tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.812 798 1 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmaffff #181 Itle dalascana caliyi dolas demisler ama dolasacak yer kalmamis sana bacim bence iyi etmissin kendi caminin onune sersin bi zahmet .. sokagin ortaai burasi ya
Itle dalascana caliyi dolas demisler ama dolasacak yer kalmamis sana bacim bence iyi etmissin kendi caminin onune sersin bi zahmet .. sokagin ortaai burasi ya
F Fatmaffff Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 129 167 33 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmaffff #182 Margaret Hamilton .!.: Size bu kadar yakinsa zaten neden inatla sizin tarafa asiyormus ki camasirlari? Cani sizinle ugrasmak istemis herhalde baska bir aciklama dusunemedim Genişletmek için tıkla... zona .!.: kendi yeride imkanıda varmış inatla sizin camınıza asma sebebi ne acaba Genişletmek için tıkla... Benim tarafıma güneş geliyor onun tarafı kuzeye bakıyor ondan olmalı. michonne .!.: Burası kadının camının önü mü? Genişletmek için tıkla... Evet :)
Margaret Hamilton .!.: Size bu kadar yakinsa zaten neden inatla sizin tarafa asiyormus ki camasirlari? Cani sizinle ugrasmak istemis herhalde baska bir aciklama dusunemedim Genişletmek için tıkla... zona .!.: kendi yeride imkanıda varmış inatla sizin camınıza asma sebebi ne acaba Genişletmek için tıkla... Benim tarafıma güneş geliyor onun tarafı kuzeye bakıyor ondan olmalı. michonne .!.: Burası kadının camının önü mü? Genişletmek için tıkla... Evet :)
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.844 598 38 Gaziantep 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmaffff #183 ay şaka... hem komşunun pencere önüne hemde sokağa allah akıl fikir versin açıkca kabul etmediğinizi söyleyin bence
ay şaka... hem komşunun pencere önüne hemde sokağa allah akıl fikir versin açıkca kabul etmediğinizi söyleyin bence
sonbahar22 Kimin üzerine titrediysem onunla imtihan edildim.. Kayıtlı Üye 29 Kasım 2021 932 638 33 55 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmaffff #184 izin verirseniz birak camasirlarini halilarinida asar tahamüll göstermeyin aliskanlik yapmasin önünü alamazsiniz sonra
izin verirseniz birak camasirlarini halilarinida asar tahamüll göstermeyin aliskanlik yapmasin önünü alamazsiniz sonra
michonne Guru Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2010 1.648 2.310 333 2 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Fatmaffff #185 Fatmaffff .!.: Benim tarafıma güneş geliyor onun tarafı kuzeye bakıyor ondan olmalı. Evet :) Genişletmek için tıkla... Ay çok pis, insan temizler biraz orayı yahu bu ne.
Fatmaffff .!.: Benim tarafıma güneş geliyor onun tarafı kuzeye bakıyor ondan olmalı. Evet :) Genişletmek için tıkla... Ay çok pis, insan temizler biraz orayı yahu bu ne.