Perdemin arkasından görünmem

Konu da ilginç, konu sahibi de tüm mahalle de...

Sizin perdeleri çekilen evde ne şekilde durduğunuz kimseyi ilgilendirmez, Karşı komşu ağır sapık ve röntgenci.

Utanıyor olmanız çok enteresan milletin gözüne sokmamışsınız, neden utanıyorsunuz ki.

Yıkanmayan balkondan, silinmeyen camdan millete ne ve siz neden halbuki temizliğimi de yapıyorum psikolojisine giriyorsunuz. Bu konuşmalarınız aynı zihniyette olduğunuzu gösteriyor.

Niye randevuevi mi tövbe est🙈🙈😲
bıldıgım kadarıyla genel ev degılız :KK70: 3 kısılık kendı halınde sıradan aıleyız ama balkonum cam balkon evın pencerelerıde fransız cam
evımın pencerelerı boyle fransiz-balkon-2.jpg
balkonda boyle
Bir_Balkon_Hikayesi_Albert_Genau_Cambalkon_Small.jpg
turkıyede boyle cok ev var cam balkon seklınde yanı
kı acık sacık gıyınsek bıle kımse baskasıyla haber gonderıp kocam o kadına bakıyor soyleyın ustunu duzgun gıysın dıyemez dıyememelı dememelı

bıldıgım kadarıyla genel ev degılız :KK70: 3 kısılık kendı halınde sıradan aıleyız ama balkonum cam balkon evın pencerelerıde fransız cam
evımın pencerelerı boyle Eki Görüntüle 2719016
balkonda boyle
Eki Görüntüle 2719017
kı acık sacık gıyınsek bıle kımse baskasıyla haber gonderıp kocam o kadına bakıyor soyleyın ustunu duzgun gıysın dıyemez dıyememelı dememelı
Bence camı ayna olarak algıladı 🤷🏻‍♀️

Camın karşısında başka bir cam veya açık kapı varsa ışık vurduğu için içerisi görünür. Eşi gözetlediği için uyarmak bence çok çirkin bana birisi bu şekilde evime gelip kendine dikkat et dese bu hareketinden rahatsız olduğumu belli ederdim. Fakat kadın gelip sadece içerisinin göründüğünü haber vermek için gelseydi söylediği için minnettar olurdum. Burda utanması gereken siz değilsiniz. Bir sapık senin evini gözetlediği ve büyük ihtimalle eşi yakaladığı için uyarmaya gelmiştir.

Bende tesettürlüyüm evde istediğim gibi giyinirim. Ayrıca o kadın komşuya söyleyip uyarı yaptıracağına önce kocasını uyarsaymış . İnsan evinde istediği gibi dolaşır ona neymiş. Cam açık olur yada cama çıkarsın o başka ama evinizin içini resmen gözetlemiş. Boş vakitlerinde komşuların evlerini dikizliyormuş demekki :işsiz:

Neden kalın perdeyi çektiniz ki karşıki komşu oldukça kıskanç bişey sanırım. Kime ne benim perdemden camdan ne gözüktüğü sizin üstelik tül de çekiliymiş o kadar mesafe varsa aranızda nasıl görmüş dürbünle mi bakıyordur nedir belki de balkonunuzun pis olmasını da aynı kişi söyledi ne ilginç insanlar var Yarabbim

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra 🙄😀
Perdeyi açar bi bağırırdım ama sizin yerinizde olsaydım😁"kız haber yollayacağına bas zilime de yüzüme söyle" diye çok fena çirkefimdir haklıysam :KK70:

Madem komşu gördü içeri girsin uyarı vereceğine. Bu ne terbiyesizlik yahu elin insanını gözetleyip birde şikayet etmek. Hiç mi utanmıyor bu insanlar?
Bir topluluk içinde birine nasihat vermek bile doğru değilken bile bile bir insanı utandırmak ta neyin nesi? Hadsiz insanlar

Konu da ilginç, konu sahibi de tüm mahalle de...

Sizin perdeleri çekilen evde ne şekilde durduğunuz kimseyi ilgilendirmez, Karşı komşu ağır sapık ve röntgenci.

Utanıyor olmanız çok enteresan milletin gözüne sokmamışsınız, neden utanıyorsunuz ki.

Yıkanmayan balkondan, silinmeyen camdan millete ne ve siz neden halbuki temizliğimi de yapıyorum psikolojisine giriyorsunuz. Bu konuşmalarınız aynı zihniyette olduğunuzu gösteriyor.
Doğru, benim de insanlarla iletişimde yanlış yaptığım yerler vardır ben de ne olduğunu bulmaya çalışıyorum ama aynı zihniyette demekle yanılıyorsunuz Allaha şükür aynı değilim, ne kimsenin evine dikkatle bakarım (isterse perde açık olsun, isterse iç çamaşırıyla dursun ben bunu bile gördüm ve söylemedim, söylemem de) kim ne kadar pis olursa olsun yıkamıyor temizlemiyor demem, birisi ben yaptığım halde ev sahibine söyledi, ayrıca kime ne diye düşünüyorum ben de, yazmasam da. Valla eğer bana iyilik yapmak isterseniz sizden samimi bir iyilik istiyim, bu veya başka konularda yorumlarıma bakıp nerde hata yaptığımı söylerseniz belki ben de düzeltmeye çalışırım, bu şekilde hayat çekilmiyor, hadsiz insanlara nasıl davranacağımı bilemiyorum

Madem komşu gördü içeri girsin uyarı vereceğine. Bu ne terbiyesizlik yahu elin insanını gözetleyip birde şikayet etmek. Hiç mi utanmıyor bu insanlar?
Bir topluluk içinde birine nasihat vermek bile doğru değilken bile bile bir insanı utandırmak ta neyin nesi? Hadsiz insanlar
Aynen camdan cama söylemiş o çok canımı sıktı, çok söylemek, uyarmak istediyse de kapıma gelip söyleyebilirdi ama onu bile söylemem ben olsam o bile doğru değil bence millet birbirinin ahlak bekçisi olmuş. Çocuğumu emzirirken bile rahat etmedim bugün, görünür mü, acaba önceden gördüler mi diye düşündüm

evımın pencerelerı boyle Eki Görüntüle 2719016
balkonda boyle
Eki Görüntüle 2719017
turkıyede boyle cok ev var cam balkon seklınde yanı
Hay ağzınıza sağlık 😀karşımdaki ev 2.şekilde,ben de bakınca aşağıdaki komşu çamaşır asmış mı filan görürüm bazen ama hiç öyle bi kaç saniyeden fazla bakamam görür de rahatsız olur diye. Hakkaten evimde perdenin arkasında da mı rahat yok artık düşünüyorum çocuğumu rahat emziremem bile artık evin içinde ne cesaret ne haddine de söyleyebildi aklım almıyor. Benim arka odamdan bakınca karşı evle aram çok yakın, öğrenci kızlar atletle beli göbeği açık geziyor eşimin baktığını da gördüm, eşimi uyardım ama kızlara hayatta diyemem ki onlar balkona öyle çıkıyor perde arkası filan değil yani ne biliyim yaa 😒

Perdeyi açar bi bağırırdım ama sizin yerinizde olsaydım😁"kız haber yollayacağına bas zilime de yüzüme söyle" diye çok fena çirkefimdir haklıysam :KK70:
Etraftan insanlar duyar, diyemem öyle camdan cama ama bugünden sonra karşıma denk gelirse benim de diyeceklerim çok ona ev sahibine söylemek ne ya hem de herkesin duyabileceği şekilde, çok uyarmak, iyilik yapmak istiyorsa gelsin yüzüme söylesin

Bende tesettürlüyüm evde istediğim gibi giyinirim. Ayrıca o kadın komşuya söyleyip uyarı yaptıracağına önce kocasını uyarsaymış . İnsan evinde istediği gibi dolaşır ona neymiş. Cam açık olur yada cama çıkarsın o başka ama evinizin içini resmen gözetlemiş. Boş vakitlerinde komşuların evlerini dikizliyormuş demekki :işsiz:
Onlara göre evde öyle atletle oturmak yanlış eminim, ev sahibi de aynı fikirde. dedi ki karşıda bi kadın balkona pijamayla çıkıyormuş ta eşinin gözü kayıyormuş ona kızdı bugün.beni kimse ilgilendirmiyor kimin ne yaptığını ne giydiğini takip edemem kimse kendi kusurunu görmüyor, başkasının kusurunu bulmaya çalışan çok burda. Çamaşır serdim özellikle dikkat ettim artık kendi çamaşırlarımı bile geriye astım gözleri değmesin diye ben tedirgin oldum

Uyarma tarzı kötü kesinlikle evet,ama ben bir tesettürlü olarak bunu bilmek isterdim ki,ona göre önlemimi alayım.Evimde istediğim gibi otururum elbette, kimsenin beni görmediğinden eminsem eğer.
Disarda saçım,boynum görünürse de birinin beni kibarca uyarmasindan mutlu olurum."Bana ne, onlar bana bakmasın"diyemem.Çünkü örtünme amacım bu zaten.
Komşunun sapik kocasını,ötekinin meraklı amcasıni,berikinin dikizci abisini ben engelleyemem,ama kendi tercih ettiğim durumun önlemini kendim alabilirim,almak isterim.

Onlara göre evde öyle atletle oturmak yanlış eminim, ev sahibi de aynı fikirde. dedi ki karşıda bi kadın balkona pijamayla çıkıyormuş ta eşinin gözü kayıyormuş ona kızdı bugün.beni kimse ilgilendirmiyor kimin ne yaptığını ne giydiğini takip edemem kimse kendi kusurunu görmüyor, başkasının kusurunu bulmaya çalışan çok burda. Çamaşır serdim özellikle dikkat ettim artık kendi çamaşırlarımı bile geriye astım gözleri değmesin diye ben tedirgin oldum
O komşunun eşinin gözüde ne kadarda dışarıya kaymaya meyilliymiş vay arkadaş ya.

Adam sapık gibi evi gözlüyor karısı da kocasının huyunu bildiğinden ayar vermeye çalışıyor işte! Ne tesettür uyarısı ne bişey.Rahatsız olduysan tişörtle gez en azından bari şu zevzeklerle uğraşana kadar 😘😘

E ne güzel uyarmışlar işte rahatsız olacağınızı düşünüp. Utanacağınıza teşekkür edin.
Bi ben mi iyi niyet göremedim karşı komşunun tavrında acaba? Ben olsam sağa sola duyurmaz, direkt kendim söylerdim, ev hali ile görünmekten rahatsız olacağını düşündüğüm birine. Tanıyayım veya tanımayayım farketmez. Ağızdan ağıza dolaşır çünkü.

Back
X