Allah allah kim yapmış ki bunu der keserdim.Merhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
Bunlar sizin probleminiz değilBalkonu yok evi de çok küçük. O yüzden bi acaba düştü içime bir şey söylemesem mi ? Sormaya dahi gerek duymamasına sinirlendim biraz da.
Hangi pencere sizin ?Merhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
Evin arka bahçesi orası sokağa bakmayan.araba var orda çamaşır mı asacak sokağa
Hangi pencere sizin ?
O görünen 4 pencere de benim ip asılı olan yerle beraber. Ters dubleks oturduğum ev. Yöneticiye sordum kim yaptı biliyor musunuz diye karşı komşudur yüksek ihtimalle onun balkonu yok ama bilmiyorum soralım mı dedi? Ben de sizi araya koymayayım merhabam var ben sorayım dedim.Hangi pencere sizin? Ev sahibiniz var mi? Eger varsa onun mudahale etmesi gerek
Neden 2 hafta?Mesajımı görmüş cevap da yok. İki haftaya kadar o ip ordan gitmezse kesmeye karar verdim.
Mesajımı görmüş cevap da yok. İki haftaya kadar o ip ordan gitmezse kesmeye karar verdim.
Kendi kendime o kadar süre koydum :)Neden 2 hafta?
Demir orda var mıydı hatırlamıyorum çünkü ben de kiracıyım. Dün gece bi tıkırtı geldi ve korkup bakamamıştım zombi dizisi izliyordum. Galiba dün gece takılmışOraya kaynak yaptırıp mi ip aşmış acaba.
Ben resimde öyle gördüm de.
Kesinlikle kaldırmasını isteyin böyle bişey olur mu ne münasebet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?