Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Keserdim

O şekilde düşüneceğini düşünmemiştim. Bayram dönüşü sökeyim en iyisi

Oraya da sermezsin ya Hayır pencerenizi kapattığı gibi yaptığı saygısızlık evin içine alsın bir çamaşırlık sersin utanmasalar valla evinize girip direk balkonunuza serecekler o yolda ilerliyor komşuluk Hoş ben beteriyle karşılaştığım için hiç şaşırmıyorum

Çok ilginç Sokağa çamaşır sermesi ayrı bir olayken bir de izin almadan korkuluklarınıza demir falan koymuş da çamaşırlık yapmış kendisine, pes! Bence güzelce söyleyin kaldırmasını. Kiradaysanız ev sahibim özellikle korkuluklara böyle bir şey yapılmasını kesinlikle kabul etmez deyin ya da ev sahibiyseniz de ben kabul etmem deyin.

Yeri yoksa asansörlü çamaşır askısını bir araştırsın bence, sohbetvari şekilde kırmadan söyleyebilirsiniz pek tabii

Kendi kendime o kadar süre koydum :)
hemen kesin atın o ipi.dışardan gören sizin astığınızı sanır onun değil.mahallede tuhaf kadın olarak adınız çıkar.bahçe falan da değil bildiğin yol olan apartmanın önü şaka gibi.ben içerde kurutuyorum.balkona asmak bile yasaktır bizim apartmanda.anca çamaşırlıkla balkon içine asabiliriz.sizin komşu 1980 lerde kaldı galiba

Apartmandan uyarı geldi demek daha büyük kaos değil mi? Kadın gidip yöneticiye sorsa yönetici ben ne alaka diyecek.

habersizce demirler koyan komşudan iyi niyet beklemem ben.sorsaydı sordu mu?ben niye sorayım derdim demirleri kaldırırken ve ipi keserken

donlarını da asacak mı acep?
Şaka gibi ya. Ne münasebet, camı açınca ne diye elalemin donunu falan göreyim. Söz konusu bile olamaz benim için. Balkonu olmayan da evinde çamaşırlıkta kurutsun ya da kurutma makinesi alsın.

Apartmandan uyarı geldi demek daha büyük kaos değil mi? Kadın gidip yöneticiye sorsa yönetici ben ne alaka diyecek.

ay bu kadarını düşünmekte kaos yani gidip sorar mı yani ben o kadarda saçmalayacağını pek sanmıyorum. gerçi ipi karşı komşusunun pencere önüne geren onuda yapabilir. bilemedim

Şaka gibi ya. Ne münasebet, camı açınca ne diye elalemin donunu falan göreyim. Söz konusu bile olamaz benim için. Balkonu olmayan da evinde çamaşırlıkta kurutsun ya da kurutma makinesi alsın.
benim 2 balkonum var gene de içerde kurutuyorum yaz kış.gayet de kuruyorlar.dışarda sokakta kuruyan çamaşır hijyen değildir benim açımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…