- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.454
- 198
KeserdimMerhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
O şekilde düşüneceğini düşünmemiştim. Bayram dönüşü sökeyim en iyisiYani sizin yaptığınız da saçma. İki hafta ses etmeyip neden birden keseceksiniz. Baştan onayladığınızi düşünecek. Eğer istemiyorsanız baştan söyleyin. Zaten msjiniza cevap verme tenezzulunde bile bulunmamış.
Oraya da sermezsin yaMerhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
Eğer 2 hafta bekleyip keserseniz olay sizin aleyhinize olur benden söylemesi 2 hafta beklemek onaylamak demek,2 haftada oraya 100 kere camasir serer komsunuz.Kendi kendime o kadar süre koydum :)
Çok ilginçMerhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
donlarını da asacak mı acep?Sokağa çamaşır sermek nedir ya?
hemen kesin atın o ipi.dışardan gören sizin astığınızı sanır onun değil.mahallede tuhaf kadın olarak adınız çıkar.bahçe falan da değil bildiğin yol olan apartmanın önü şaka gibi.ben içerde kurutuyorum.balkona asmak bile yasaktır bizim apartmanda.anca çamaşırlıkla balkon içine asabiliriz.sizin komşu 1980 lerde kaldı galibaKendi kendime o kadar süre koydum :)
Apartmandan uyarı geldi demek daha büyük kaos değil mi? Kadın gidip yöneticiye sorsa yönetici ben ne alaka diyecek.ya niye herkes kaos istiyor verilen tavsiyeler çok tuhaf yok ipi kesmek kadının kapısına dayanmak polis cağırmak vs… komşunuzdan kibarca ipi kaldırmasını rica edin sebep sorarsada benim sandılar apartmandan uyarı geldi dersiniz
habersizce demirler koyan komşudan iyi niyet beklemem ben.sorsaydı sordu mu?ben niye sorayım derdim demirleri kaldırırken ve ipi keserkenya niye herkes kaos istiyor verilen tavsiyeler çok tuhaf yok ipi kesmek kadının kapısına dayanmak polis cağırmak vs… komşunuzdan kibarca ipi kaldırmasını rica edin sebep sorarsada benim sandılar apartmandan uyarı geldi dersiniz
Şaka gibi ya. Ne münasebet, camı açınca ne diye elalemin donunu falan göreyim. Söz konusu bile olamaz benim için. Balkonu olmayan da evinde çamaşırlıkta kurutsun ya da kurutma makinesi alsın.donlarını da asacak mı acep?
Apartmandan uyarı geldi demek daha büyük kaos değil mi? Kadın gidip yöneticiye sorsa yönetici ben ne alaka diyecek.
benim 2 balkonum var gene de içerde kurutuyorum yaz kış.gayet de kuruyorlar.dışarda sokakta kuruyan çamaşır hijyen değildir benim açımdan.Şaka gibi ya. Ne münasebet, camı açınca ne diye elalemin donunu falan göreyim. Söz konusu bile olamaz benim için. Balkonu olmayan da evinde çamaşırlıkta kurutsun ya da kurutma makinesi alsın.
benim 2 balkonum var gene de içerde kurutuyorum yaz kış.gayet de kuruyorlar.dışarda sokakta kuruyan çamaşır hijyen değildir benim açımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?