Benimde eski üst komşum kırk defa uyarmama rağmen koskoca sitede ısrarla balkondan bir şeyler silkelerdi. Silkeledikleride benim cama , balkona gelirdi tabi. Bir gün ben balkon süpürür iken gene aynı şeyi yaptı. Tam yaparken süpürgenin ucu ile silktiği bezi dolayıp aşağı attım. Hemen içeri kaçtı.O son oldu ama.Kesinlikle bazı insanlar tatlı dilden kibar uyarıdan anlamıyor üst komşum ne bulsa balkondan aşağı çırpardi kaç kere insan gibi uyardım hatırlamıyorum en son cirptigi pisler biriktirip kürekle birlikte kapısının önüne fırlattım ve ev sahibini arayıp şikayet ettim ve sonuç ben kazandım
Konu sahibi demirleri söküp atmiş. Bu sefer de çamasirlik getirip camının önüne koymuş çamaşır sermiş kadın.çamaşırlarını asmasini bekleyin ve ipi kesin.
Sokağa çamaşır asanı da ilk defa görüyorum, ne kadar çirkin bir görüntü. Yaptığı alenen terbiyesizlik, nefret ediyorum ya böyle terbiyesiz, yüzsüz insanlardan. Allah sizi kurtarsın bu komşudan, laftan anlamıyorsa ben olsam ev sahibi ile konuşurdum. Atsın bunu evden, varooooşYa devam ederse ben ev sahibini bulup konuşacağım zaten evi yüksek fiyattan kiraya vermek için çıkartmak istiyor onları. Başıma bela olursa bunu ciddi ciddi yapmayı düşünüyorum beni de hırslandırdı çünkü. İçerde bi de arkadaşı vardı ‘ayıp ayıp’diyorlar beraber. O Demir de onun değilmiş basbayağı benim camımın demiriymiş benden önceki kiracı takmış. Onu almış ben eve taşınmadan benim diyor. Eki Görüntüle 3074403
Dubleksmiş ev iki katta konu sahibininAlt kattaki daire ise direk söker atarım. Üstteki olsa da sökerim görüntüyü bozar yani ben görmek zorunda değilim onun donunu atletini. Evinde kurutsun bi zahmet.
Ne munasebet. Söyleyin tabi.Balkonu yok evi de çok küçük. O yüzden bi acaba düştü içime bir şey söylemesem mi ? Sormaya dahi gerek duymamasına sinirlendim biraz da.
Kesip atin direkt.Arsız bir de demirimi sipariş et getir kendi camıma takacağım diyor. Ben de benim camıma izinsiz takmadan direkt kendi camına takaydın dedim. Arsız hala kendini haklı görüyor.
Gözümde canlandirinca koptumBenimde eski üst komşum kırk defa uyarmama rağmen koskoca sitede ısrarla balkondan bir şeyler silkelerdi. Silkeledikleride benim cama , balkona gelirdi tabi. Bir gün ben balkon süpürür iken gene aynı şeyi yaptı. Tam yaparken süpürgenin ucu ile silktiği bezi dolayıp aşağı attım. Hemen içeri kaçtı.O son oldu ama.Bazıları bundan anlıyor.
Ben de o işi yaparken sinirlerim kopmuştu artık.Gözümde canlandirinca koptum
Ev sahibinin numarasını aldım devam ederse direkt onla muhatap olacağım. Umarım gerek kalmaz.
Yonetici para toplamaya gelince geliyor sanirim sadece.Ne demek ugrasamam?Niye yonetici olmus ozamanBugün komşu yine çamaşırlarını pencere önüme askılıkla asmış. Kendisine ulaştım ve ‘Çamaşırlar senin mi?’ dedim. Gözlerini devire devire ‘evet’ dedi. ‘Ne bu inadın neyi amaçlıyorsun?’ dedim. ‘Yeter artık bu yaptığın gerçekten ayıp, benim demirimi atmışsın zaten öde parasını onun kendi camıma takıcam ben yoksa senin oraya asacağım dedi.’ Ben de madem kendi camına takabiliyordun getirip benim camıma neden izinsiz taktın dedim. Yönetici izin verdi dedi ki yönetici asla alakam yok diyor zaten karışma hakkı yok. Camımın önünde çamaşırlar hala duruyor. Kız çok çirkef bir şey nasıl çözeceğim bunu şaşırdım bugün evleri boyamıyormuş hadi bugün kalsın artık asmış da devam ederse iş çirkinleşecek atıcam o çamaşırları da çöpe büyük olay çıkacak. Tekrar muhatap olmadan nasıl çözeceğim bu durumu ? Ev sahipleri de sorunlu tiplermiş ondan dolayı yönetici muhatap olmuyormuş.
Hasbinallah ya tam çıldırmalıkBugün komşu yine çamaşırlarını pencere önüme askılıkla asmış. Kendisine ulaştım ve ‘Çamaşırlar senin mi?’ dedim. Gözlerini devire devire ‘evet’ dedi. ‘Ne bu inadın neyi amaçlıyorsun?’ dedim. ‘Yeter artık bu yaptığın gerçekten ayıp, benim demirimi atmışsın zaten öde parasını onun kendi camıma takıcam ben yoksa senin oraya asacağım dedi.’ Ben de madem kendi camına takabiliyordun getirip benim camıma neden izinsiz taktın dedim. Yönetici izin verdi dedi ki yönetici asla alakam yok diyor zaten karışma hakkı yok. Camımın önünde çamaşırlar hala duruyor. Kız çok çirkef bir şey nasıl çözeceğim bunu şaşırdım bugün evleri boyamıyormuş hadi bugün kalsın artık asmış da devam ederse iş çirkinleşecek atıcam o çamaşırları da çöpe büyük olay çıkacak. Tekrar muhatap olmadan nasıl çözeceğim bu durumu ? Ev sahipleri de sorunlu tiplermiş ondan dolayı yönetici muhatap olmuyormuş.
Yonetici para toplamaya gelince geliyor sanirim sadece.Ne demek ugrasamam?Niye yonetici olmus ozaman
Hangi akılla onu oraya astigini sorardım. Bu insanlar cidden sınırını bilmiyor. Kimsenin camasirlarini izlemek zorunda kalmak istememMerhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?