Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yarın saat üçte bütün duaların seninle canım,umarım spermcikler doğru yerde buluşur ve döllenir...

Selam canlarımmmm mehmetimderyam canım benim çok geçmiş olsun annene acil şifalar diliyorum. Sen kendini yıpratmamaya çalış lütfen. Hemencecik iyileşsin anneciğin canım. Öpüyorum seni çok

Canlarım ablacığımın aşılaması tutmadı bu defa. Dondurulmuşlarla denemişlerdi, onda şans daha düşükmüş sanırım. Bikaç ay dinlenip tekrar denicek. Hayırlısı olsun diyelim. Bitane bebeği var, bir daha olur inşallah. Allahım yeterki vermek istesin..

Hiç olmayanlara, hiç hamilelik duygusu tatmamış ben ve benim gibilere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.....

Kaplang canım yarın için sana bol şans diliyorum. İnşallah bu defa sonucu çok çok güzel olur 2 hafta sonra hamiş halayını çekeriz canım... Rahat ol, kendini kasma bizi haberdar et canımmmm dualarım seninle

Ponjuuğuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi söyleeeeeeeeeeeeeee işyerinde kk açıldı deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

naraninonooooooooommm
ben geeeeeeeelldiiiiiiiiiimmmmmmmm
nerdesinizz leeeeeyynnnn
Perişkoooooooommmm bitanemmmm açıldı açıllddııııııı
bugün müdüre bilem gittim onaylattım mailimi
hemencik açıldı
yaşasıııııııınnnnn size kavuştuuummm
amaaannnn sabahlar olmasııınnn

Periiiimm ablacığın aşılama mı yaptırmuştı,haberim yok biliyosuun
hayırlısı olsun
Allah evladını ona bağışlasın,olmayanlara da versin inşaallahh amiiiinn

senin ne zaman olcak belli oldu mu darling ??

Oleyyyy yaaa pontiğimmm çok sevindimmm bak işte azimle şeeden duvarı deler diye boşuna dememişlerrr

Ablam tüp bebiş yaptırmıştı canım. Hayırlısı olsunnn..

Ben pzts kontrole gidicem heralde o zaman belli olur bebişim

müdürde soruyo o ne kulübüymüş, ne yapılıyo falan diye
herşey var işte müdür bey didim
sen de geeeelll didimm

canım benimm anketine oy veremedim ama bütün oylarım sana yawrıımm
% 1500 tutsun inşaallah
gelsin bebişlerin artııkk hayırlısıyla

kızlar geçmişi okudum aklımda kalanları yazayımm
unuttuklarımk usura bakmasınnn

perim ablacıgına cok üzüldüm ama en azından bir tane yavrusu varmıs ne güzell allahım ikiniciyide nasip etsin biran öncee.
senin yumoşlarındaaaaaaa bebişe dönsün artık atlıcam ekranda yapışcamm ben birleştiricem artık vallahiiii,yeter yaa kızıyorummm gelicek o bebişşş hemennnnnnnnnnnnnn bu ayyyyy !!!!!!!!!!!!

Asoss canım midenn cokmu kötüü ben hiç yasamadıgım için bilemiyorumkiii,Allah yardımcın olsun tuzlu birsyler ye.doktor ilaç versin git konuss...

mehmet deryamm canım allah anneciğine acil şifalar versin bire an önce iyileşsinnn

bojoummmmmm sonunda halletmişinn eferim sanaaa seni acilen milletvekili ilan etmek istiyorumm bu girişiminde dolayıı :))

hafzakk yerim minnoşunuuuu hersy cok güzel olucakk sen sıkm aiçiniiiiiiiii bebişin ne güzel büyyoyyoooooooooooooooooooooooo

adoş hatunummmm nabersin kız masallah denizinee..

seyzennnnn
nasılnı canımmmmmmmmmmmmmmm

idilgacım nerelerdeeeeeeeeeeee denk gelemedim hiçç????

zeytinnnnnnnnn çekirdeğine kavusmana cok az kaldı canımmm,hayırlısıyla bir an önce al kucagına kavus bebeğineeee

esine gelince bir msj atayım yaa bende cok merak ettimm hatun iyice gitti vallahiii hiç girmiyoo kaanımı merak ettim..

beni sorarsanızz kızlar biz b.klardayızzzzzzzzzzzz
bakmayın böyle durduguma daa sinirlerim çok bozukkk
eşimin işyeri iflas ettii kapandıı
herkes işsiz kaldı tabi eşimdeeeee
tazminatı var diyeceksiniz amaa işyerii berbat durumda tazminatta anlasmaya gittiler yurtdısında bir müşteriden para gelcekmiş gelince br miktar gelcek ama tazminatının yarsının yarısı bile değil...
ee eve tasındık diye kredi cekmiştik aylık 300 ona ödyruzzz
e evimiz kiraaa
apartman gieriii
kısta geldi şimdi bebek gelince mecbur evide ısıtmak gerekicekkk
işsizlik parası için hala işkurdan cevap beklyruz ki onlarda cok az veriyorlarmışş...

yanii say say bitmez
Allah bir an önce bir kapı acsada işe girse eşimm..
tam dogum öncesi hiç iyi olmadııııııı

canım derdei veren allah dermanını verir en kısa sğrede işe başlar inşallah yavrum bizimki de bazen maaş alamayabiliyo seni çok iyi anlıyorum elimizden gelen bir şeyler olursa yanındayız

canım karnındakinin rızkına Rabbim eşine tez vakitte daha iyi bir iş nasip etsin inşallah evet yaa tamda doğum öncesi iyi olmadı bu durum ama canım rızkı veren Allah bebeğinin rızkınıda vericek sen maddiyat için şimdi üzlülüp sıkma kendini

canım üzülme derdini veren rabbim dermanınıda veriri inş.dualarımız seninle canım üzülme şu dönemde stres bebege çok zararlı allah korusun canım yeni ve daha güzel bir iş bulur inş.eşin canım benim allahtan ümit kesilmez rabbim çok büyük bir kapıyı kapatan rabbim digerinide bebeginin rızkı için açar inş.canım bol bol dua et canım allah gönlünüze göre en kısa zamanda yeni ve güzel bir iş nasip eylesin eşine canım benim sende kendine dikkat et öptüm seni çok çok ..

kızlar ne var ne yok ben bugün denize alışverişe gidiyorum eminönündeki havuzlu hana bakalım az bişey eksigimiz var onları alacaz bakalım öptüm sizi yaladık

ilk aşılamamda kolay geçmişti kendini kasmazsan bek canım acımıyo spekulumu sabitlerken biraz acıyor birde aşılama icin kanül var vajinaya girdikten sonra onu hissediyorum rahminde için bir tuaf oluyor allah razı olsun canım inşallah önümüzdeki aya güzel haberler alırız

amin canım sizlerde benim dualarımdasınız o iki hafta nasıl gececek bilmiyorum

Bebek bereketiyle gelir derler ya canım...sen stres yapmamaya çalış ki etkilenmesin kuzucuk...
Allah açacaktır muhakkak yeni bir kapı...buda yaşanacakmış...
işsizlik sigortası fazla vermiyorlar..fatura, yakıt çok az katkısı olabilir ancak...

evet canım ücte gidiyorum kalbim ağzımdan cıkacak nerdeyse inşallah bu sefer olur ama çokta ümitlenmek istemiyorum :18::18:

çok iyi anlıyorumm biz bile heyecanlıyız senin adına..bir de aşılama denediğim için..

ihtimal daha yüksek biliyorsun ama yine de işte ümitlenmemek gerekiyor...

(olsuun amaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!...)

tatlım eşine cok üzüldüm seni cok ii anlıorum evlendiğimizin ilk ayı o kadar sıkıntıyla birde eşimde işsiz kalmıştı borclaramı üzüleyim eşime belli etmemek için cabaladıgımamı cok zor günlerdi ama eşime hep destek oldum biz berabersek atlatırız zaten insan karnını doyurmayıda degilde kirayı faturaları düşünüo..canııım eşinin senin destegine suan herseyden daha cok ihtiyacı varr sıkıntına ragmen güleryüzlü ol beraberiz mucizemiz bizle saglıklıyız üstesinden gelicez de..buda bir sınav canım isyan etme sabır cek ..bende dua edicem senin için..bebek kısmetiyle gelir insallah eşin o işinden dahada iyisini bulur canım..üzülme bebişide üzme annesi bir sıkıntın olursada bize paylaş elimizden geleni yaparız..inan ben ve eşimde suan o kadar zor günler atlatıoruz ki bizimki tedavi ile oldugu için hala o masrafların sıkıntısı var ama bunada şükür oğlum saglıklı olsun yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…