evet canım hale kayıran ..bu normal doğum olayına sevındım şimdi zemuszemus
15gün sonra tekrar gidicem kontrole .17 haftalık oluyorum.cinsiyeti öğrencez birde üçlü test yaptırcam canım..ben aslında mecidiyeköyde çalışıyorum ama tuzlada oturuyorum..o yüzden orası olsun istedim..senin kızın olucak sanırım annesi..:ecrin_bebek: ne zaman öğrendin?
Evet canım kızım olucak, 17 haftalıkkken öğrendim, 16.haftadan sonra öğreniliyomuş. Benim randevuma göreydi işte. Bebeğim hiç uğraştırmadı hem de.. Direk Hale hanım %100 kız dedi.. Zaten kız hissediyordum ve bekliyordum nedense, ama kesinleşmesine sevindim. Sende haber ver mutlaka cinsiyetini... :lepi:
kaydirigubbakcemile3 ayy ben meraktan çatlıyorum zaten..13 haftalıkken gittik hemde ikili test sonucunu gösterdik..dedik belki söler cinsiyetini daha erken dedi..1 ay sonra gel geldi hem üçlünü yaparız hemde cinsiyetini öğreniriz dedi bakalım hayırlısı.. ben erkek hissediyorum ama sağlıklı olsunda geriri mühim diil yesin onu annesi sempatiksalakcinni
haber verırım öğrenince sana tatlım :dance:
Canım senin testler ne durumda, umarım herşey yolundadır. a.s.
ıkili teste şükür birşey çıkmadı canım 1.9cm ense kalınlığı çıktı biraz tedirgin oldum ama kan değerlerim 1/10bin çıkınca rahatladım.
Henüz üçlü test yaptırmadım ben. Sen yaptırdın mı? Yaptırdıysan ne kadar tuttu? Ayrıca ne yapıyorlar üçlüde?
Canım, benim de ense kalınlığı 1.9 çıkmıştı ve kan değerlerim çok düşüktü. Çok stresli gergin günler geçirdim.senağlama Amniyosentez dedi, ama ben yapmak istemedim. Üçlü test için gittim, doktor dörtlü yapalım dedi. Muayene parası 25 TL onun dışında bu test için 70-75 Tl ödedim. Bi hafta sonra sonucu çıktı. Sonuçlarım iyi çıktı. İki hafta sonra dopplere gircem bebeğe bakılcak ayrıntılı. Bakalım hayırlısı canım. :Saruboceq:Bu arada senin yaş ka., benim 26
Sadece 1 tüp kan aldılar hepsi bu!
benimde yaşım 26 tatlım. sıkma sen canını rabbim hayırlısını versin herkeze tatlım..meleklerimiz sağ salim gelicekler iyi düşün iyi olsun artık öyle yapıyorum ben, ayrıca ilk aylar kanamalı geçti benim bende çok zor günler geçirdim :teselli:
Bakarsın bir gün denk geliriz:CüvCüv::CüvCüv:
Allah bebelerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
tatlım selam;
bi kızım oluyor haber vereyim dedim kaydirigubbakcemile2
Ayyy canım benim, maşallah!Kız bebekleri dah bi tatlı oluyo sanki ya, benimde kızım olcak. İsim düşündünüz mü peki? İnş.sorunsuz bi şekilde sağlıkla kavuşuruz kuzularınıza. :Saruboceq:
saol canım benim hepimizinkini rabbim korusun..sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere..olmayanlarada nasip etsin rabbim :ecrin_bebek:
evet canım düşündük ...eylül koyucam kızımın adını zemuszemus
Oyyy yerim ben onu,ismi çok güzelmiş gerçekten.Benim bebikimin adı da Duru olcqak Allahın izniyle,hemde hamiş olmadan önce belierlemiştik olumunekankayizsmile
sLm millet 14 haftalık hamileyim ben ilk önce pendik özkan hastanesine gitmiştim doktorumda çok iyiydi çok memnundum ama sonra uzak kalıyor diye eşim nene hatunu önerdi bende kabul ettim kimleri tavsiye edersiniz? neslihan şeker istiyorum ama yoğun oluyormuş diye duydum napıcam bilmiyorum :S HELP ME!!!! =)):lepi:
sLm millet 14 haftalık hamileyim ben ilk önce pendik özkan hastanesine gitmiştim doktorumda çok iyiydi çok memnundum ama sonra uzak kalıyor diye eşim nene hatunu önerdi bende kabul ettim kimleri tavsiye edersiniz? neslihan şeker istiyorum ama yoğun oluyormuş diye duydum napıcam bilmiyorum :S HELP ME!!!! =)):lepi:
Şubatta Nene hatunda dogum yaptım. Doktorum Aylin hanım iyiydi.
Orada doğum yapmayı düşünüyorsanız çocuk bezi ve pedinizi unutmayın.
Bu arada hastanenin adı Medicine oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?