- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.941
Periiiimm ablacığın aşılama mı yaptırmuştı,haberim yok biliyosuun
hayırlısı olsun
Allah evladını ona bağışlasın,olmayanlara da versin inşaallahh amiiiinn
senin ne zaman olcak belli oldu mu darling ??
Oleyyyy yaaa pontiğimmm çok sevindimmm bak işte azimle şeeden duvarı deler diye boşuna dememişlerrr
Ablam tüp bebiş yaptırmıştı canım. Hayırlısı olsunnn..
Ben pzts kontrole gidicem heralde o zaman belli olur bebişim
kızlar geçmişi okudum aklımda kalanları yazayımm
unuttuklarımk usura bakmasınnn
perim ablacıgına cok üzüldüm ama en azından bir tane yavrusu varmıs ne güzell allahım ikiniciyide nasip etsin biran öncee.
senin yumoşlarındaaaaaaa bebişe dönsün artık atlıcam ekranda yapışcamm ben birleştiricem artık vallahiiii,yeter yaa kızıyorummm gelicek o bebişşş hemennnnnnnnnnnnnn bu ayyyyy !!!!!!!!!!!!
Asoss canım midenn cokmu kötüü ben hiç yasamadıgım için bilemiyorumkiii,Allah yardımcın olsun tuzlu birsyler ye.doktor ilaç versin git konuss...
mehmet deryamm canım allah anneciğine acil şifalar versin bire an önce iyileşsinnn
bojoummmmmm sonunda halletmişinn eferim sanaaa seni acilen milletvekili ilan etmek istiyorumm bu girişiminde dolayıı :))
hafzakk yerim minnoşunuuuu hersy cok güzel olucakk sen sıkm aiçiniiiiiiiii bebişin ne güzel büyyoyyoooooooooooooooooooooooo
adoş hatunummmm nabersin kız masallah denizinee..
seyzennnnn nasılnı canımmmmmmmmmmmmmmm
idilgacım nerelerdeeeeeeeeeeee denk gelemedim hiçç????
zeytinnnnnnnnn çekirdeğine kavusmana cok az kaldı canımmm,hayırlısıyla bir an önce al kucagına kavus bebeğineeee
esine gelince bir msj atayım yaa bende cok merak ettimm hatun iyice gitti vallahiii hiç girmiyoo kaanımı merak ettim..
beni sorarsanızz kızlar biz b.klardayızzzzzzzzzzzz
bakmayın böyle durduguma daa sinirlerim çok bozukkk
eşimin işyeri iflas ettii kapandıı
herkes işsiz kaldı tabi eşimdeeeee
tazminatı var diyeceksiniz amaa işyerii berbat durumda tazminatta anlasmaya gittiler yurtdısında bir müşteriden para gelcekmiş gelince br miktar gelcek ama tazminatının yarsının yarısı bile değil...
ee eve tasındık diye kredi cekmiştik aylık 300 ona ödyruzzz
e evimiz kiraaa
apartman gieriii
kısta geldi şimdi bebek gelince mecbur evide ısıtmak gerekicekkk
işsizlik parası için hala işkurdan cevap beklyruz ki onlarda cok az veriyorlarmışş...
yanii say say bitmez
Allah bir an önce bir kapı acsada işe girse eşimm..
tam dogum öncesi hiç iyi olmadııııııı
muhakkak onlar bizden daha iyi biliyolar ama bildiklerini burda paylaşınca farklı bilğiler ortaya çıkıyo,bu arada yarın saat üçte aşılaman var heralde saatimi kurucam hatırlatmaya alıcam o saatte dualarımdasın canım inşallah.ilk aşılaman nasıl geçmişti bilmiyorum ama ne kadar rahat olursan canın o kadar acımıyo sonuçta spekulumu sabitlemek için sıkıştırma yapıyo,iğneyi de gönderince çok kötü yanma olmuştu bende.bu sefer çok rahattım fazla kasmadım biraz daha kolay geçti,şimdiden hayırlı olsun canım:))
Kaplang canım yarın için sana bol şans diliyorum. İnşallah bu defa sonucu çok çok güzel olur 2 hafta sonra hamiş halayını çekeriz canım... Rahat ol, kendini kasma bizi haberdar et canımmmm dualarım seninle
amin canım sizlerde benim dualarımdasınız o iki hafta nasıl gececek bilmiyorum
3 te gidiyorsun dimi? az kaldı..inşallahh bu sefer doğru zamandır...
evet canım ücte gidiyorum kalbim ağzımdan cıkacak nerdeyse inşallah bu sefer olur ama çokta ümitlenmek istemiyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?