- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.961
merhaba kızlar bu gün aşılamam gercekleşti regl tarihimi bekleyeceğim aşılama sonucum için. zor bir gün geçirdim stresli ve sinirli ben istanbulda yaşıyorum malum çok trafik oluyor sperm örneğini almak için evden 1 saat önce çıktık tahlili alacağımız yere 1,5 saatte gittik ister istemez strese girdim doktorun muayenehanesine dönüşte birazda olsa açıktı trafik 40 dk muayenehaneye gitmemiz sürdü inşallah spermciklere birşey olmamıştır spermleri aldığımız yere sordum nekadar zaman içerisinde götürmemiz gerekli diye 1 saat içerisinde dedi her 1 saatte %10 azalma olacağını söyledi işlerimiz ters gitti eşimde beni çok gerdi arabada onun yüzünden dahada stres oldum zaten bana yetiyordu stresim Allah hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum biraz ağrım var kasıklarımda inşallah iyi sonuçlar alırız :2::2::2::2:
merhaba kızlar bu gün aşılamam gercekleşti regl tarihimi bekleyeceğim aşılama sonucum için. zor bir gün geçirdim stresli ve sinirli ben istanbulda yaşıyorum malum çok trafik oluyor sperm örneğini almak için evden 1 saat önce çıktık tahlili alacağımız yere 1,5 saatte gittik ister istemez strese girdim doktorun muayenehanesine dönüşte birazda olsa açıktı trafik 40 dk muayenehaneye gitmemiz sürdü inşallah spermciklere birşey olmamıştır spermleri aldığımız yere sordum nekadar zaman içerisinde götürmemiz gerekli diye 1 saat içerisinde dedi her 1 saatte %10 azalma olacağını söyledi işlerimiz ters gitti eşimde beni çok gerdi arabada onun yüzünden dahada stres oldum zaten bana yetiyordu stresim Allah hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum biraz ağrım var kasıklarımda inşallah iyi sonuçlar alırız :2::2::2::2:
beni sorarsanızz kızlar biz b.klardayızzzzzzzzzzzz
bakmayın böyle durduguma daa sinirlerim çok bozukkk
eşimin işyeri iflas ettii kapandıı
herkes işsiz kaldı tabi eşimdeeeee
tazminatı var diyeceksiniz amaa işyerii berbat durumda tazminatta anlasmaya gittiler yurtdısında bir müşteriden para gelcekmiş gelince br miktar gelcek ama tazminatının yarsının yarısı bile değil...
ee eve tasındık diye kredi cekmiştik aylık 300 ona ödyruzzz
e evimiz kiraaa
apartman gieriii
kısta geldi şimdi bebek gelince mecbur evide ısıtmak gerekicekkk
işsizlik parası için hala işkurdan cevap beklyruz ki onlarda cok az veriyorlarmışş...
yanii say say bitmez
Allah bir an önce bir kapı acsada işe girse eşimm..
tam dogum öncesi hiç iyi olmadııııııı
geçmişe daldım sana selam veremedim :26: kusuruma bakma canım.
sende bi gelişme haber yok mu??? ne haltlar karıştırıyorsun bakiiim
deryamın annesini merak ettim ben bugünn...:44::44::44: birde kendisi nasıl acabaa? göremedim dün, bugün...
amaaan düğün işte tabiki hiç hoş diil di damat tam bir ö..z dü afedersin... çok kızdım gelin masasında kapalı mekanda gelinin yanında bütün misafirlerin önünde pofur pofur sigara içtis.l.k
neyse boşver onları...
ah mesoşuum bakıyorumda yazdıklarına... nasıl düşünceli nasıl ilgilisin yaaaw
hep diyorum çook iyi bi anne olacaksın (40 kere söyleyince olurmuş yaakaç oldu :44:)
eşinin içine doğmuştur umarım hakkında hayırlısı tatlım
canım derdei veren allah dermanını verir en kısa sğrede işe başlar inşallah yavrum bizimki de bazen maaş alamayabiliyo seni çok iyi anlıyorum elimizden gelen bir şeyler olursa yanındayız
canım karnındakinin rızkına Rabbim eşine tez vakitte daha iyi bir iş nasip etsin inşallah evet yaa tamda doğum öncesi iyi olmadı bu durum ama canım rızkı veren Allah bebeğinin rızkınıda vericek sen maddiyat için şimdi üzlülüp sıkma kendini
canım üzülme derdini veren rabbim dermanınıda veriri inş.dualarımız seninle canım üzülme şu dönemde stres bebege çok zararlı allah korusun canım yeni ve daha güzel bir iş bulur inş.eşin canım benim allahtan ümit kesilmez rabbim çok büyük bir kapıyı kapatan rabbim digerinide bebeginin rızkı için açar inş.canım bol bol dua et canım allah gönlünüze göre en kısa zamanda yeni ve güzel bir iş nasip eylesin eşine canım benim sende kendine dikkat et öptüm seni çok çok ..
kızlar ne var ne yok ben bugün denize alışverişe gidiyorum eminönündeki havuzlu hana bakalım az bişey eksigimiz var onları alacaz bakalım öptüm sizi yaladık
Bebek bereketiyle gelir derler ya canım...sen stres yapmamaya çalış ki etkilenmesin kuzucuk...
Allah açacaktır muhakkak yeni bir kapı...buda yaşanacakmış...
işsizlik sigortası fazla vermiyorlar..fatura, yakıt çok az katkısı olabilir ancak...
tatlım eşine cok üzüldüm seni cok ii anlıorum evlendiğimizin ilk ayı o kadar sıkıntıyla birde eşimde işsiz kalmıştı borclaramı üzüleyim eşime belli etmemek için cabaladıgımamı cok zor günlerdi ama eşime hep destek oldum biz berabersek atlatırız zaten insan karnını doyurmayıda degilde kirayı faturaları düşünüo..canııım eşinin senin destegine suan herseyden daha cok ihtiyacı varr sıkıntına ragmen güleryüzlü ol beraberiz mucizemiz bizle saglıklıyız üstesinden gelicez de..buda bir sınav canım isyan etme sabır cek ..bende dua edicem senin için..bebek kısmetiyle gelir insallah eşin o işinden dahada iyisini bulur canım..üzülme bebişide üzme annesi bir sıkıntın olursada bize paylaş elimizden geleni yaparız..inan ben ve eşimde suan o kadar zor günler atlatıoruz ki bizimki tedavi ile oldugu için hala o masrafların sıkıntısı var ama bunada şükür oğlum saglıklı olsun yeter..
benzer şeyler hepimizin başına geldi canım çok iyi anlıyoruz seni. ama inan para bi şekilde yerine geliyor ama sağlık bozulduğu zaman düzeltmek çok zor.hem ruh hem beden sağlığınıza çok dikkat et canım anneler fedakar olur eşine de destek ol. Allah seni ve bebeğini korusun eşinede teeez zamanda güzel bi iş nasip etsin tatlım.
kızlar esincimle konustuk dünn
haftaya pazartesii yani 26 kasımda hastaneye yatış yapıyo öğlene kadar kaanını kucagına alıcakmış hayırlısıylaa
netinde problem oldugu için yazamamıs buraya onun yerine ben ileteyim dedim:))
ben o gün arayıp size yine bilgi vericemmmmm kızlar tammm
ayy damadişkom dünyaya gözlerini açıyooooooooooooooooooooooooo
kaan geliyoo kaannnnnnnnnnnnnn
aksilikler üst üste gelmiş...üzülme canımcım..doktor sayı vermiştir...az olmuş bu filan derdi dimi?
içini ferah tut o bebek kucağına geliceekkk...bak şimdi heyecanlı geri sayım başladı...
kocalarda hep böyle boşveeerrrr o da stesten napıcanı bilememiştir..benim ki renk vermiyor ama tutuşuyo test zamanı. bikaçgün dikkat ediyo , sigara içmiyo filan
bugünler geçigeçi vericeekk hepimiz için inşallaahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?