Peplum nasıl Giyilir?

zuhalnarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
63
0
36
İstanbul
hanımlar biliyorsunuz bu yaz peplum etek ve elbiseler çok moda. arama yaptım ama bulamadım forumda. bunu nasıl giymek, nasıl kombinlemek lazım hakkında bir yazı var şurada, fotoları da güzel. belki işinize yarar: peplum

ayrıca sizin var mı önerileriniz, neyle giyiyorsunuz peplum etekleri?

altına kalem etek yada daracık pantolon + taytla canım. yalnız bu tazr kıyafetler için çok zayıf olmalısın be basen kalça belde hiç sorun olmamalı. çünkü kabarık duran kısım kalçayı beli kalın gösterir. ben peplum etek çin değil üst için yorum yaptım

Son düzenleme:
peplum kısa kesimse zayıf bi bedenseniz rahatlıkla giyebilirsiniz ama özellikle etek elbiselerde peplum olduğunda bi de baseninize güvenmiyosanız kalçanıza göre kapatıcı uzunlukta olmalı, hatta o zaman fazlalıkları da kapatabilir zayıf görünebilirsiniz...
cekette/bluzda peplum olduğunda ise altına dar etek pantolonlar giydiğinizde, özellikle de koyu renkte, çok şık, avangard ve zayıf görünürsünüz naçizane:))) ben çok beğeniyorum peplum modasını...

merhaba bence peplumlar belınde gobegınde fazlalık olanlar ıcın ıdeal
bende begenıyorum ama ınceyım ve sankı toplu gosterır gıbıme gelıyor cesaret edemıyorum

tarz olarakta bu sekılde gıymenın daha hos oldugunu dusunuyorum tayt yuksek okceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…