Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Konu sahibi demirleri söküp atmiş. Bu sefer de çamasirlik getirip camının önüne koymuş çamaşır sermiş kadın.
Üzerine birşeyler döksün o zaman. Ben olsam yapardım,tekrar yıkaması gereken birşeyler olurdu bu da,zarar vermezdi ama astıgina pisman olurdu tekrar yıkamak zorunda kalacağı icin. Camaşırlıginı da evinin bir odasına kursun ne münasebet sokakta camaşir kurutmak.
İnadına yapıyor artik bu aşikar.
İp kaldırılmış,çamasirlık konuluyor şaka gibi.

Aslında sokakta sapık mı yok. Şu kadının donlarını çalsa birisi sorun kökten hallolur.

Aslında sokakta sapık mı yok. Şu kadının donlarını çalsa birisi sorun kökten hallolur.
Hahaha ya olabilir tabi vardır muhakkak ama cesareti yoktur belki almaya.
Öte yandan şimdi konu sahibi yanlışlıkla!bir saksı düşürse şöyle büyükçe,içi toprak dolu halde ,kökten çözülür bence sorun.

Ben çamaşır suyu önermiştim siz yine benden insaflıymışsınız

Ben çamaşır suyu önermiştim siz yine benden insaflıymışsınız
O zaman bilerek yaptım der gibi olur. Şimdi saksı düşse,nasıl ispatlayacak ki kadın bilerek yaptığını. Elimden kaydı düştü,pencerenin pervazına koymuştum rüzgar uçurmuş der geçer. Sonuna da ekler,bir dahaki sefere başka sorunlar olabilir,bence sen evine kur çamaşırlığını diye.

Çamaşırlara zarar vermek benim de aklıma geldi. Ancak ben bugün çamaşıra zarar verirsem yarın camlarımın pencereleri aşağı iner yüzde bin. Peki cam masraflarını ne yapacağım ? Etrafımızda kamera da yok. Kız her gün cinnet halinde zaten.

Mutfak penceresine bakıyorsa, kızartma yapıyoruz pencereyi açıyoruz. Kızartmayı yiyoruz üzerine de bir paket sigarayı pencere önünde içmesek de ikişer ikişer yakıyoruz. Denemekten zarar gelmez:)

Ev sahibine söyledim. 2 kez konuştuğumu ancak kavgaya çevirdiğini inatlaştığını fotoğraflarla gösterdim. Konuşup halledeyim dedi. Yani bu demek sözleşmesi yenilenmiş orada oturmaya devam edecek

Emlakçı mesaj atmış çamaşırlarınızı oraya asmayın diye. Zili çaldı, şikayet etmeme bozulduğunu falan söyledi. ‘Pislik yapmak istesem çamaşırla falan uğraşmam ne kadar fena olduğumu biliyorsun.’ zaten falan dedi. Şimdi kendi camının önüne aşıyor çamaşırları, iyi ki söylemişim yoksa anlayacağı yokmuş.

Senden izin istemesi gerekirdi etik olarak, istememiş. Olayı büyütmek istemiyorsan gündüz serme ışığı engelliyor, akşam ser diyebilirsin. Neticede, akşamları sererse senin için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yapacak bir şey yok, çevre çok fazla düşüncesiz insan dolu...

Size bu kadar yakinsa zaten neden inatla sizin tarafa asiyormus ki camasirlari? Cani sizinle ugrasmak istemis herhalde baska bir aciklama dusunemedim

kendi yeride imkanıda varmış inatla sizin camınıza asma sebebi ne acaba

Annem balkondaki çamaşırı bile toplatirdi gelene gidene dön atlet ayıp olur diye. Bu ne ya al ipi eline dola götür ver istemiyorum diyin yüzüne.

aman iyi kurtulmuşsunuz daha muhattap bile olmayın

Ne kadar pislik olduğunu biliyorum evet neler yapacağını kestiriyorum. Ama sen beni benim neler yapacağımı asla kestiremezsin tahmin edemezsin eee ne demişler havlayan köpekten değil havlamayan köpekten kork demişler bilmem anlatabildim mi. Derdim

Burası kadının camının önü mü?

Pislik yapmak istesem şikayetle falan uğraşmazdım, sen benim ne fena olduğumu henüz bilmiyorsun derdim ben de. Neyse geçmiş olsunx

Vay anasını ne kadar pislik olduğumu biliyorsunmuş.Nereni mafyası acaba haspam.Bunun karşısına sağlam bir deli çıkmamış anlaşılan.Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş.Emlakçının söyledikleri nasıl bir sihir etkisi yaratmışsa.
Gözünüzaydin diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…