Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

Benimde eski üst komşum kırk defa uyarmama rağmen koskoca sitede ısrarla balkondan bir şeyler silkelerdi. Silkeledikleride benim cama , balkona gelirdi tabi. Bir gün ben balkon süpürür iken gene aynı şeyi yaptı. Tam yaparken süpürgenin ucu ile silktiği bezi dolayıp aşağı attım. Hemen içeri kaçtı.O son oldu ama. Bazıları bundan anlıyor.

Yanlış konuya yazmışım.

Ama bu konuda da çok doluyum. Ben sitedeyim de annem bizim aile apartmanımızda. Böyle tiplerle baş etmek istiyorsanız, çirkefliğinden korkmayın. Siz daha çirkef olun. Artistlikten başka bir şeyi yok, kolu jiletliymiş de bilmem neymiş de boşverin.

Hoş değil zemin katın ışığını keser. Mutlaka komşuyla konuşun ipini söksün. Sökmez çirkinleşirse sizde ipini kesip sökersiniz

Alt kattaki daire ise direk söker atarım. Üstteki olsa da sökerim görüntüyü bozar yani ben görmek zorunda değilim onun donunu atletini. Evinde kurutsun bi zahmet.

Sokağa çamaşır asanı da ilk defa görüyorum, ne kadar çirkin bir görüntü. Yaptığı alenen terbiyesizlik, nefret ediyorum ya böyle terbiyesiz, yüzsüz insanlardan. Allah sizi kurtarsın bu komşudan, laftan anlamıyorsa ben olsam ev sahibi ile konuşurdum. Atsın bunu evden, varooooş

Ev sahibinin numarasını aldım devam ederse direkt onla muhatap olacağım. Umarım gerek kalmaz.

Gözümde canlandirinca koptum

Ev sahibinin numarasını aldım devam ederse direkt onla muhatap olacağım. Umarım gerek kalmaz.

buraya eklediğiniz görüntüyü ev siahibine de atın. tekrarlanmasını hiç beklemeyin. ne gerek var aynını tekrar yaşayıp yeniden sinirlenmeye. evi boyanıyorsa sokak boyanmıyor ya, nasılsa çamaşırlarını sokağa asmış. kendi önüne assaymış.
hiç biri çözüm olmazsa, bir arkadaş da yazmış, belediyeyi arayın. evimin ışığını kesiyor dersiniz. malum elektrik pahalı. gündüz vakti niye elektrik açıyım. havasını kesiyor, malum hava sıcak niye klima veya pırpır çalıştırayım. hem haklısınız hem de sebep çok. üstelik nizami görüntüyü bozuyor.
en önemlisi de sokağa çamaşır asılır mı ya, rezil.

Yonetici para toplamaya gelince geliyor sanirim sadece.Ne demek ugrasamam?Niye yonetici olmus ozaman

Hasbinallah ya tam çıldırmalık

Hangi akılla onu oraya astigini sorardım. Bu insanlar cidden sınırını bilmiyor. Kimsenin camasirlarini izlemek zorunda kalmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…