Arkadaşlar burdaki tavsiyelerinize bakarak ben de bugün nenehatuna gittim.İnanılmaz kalabalık sanki devlet hastanesi gibi.Neslihan Şeker hacca gitmiş.22sinden sonra başlayacakmış.Aylin hanıma görünüm.Çok iyi bir doktor ama çok yoğunlar.Bayram sonrsı olduğu için dediler.Ben çalıştığım için sürekli izin alamıyorum.Pendik Şifa da böyle kalabalık artık son çare Sema hastanesine gidecem ama orası da bana çok uzak
mutahhara: bir hafta sonra bir daha gideceğim. Hilal hanıma bir gideyim..zaten doğumda yanımda kimin olacağına belli olmadığı için artık hiç birşey farketmiyor..
Yani gece doğuma girsem kim o gece çalışıyorsa o gelecek. Nasip iste..
Bu arada..aylın hanımdan memnun kalmadım artık diyemiyorum. Ama biraz daha açıklayabilir mesela. senin dediğin gibi işte..ultrasona girdiğinde ne gördüğunu açıklasa..yada bir sonraki sefere bir tarih verirse iyi olurdu..
Nene hatun'a o kadar çok giden var ki..Ve gördüğüm kadarıyla da çoğu kişi memnun.
Ben 2 kere gittim ama ikisinde de sabahtan sıra aldığım halde saat 15:00 olduğu halde sıra gelmediği için ikisinde de geri döndüm.Yani bana kısmet olmadı..
Ama bazen yine aynı şekilde oraya doğuma gittiğimi düşünüyorum;o yoğunlukta bir sürü kişi aynı gün doğum yaparsa,ne kadar ilgilenebilirler ki diye düşünmeden edemiyorum.Aşırı bir yoğunluk var çünkü..:uhm:
canim okadar kişinin ayni anda dogum yapmasi ancak filmlerde olur :)) ama o yogunluk zaten dogumlardan sebep oluyor..ben en son gittigimde saat 12 olmasina ragmen hilal hanim 3 tane dogum yaptirmişti sabahtan beri..2 tanede sancilarini bekledigi hastasi vardi..ben herzaman gitmeden önce sabahtan ariyorum..mesela 12 dediler..engec 12:30 gibi giriyorum..ama dogum yoksa tabi..bi keresinde 2 saat bekledim..cünkü acil dogum vardi 2 tane..bide acil bi durumun yoksa sali,çarşamba,perşembe günlerini tercih etmek lazim..daha az yogun oluyor..
ben hale hanıma gidiyordum..gayet güzel ilğileniyordu..yalnız ben suyumun erkan gelmesi sebebiyle acil olarak hale hanıma gittim..beni hemen zeynep kamil hastanesine yönlendirdi..çünki benim bebek 26 haftalıkken suyu gelmişti..hale hanım burda bu kadar küçük bebeği yaşatmaya yetecek ne kadrosu nede küvezi bulunmadığından bahsetti..32 haftalıkdan sonrasını kabul edebildiğinden bahsetti ve bizi zeynep kamil hastanesine yönlendirdi..
ben bir ay hastanede yattıktan sonra ben ayın 5 şinde doğum yaptım..bebeğim tam 30 haftalık doğdu..şuan küvezde buğün 13 gün..
yani diyeceğim ne olursa olsun özelede gitseniz mutlaka bir devlet hastanesinede görünmeniz hatta ordanda kendinize bir doktor ayarlamanız..
semaya ben gittim... tavsıye etmıyorum.. hastane olarak mukemmel.. beklemek yok.. ama drlarsadece soyuyorlar.. 2007de dogum yaptım.. gulnıhal hanımdı drum.. ruh hastası bır kadın.. ilgisiz ve soguk.. mılyarlarımı döktum.. tetenoz asısını bıle unutmusmus yaptırmayı.. bırde cocuk seven bır bayan degılmıs.. cocuk sevseymıs cocuk dru olurmus.. bana ööle dedi.. paran coksa semaya degıl,acıbademe gıt..
bende semaya gidiyorum gülnihal hanıma gayet tatlı güler yüzlü bir bayan allaahh allaah banamı öyle geldi acaba...banada nenehatundaki aylin hnm bi tuaf geldi azından zorla laf alıyosun sormadan söylemiyo ssk dr larından farkı yok diye düşünüyorum..
gulnıhal hanım rol yapıyor canım.. samımı ve icten degıl.. sahte gulucukleri..
dogum sırasında hele tamamen ruhsuz.. umarım işin bıter dogum yaparsın ondan sonra görurum seni..
benı bırde panık yaparak sonomede yonlendırdı.. 500 ytl ödedım acıl..aslında aynı sey semada 160a yapılıyormus..
parayı cok sevıyor sanırım.. ama zeynep hanım var. bak o daha ıyı semada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?