Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bu gün aşılamam gercekleşti regl tarihimi bekleyeceğim aşılama sonucum için. zor bir gün geçirdim stresli ve sinirli ben istanbulda yaşıyorum malum çok trafik oluyor sperm örneğini almak için evden 1 saat önce çıktık tahlili alacağımız yere 1,5 saatte gittik ister istemez strese girdim doktorun muayenehanesine dönüşte birazda olsa açıktı trafik 40 dk muayenehaneye gitmemiz sürdü inşallah spermciklere birşey olmamıştır spermleri aldığımız yere sordum nekadar zaman içerisinde götürmemiz gerekli diye 1 saat içerisinde dedi her 1 saatte %10 azalma olacağını söyledi işlerimiz ters gitti eşimde beni çok gerdi arabada onun yüzünden dahada stres oldum zaten bana yetiyordu stresim Allah hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum biraz ağrım var kasıklarımda inşallah iyi sonuçlar alırız :2::2::2::2:

merhaba kızlar bu gün aşılamam gercekleşti regl tarihimi bekleyeceğim aşılama sonucum için. zor bir gün geçirdim stresli ve sinirli ben istanbulda yaşıyorum malum çok trafik oluyor sperm örneğini almak için evden 1 saat önce çıktık tahlili alacağımız yere 1,5 saatte gittik ister istemez strese girdim doktorun muayenehanesine dönüşte birazda olsa açıktı trafik 40 dk muayenehaneye gitmemiz sürdü inşallah spermciklere birşey olmamıştır spermleri aldığımız yere sordum nekadar zaman içerisinde götürmemiz gerekli diye 1 saat içerisinde dedi her 1 saatte %10 azalma olacağını söyledi işlerimiz ters gitti eşimde beni çok gerdi arabada onun yüzünden dahada stres oldum zaten bana yetiyordu stresim Allah hayırlısını versin inşallah dualarınızı bekliyorum biraz ağrım var kasıklarımda inşallah iyi sonuçlar alırız :2::2::2::2:

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................140.......... . ...............160
hafzak...............................200.......... . ...............200
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................100........... .................100
kaplang.............................150.......... ..................150

TOPLAM............................680............ ................680

aksilikler üst üste gelmiş... üzülme canımcım..doktor sayı vermiştir...az olmuş bu filan derdi dimi?
içini ferah tut o bebek kucağına geliceekkk... bak şimdi heyecanlı geri sayım başladı...
kocalarda hep böyle boşveeerrrr o da stesten napıcanı bilememiştir..benim ki renk vermiyor ama tutuşuyo test zamanı. bikaçgün dikkat ediyo , sigara içmiyo filan
bugünler geçigeçi vericeekk hepimiz için inşallaahh...

şimdi unut herşeyi tatlım. bugünü, yaşadıklarınıı... unut gitsin... hamiş haberini aldığında yaşayacağın mutluluğu düşün. boşver kaptır kendini. nasılsa olumsuz sonucu yaşadın daha önce nasıl olduğunu biliyorsun. o yüzden şimdi sadece kendine odaklan. dinlen güzelce hoşuna giden şeyleri yap. güzel hayaller kur...İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN canım. Allah tüüm dileklerini kabul etsin

benzer şeyler hepimizin başına geldi canım çok iyi anlıyoruz seni. ama inan para bi şekilde yerine geliyor ama sağlık bozulduğu zaman düzeltmek çok zor.hem ruh hem beden sağlığınıza çok dikkat et canım anneler fedakar olur eşine de destek ol. Allah seni ve bebeğini korusun eşinede teeez zamanda güzel bi iş nasip etsin tatlım.

geçmişe daldım sana selam veremedim :26: kusuruma bakma canım.
sende bi gelişme haber yok mu??? ne haltlar karıştırıyorsun bakiiim

geçmişe daldım sana selam veremedim :26: kusuruma bakma canım.
sende bi gelişme haber yok mu??? ne haltlar karıştırıyorsun bakiiim

canımmm napiiiimmm iyiyiimm bende gün sayıyorum yaklaşık 10 günüm var.. tabii hiç birşey hissetmiyorumm..
sadece bugün sabah regli olacakmışım gibi bir his geldi..baktım yok bişi...birgün hayallere dalıyorum, birgün yok olmicakk hangi merkeze gitsem diye araştırma yapıyorum..
böyle yanii..yalnız bu sefer kocam çok umutlu ve istekli, şaşırdım kaldım..görcez bakalım inşallah boşa hayaller kurmuyoruzdur...
ay aklıma ne gelirse araştırıyorum yaa..öyle seyzencimm..

düğün nasıldı bakalımmm? yormasaydın kendiniii...

al bakalım benden sana

Son düzenleme:
deryamın annesini merak ettim ben bugünn...:44::44::44: birde kendisi nasıl acabaa? göremedim dün, bugün...

amaaan düğün işte tabiki hiç hoş diil di damat tam bir ö..z dü afedersin... çok kızdım gelin masasında kapalı mekanda gelinin yanında bütün misafirlerin önünde pofur pofur sigara içti s.l.k

neyse boşver onları...

ah mesoşuum bakıyorumda yazdıklarına... nasıl düşünceli nasıl ilgilisin yaaaw
hep diyorum çook iyi bi anne olacaksın (40 kere söyleyince olurmuş yaa kaç oldu :44:)
eşinin içine doğmuştur umarım hakkında hayırlısı tatlım

mesoşuuum eşim bilgisayarı istiyoooo
çıkıyoruum ben... iyi geceler tatlım

o nasıl bir damat yaaa... hiç böylesini duymamıştımm..damat dediğin düğünde mum olacak

umarım olurum seyzenimm hep ya annem gibi olamazsam diyip korktum, şimdi kendimi hazır hissediyorum demek ki zamanı değilmiş diyoruz ya hep öyleydi benim içinde...
bildiğimi paylaşmak, sizlerden bişiler öğrenmek beni çok mutlu ediyor...ayrıca sende öylesin ki

Allah sana ve eşine bebeğinizle birlikte uzun, sağlıklı ömür versin....

(bilmem ki kaç oldu )

Son düzenleme:
canım derdei veren allah dermanını verir en kısa sğrede işe başlar inşallah yavrum bizimki de bazen maaş alamayabiliyo seni çok iyi anlıyorum elimizden gelen bir şeyler olursa yanındayız

hepinize cok tesekkür ederim kızlar cok sagolun
duygusala bagladım ben yine
Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmezzz napcaksınnızz yapcak hiiçbirsey yokkkkkk maalesef
tesekkr ederim destekleriniz içinn
Allah hepimizin yardımcısı olsunn

kızlar esincimle konustuk dünn
haftaya pazartesii yani 26 kasımda hastaneye yatış yapıyo öğlene kadar kaanını kucagına alıcakmış hayırlısıylaa
netinde problem oldugu için yazamamıs buraya onun yerine ben ileteyim dedim:))

ben o gün arayıp size yine bilgi vericemmmmm kızlar tammm

ayy damadişkom dünyaya gözlerini açıyooooooooooooooooooooooooo
kaan geliyoo kaannnnnnnnnnnnnn

ohhh vitom ne iyi ettin haber verdin
öptüm seni canım.

vitooommm ​üzülme canım hep eşinin yanında ol derdini veren allahım dermanınıda versin inşallah hep dua edicem arkadaşım

iyi pazarlaarrr....

vitoommm hep böyle güzel haberler verirsin, alırsın inşallaahh...

Allah yardımcısı olsun Esinimizindee....

çok kötü bir gündü benim için neyseki yapıldı aşılama sperm yıkanmasıyla ilgili birde sonucu oluyor sonuç için tahlilleriniz iyi dedi doktor çok heyecanlıyım aslında birazda umudumu kaybetmiş gibiyim aksilikler olunca hayırlısı diyorum zaten kocalar hep aynı biliyorum ama daha sabırlı olması gerkli olduğunu düşünüyorum onun beni moralimi düzeltmesi gerekirken beni daha cok strese sokması kızdırıyor beni inşallah herkezin dualarını Rabbim kabul etsin hepimize bir bebek nasip etsin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…