M Moraliice Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2019 3 1 1 28 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #1 Merhaba arkadaşlar.. Peri Taratu bakanlar yazabilirlermi? Bende bakıyorum 4 senedir. Ve hiç peri Tarotu bakan biri görmedim yani varsa birkaç sormak istediğim şeyler var nasıl bakıyorsunuz mesala konuşalım
Merhaba arkadaşlar.. Peri Taratu bakanlar yazabilirlermi? Bende bakıyorum 4 senedir. Ve hiç peri Tarotu bakan biri görmedim yani varsa birkaç sormak istediğim şeyler var nasıl bakıyorsunuz mesala konuşalım
Tulparr Buzlu Portakal 🍊 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 2.241 11.089 408 32 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #2 O nasıl bir şey
M Moraliice Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2019 3 1 1 28 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #3 Peri Tarotu falı bakan var mı aranızda diyorum ben bakıyorum bakan varsa sorcaklarim var
Tulparr Buzlu Portakal 🍊 Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2013 2.241 11.089 408 32 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #4 Moraliice .!.: Peri Tarotu falı bakan var mı aranızda diyorum ben bakıyorum bakan varsa sorcaklarim var Genişletmek için tıkla... Bende peri tarotu ne diyorum zaten o nasıl bakılıyor bende sizden bilgi almak istedim
Moraliice .!.: Peri Tarotu falı bakan var mı aranızda diyorum ben bakıyorum bakan varsa sorcaklarim var Genişletmek için tıkla... Bende peri tarotu ne diyorum zaten o nasıl bakılıyor bende sizden bilgi almak istedim
M Moraliice Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2019 3 1 1 28 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #5 Tulparr .!.: Bende peri tarotu ne diyorum zaten o nasıl bakılıyor bende sizden bilgi almak istedim Genişletmek için tıkla... Diğer tarotlardan biraz farklı netten araştır istersen :) bı rehberlik çeşidi fal . Gerçek insan yüzünden yapılmış kartlar bakımı zor ve cikiyo
Tulparr .!.: Bende peri tarotu ne diyorum zaten o nasıl bakılıyor bende sizden bilgi almak istedim Genişletmek için tıkla... Diğer tarotlardan biraz farklı netten araştır istersen :) bı rehberlik çeşidi fal . Gerçek insan yüzünden yapılmış kartlar bakımı zor ve cikiyo
P perize Nirvana Kayıtlı Üye 19 Nisan 2007 273 25 643 İstanbul 18 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Moraliice #6 Banada peri tarotu bakarmısınız.