bende nene hatuna giden hamilelerin internetle alakası yok sanıyordum. Sevindim . ben 26 haftalık hamileyim en başından beri Aylin hanıma gidiyorm. çok memnunum. Bana her seferinde ne zaman gelmem gerktiğini söylüyor. Tetenoz aşısını falan da üstüne basa basa söyledi. Ben çatlak için özel birşey kullanmıyordum, geçen beyaz enlisi sana krem yazayım fazla çatlağın olmasın dedi hoşuma gitti.
Bazen doğum için içime kurt düşüyordu, nasıl olacak, kim yaptıracak diye. ama anladığım kadarıyla bütün doktorlar çok iyi.
Merak ettiğim odalar nasıl? Banyo falan varmı? Bir dahaki kontrolümde bunları sorucam. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın kızlar.
bu arada hani gece yada haftasonu dogum olursa nöbetci doktor doguruyor olayi cok kafama takilmişti..neticede insan aylarca gittiği samimi oldugu doktoru görmek ister orda..bunu hilal hanima sordum..tabiki ben gelicem dedi..ama bazen beni beklemiyorlar dedi evim uzak diye dedi..ama ben muhakkak geliyorum dedi..daha cok var ama zamani gelince beklesinler diye uyarilari yapicaz dedi..sancilar baslayinca direk beni arayacaksiniz siz hazirlanip gelene kadar bende gelirim inşaAllah dedi..içim rahatladi :) inşaAllah herkesi kendi dogum doktoru dogurtur :))
bugun bana msj gelmiş nenehatundan.
1 ocaktan itibaren fiyatlarımızı değiştirmiyoruz diye.
keşke bütün hastanelerin fiyatları böyle sabit kalsa..
Şimdiiii Nene Hatun Hastanesinde doğum yapan arkidişler varsa bi kaç soru yöneltecektim,hastane bavulumu hazırlarken yardımcı olacak varmı acep?CADIARZU
Ben her konuda yardımcı olabilirim..
Bende Şubatta doğum yapacağım ve değişeceğine dair kimse birşey söylemedi. Duvardada kocaman bir yazı vardı değişmeyeceğine dair. Sen ara bir sor istersen. Ben değişeceğini düşünmüyorum işin açıkcası.
Pazartesi Nene Hatuna gideceğim, o zaman sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?