nenehatunu bend düşündüm ama uzak geldi
bana
yani bir arkdaşın yazdığı gibi ,kartla da oturuyorum.
fakat çok ilgli olduklarını memnun kalınacağını duydum hep.
yakın olanlar bence bu fırsatı kaçırmasınalr.
ben umut hastanesi Birsen hanım diyorum , kısmet bakalım gidebilirsem.:)
canım umut hastanesinde birsen hanımı duymuştum iyi diyorlar. ama bende yavas yavas nenehatundan soğumaya başladım((
neyse bir kaç sefer daha gideyim bakalım gelişmeler ne olacak!!!:asigim::enbuyukkk:
şans işi mi bu doktorlar anlayamadım. resmen stres yaptım adam gibi doktor ve hastane bulamadım. sema hastanesine gidiyorum orada ki bayan doktordan memnun kalmadım. zar zor ağzından laf alıyorum.inanmazsınız idrar yolu enfeksiyonumda vereceği antibiyotiği araştırmak lazım dedi mailinde ve ben ararım sana haber veririm alırsın falan yok.ısrarla aradığım zaman adını lütfedip söyledi herhalde ben kendim araştıracaktım :).nene hatun hastanesini duydum iyi diye. dün gittim oraya eşimle. Bilgi alırken danışmada ki kıza küvezi olup olmadığını sorduğumda bana var 10 bebeklik ama ara ara tadilata giriyor dedi ??? nasıl yani dedim. sonra çevirdi ve çok bebek küvezde olursa yeni küveze girecek olan bebeği baska hastaneye sevk ediyoruz dedi. bende o zaman sizin hastanede neden doğurıyım ki dedim. Allah korusun bebeğe bir şey olursa yanımda olmayacak olucak iş mi? sonra gelen yetkiliye sorduğumda çok nadir oluyor dedi ama olmuyor değil dedi. Bende tereddütte kaldım? Kartalda oturuyorum. Tabi ki çok uzak olmasın istiyorum. Nene hatun hastanesinde sezeryan doğum 476 lira ucuz olduğundan sanırım herkes oraya gidiyor. Bilemiyorum.Burada yazılanları okudum ve güleryüzlü konuşkan ( sema hastanesinden bu yüzden vazgeçiyorum) neslihan hn var sanırım. Bir gidip deniyim diyorum. Ama küvez olayı kafamı çok karıştırdı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca gecen sene Özkan hastanesinde görümcem doğurdu. sebeplerini çok bilmiyorum yalnız memnun kalmadı. Umut hastanesinde de hamilelikten önce gitmiştim.İnanılmaz kalabalık. ssk ile anlaşmaları var 20 lira ücretleriydi o zaman tam anlamıyla ana baba günü. böyle bir yerde ne kadar sağlıklı bakar ki . 2 dk da gir çık.ayrıca bende sanırım biraz problemliyim :) oradada kavga ettim. kontrole gittim 15 gün içinde sabah 9 da oradaydım. ve beni 12 de bağırmalarımla ve onları şikayet etmemle odaya aldılar. Kontrol herkes gittikten sonraymış. Benden sonrakiler girip çıkıyor. Neyse kısaca Umuta allah korusun yolumu düşürmesin asla gitmem.Ama kızlar çok rica ediyorum bilgi verin. Nene Hatuna git diyebilir misiniz?
heee bu arada o resepsiyondaki kızların ayıptır soylemesi hepsi salak. yanı normalıne ben hiç rastlamadım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?