Kapının önü de ayakkabı dolu ve biz girişte oturuyoruz hiç hoş görünmüyor. Bu arada ben ters dublekste oturuyorum üst katta perde görünmeyen yerleri daha çok kullanıyorum. Alt kata nasılsa fazla inmiyorum diye yaptı sanırım.Sokağa da çamaşır sereni ilk kez gördüm
O kadar tanımıyorumIçimden karadenizlidir dedim doğru mu?
Soracağım eğer oysa ne zaman kaldırırsın diye?Yapamaz hakkınızı arayın konuşun olmadı polise şikayet edin
Alakası?Içimden karadenizlidir dedim doğru mu?
Balkonu yok evi de çok küçük. O yüzden bi acaba düştü içime bir şey söylemesem mi ? Sormaya dahi gerek duymamasına sinirlendim biraz da.Ee çamaşırları çalınır diye korkmuyor mu? Sizin evinizin önüne sizden izinsiz seremez. Balkonu yok mu bu komşunun?
Ne derdin var Karadenizliler ile?Içimden karadenizlidir dedim doğru mu?
Sigara kullanmıyorum koca evde de benden başka kalan yok. Mesajıma dönerse evet ben germiştim diye ne söyleyeyim kırmadan ? Alt katın güneşini kesmesini istemiyorum soğuk oluyor zatenPöfür pöfür sigara iç veya içirt camda ☺
Yaptığı şeyin ayıp olduğunu ve şık olmadığını söyleyeceksinSigara kullanmıyorum koca evde de benden başka kalan yok. Mesajıma dönerse evet ben germiştim diye ne söyleyeyim kırmadan ? Alt katın güneşini kesmesini istemiyorum soğuk oluyor zaten
Düşenmeye gerek yok kesin makasla ipi olsun bitsin.Balkonu yok evi de çok küçük. O yüzden bi acaba düştü içime bir şey söylemesem mi ? Sormaya dahi gerek duymamasına sinirlendim biraz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?