- Konu Sahibi pembepalto
-
çubuk krakerler de form stikler gibidir, 1 pkt fom stik, yaklaşık 2-3dl ekmek gibidir
küçük bir pkt çubuk kraker de o civardadır herhalde
o arkadaş ekmek diyeti yapıyormuş kısacaama zayıflanır da sağlıklı olmaz...
yulaflı bisküvi şekerli oluyor, 2-3 tane yesen en fazla yeterli...
Dünün Özeti
Sabah 09.30:
4tane altınbaşak
Ayran
Öğle 12.45
1tabak ıspanak yemeği
Az yayla çorbası
3kaşık yoğurt
14.30:
Sade Türk kahvesi
16.30
mandalina görünümlü portakal yedim baya küçüktü
19.30
Yarım kase yeşilmercimek yemeği
Turşu
Bol yeşil salata
21.30
1avuç badem fıstık fındık
Kaçamak: 2tane kestane şekeri(bunların kalori değeri azdı) yetmedi aşerdimm resmen üstüne yarım dilim pasta ,1kaç tane kahve dünyası çikolatası(yuvarlak albeniler varya onlara benzio)
Spor: iş çıkışı otobüsten erken inip eve 20 dakka yürüdüm baya bi terlemiştim artık böyle yapıcam
Su: Yaklaşık 3 litre
Yeşilçay :2kupa
Not:Reglyim ve ilk günümdü canım tatlı tuzlu dünyaları yemek istedi aç gözlülüğümden yemedim bu sefer resmen vucüdüm istedi
Hadi yaaa benim bi tanidigim onlari yiyerek kilo vermeye calisiyodu akilli bi paketi ise götürüyodu tüm gün onu bitiriyoduHahaahahayt ozamanlar ne havalar atardi bunlarla zayiflicam bunlar gibi ince olcam diye DDDD
canim bu sabah ise gelirken girdim bakkala. sadece yulafli bisküvi vardi ve bu formlardan bisey yokdu
hadi yaaaaaaaaa, karadaglar marketine bakmam lazim, varsa orda vardir yoksa artik her sene türkiyeden getirirz ahahahaha
canım hiç ara öğün istemiyo yaa bugün iştahım çok kapalı umarım akşamada böyle devam eder.Buarada öğlen yemeğimin yanında kepek ekmeği istedim sanırım beni hayvan sandılar tam 9dilim ekmek yollamışlar.Küçük küçük ama olsun 9dilim ekmek yiyosam niye kepek istiyim:)
HAhahahaahahahahbide nesfit getiririz 2 bavul 2 bavulda form bisküvi hahahahahaha
BU arada karadaglar marketinin reklaminida güzel yapdinucuzluk varmi bari onuda söyle konu acilmisken
canım hiç ara öğün istemiyo yaa bugün iştahım çok kapalı umarım akşamada böyle devam eder.Buarada öğlen yemeğimin yanında kepek ekmeği istedim sanırım beni hayvan sandılar tam 9dilim ekmek yollamışlar.Küçük küçük ama olsun 9dilim ekmek yiyosam niye kepek istiyim:)
ahahahah evettt
ay yok kiz reklam yapmak degildi amacim kimse yanlis anlamasinnn
bu market büyük baya yoksa burdaki türk bakkalar kücük oluyor ya ondan dedimvarsa orda vardir yoksa almanyada form bisküviler yoktur
belkide ilkdefa biri kepek ekmeği istemiştir senin için özel alıp hepsinide sana yollamışlardır ahahahahacanım hiç ara öğün istemiyo yaa bugün iştahım çok kapalı umarım akşamada böyle devam eder.Buarada öğlen yemeğimin yanında kepek ekmeği istedim sanırım beni hayvan sandılar tam 9dilim ekmek yollamışlar.Küçük küçük ama olsun 9dilim ekmek yiyosam niye kepek istiyim:)
9 dilimmi:)) hey Masallah napmis onlar öyle ya :) Ben yerinde olsam tekrar arardim ve derdim ben kendim icin siparis ettim ekmegi bi hayvan icin degil derdim
Sabah 09.15
Kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost
yeşil çay
10.40
Filtre kahve(Sade)
Öğlen 13.00
Mantarlı tavuk sote (suyunu yemedim)
1lokma çavdar ekmeği
Akşam 19.30
1Kase Yeşil mercimek yemeği(Akşam yemeğine bizimkiler pide almış yemedim:))
3 tel peynir
3-4 tane yeşil zeytin
Spor: 30 dakika falan yürüdüm eve ter içinde kaldım ollleeeeeyy
Su: 2,5 Litre su
Yeşil Çay : 1Kupa
Ölçülerim
Göğüs:90 (bunu arkadaşım ölçtü ben 87 ölçtüm o civar bişey)
Bel:73
Kilo: 60.400 çıktım kıyafetli regl ve akşam vakti olduğundan fazla çıktım sabah birdaha tartılcam cıbılken:)
canım öğlenden sonra ara yapmamışın,akşamda baya az yemişsin
ertesi güne yansıması eminim harika olcak
Menüm
08.00
1 Altınbaşak
Sabah 09.00
1.5 Dilim kepek ekmeği
2 Çay kaşığı zeytin ezmesi
3 tel peynir
Yeşil çay
10.30
Filtre kahve
11.30
İşaret parmağım kadar anamur muzu
Öğle 13.00
1 tabak ıspanak
yoğurt
az ezogelin çorba
17.00
1minik elma
18.00:
2 Altınbaşak
Akşam 21.00
Birkaç parça piliç çevirme (0 yağ deride yemedim)
1Bardak ayran
Bugün agzım pek durmamış :)
2.5litre Su 1kupa yeşilçay
kız herkesin topikler muhabbetlerle dolu senle ben bi menüler var bi de arada yazanlar...
herkeste muhabbet dolu bu nasıl takip anlamadım valla:44:
Ölçülerim
Göğüs:90 (bunu arkadaşım ölçtü ben 87 ölçtüm o civar bişey)
Bel:73
Kilo: 60.400 çıktım kıyafetli regl ve akşam vakti olduğundan fazla çıktım sabah birdaha tartılcam cıbılken:)
kız herkesin topikler muhabbetlerle dolu senle ben bi menüler var bi de arada yazanlar...
herkeste muhabbet dolu bu nasıl takip anlamadım valla:44:
Yaaaa benim bir iki kez aklıma geldi ama hiç ölçmek nasip olmadı dur bende ölçülerimi ögrenip yazayım... 90-60-90 olurmuyum acaba
Canım yenilin kutlu olsun.. Yeni yılda bol bol şanş mutluluk ve saplık diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?