Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Allah allah kim yapmış ki bunu der keserdim.
Sonra kapıya gelirse
Ben ne bileyim senin yaptığını?
Yaparken sordun mu?
Ayrıca çamaşırlarının benim camımın önünde ne işi var?
Kim yaparsa yapsın kabul edemem.
Derdim.

Hangi pencere sizin ?

Çok çirkin bir görüntü, size sorulmamış. Evinin küçük olması sizin probleminiz değil ki öyle olsa mahalleler çamaşır ipleriyle dolardı. Böyle bir şeyi istemediğinizi söyleyin geçin açıklama yapması gereken siz değilsiniz komşunuz.

araba var orda çamaşır mı asacak sokağa
Evin arka bahçesi orası sokağa bakmayan.
Hangi pencere sizin ?

Hangi pencere sizin? Ev sahibiniz var mi? Eger varsa onun mudahale etmesi gerek
O görünen 4 pencere de benim ip asılı olan yerle beraber. Ters dubleks oturduğum ev. Yöneticiye sordum kim yaptı biliyor musunuz diye karşı komşudur yüksek ihtimalle onun balkonu yok ama bilmiyorum soralım mı dedi? Ben de sizi araya koymayayım merhabam var ben sorayım dedim.

Mesajımı görmüş cevap da yok. İki haftaya kadar o ip ordan gitmezse kesmeye karar verdim.

Gördüğüm anda keserdim ben.siz ne için iki hafta bekleyeceksiniz? O kadar zaman sonra keserseniz çok saçma olur bence. Ne münasebet benim kapımın penceremin önüne gelip donlarini asacaklar kesin gitsin asarken gelip sormadiysa kestiginizde de gelip soramaz. Sorarsa da kusura bakmayın ben evimin önünde kimsenin donunu atletini görmek zorunda değilim kendi evinizde halledin camasirlarinizi deyin gitsin üstüne çok dusunecek bir konu değil.

Oraya kaynak yaptırıp mi ip aşmış acaba.
Ben resimde öyle gördüm de.
Kesinlikle kaldırmasını isteyin böyle bişey olur mu ne münasebet
Demir orda var mıydı hatırlamıyorum çünkü ben de kiracıyım. Dün gece bi tıkırtı geldi ve korkup bakamamıştım zombi dizisi izliyordum. Galiba dün gece takılmış

Iyyy bu nedir ya, varoşluktan başka bir şey değil. Sokağa çamaşır mı asılır? Biz alelade bir apartmanız, ön cepheye balkondan çamaşır, hatta paspas bile astırmıyoruz, yasak. Kurutmalık denen bir alet var, hatta inanır mısınız kurutma makineleri var. Siz kesin ipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…