabah birdaha tartılcam cıbılken:)

canım öğlenden sonra ara yapmamışın,akşamda baya az yemişsin
ertesi güne yansıması eminim harika olcak

Menüm

08.00

1 Altınbaşak

Sabah 09.00

1.5 Dilim kepek ekmeği

2 Çay kaşığı zeytin ezmesi

3 tel peynir

Yeşil çay

10.30

Filtre kahve

11.30

İşaret parmağım kadar anamur muzu

Öğle 13.00

1 tabak ıspanak

yoğurt

az ezogelin çorba

17.00

1minik elma

18.00:

2 Altınbaşak

Akşam 21.00

Birkaç parça piliç çevirme (0 yağ deride yemedim)

1Bardak ayran

Bugün agzım pek durmamış :)

2.5litre Su 1kupa yeşilçay

kız herkesin topikler muhabbetlerle dolu senle ben bi menüler var bi de arada yazanlar...
herkeste muhabbet dolu bu nasıl takip anlamadım valla:44:

Ben bu menüye bayıldım :) gayet iyi bence

kız herkesin topikler muhabbetlerle dolu senle ben bi menüler var bi de arada yazanlar...

:) sende muhabbet eksikliğinden muzdaripsin anladığım kadarıyla...herkes sanırım yıl sonu nedeni ile bir koşturmaca içerisinde . Biraz daha zaman geçsin herkes birbirine alıştıkca daha çok muhabbet olur gibime geliyor :)

Yaaaa benim bir iki kez aklıma geldi ama hiç ölçmek nasip olmadı dur bende ölçülerimi ögrenip yazayım... 90-60-90 olurmuyum acaba
Canım yenilin kutlu olsun.. Yeni yılda bol bol şanş mutluluk ve saplık diliyorum sana

Canım bazen muhabbetler full çekiyo bazen sıfır:) bende anlamadm.Sanrım ihmal ettm biraz ondan olmalı.

Canım benim teşekkür ederim seninde yeniyılın kutlu olsun.Hemen ölç kendini ben çok pişmanım ölçülerimi almadığım için geçen sene ekimde 68 kilo falandm ozamann ölçseydim şimdi nasıl inceldiğimi görür motive olurdum.İhmal etme sende

Küçük ve sıkı popoların sırrı çok basit Poponuzu sıkabildiğiniz kadar sıkın bırakın sıkın bırakın ve yapabildiğiniz kadar fazla yapın farkı görceksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…