Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
asosuuuuum
bugün nasılsın biraz düzeldin mi?? keyfin yok gibi... doktorunla görüşseydin canım ne diyor :44:

inşallah canım hep böle devam edersiniz aminn Rabbim kabul etsin esinimle zeytinime kolay doğumlar nasip etsin

yok bebişim beni üzmüyo teyzesi ama dün akşam çıkardım ilk kez niye oldu bende anlamadım grip dolayısıyla biraz geniz akıntım vardı (çok afedersin) belki o yüzden midem bozuldu :44: ama şimdi iyiyim düzeldim

geçmiş olsun canım.taze sıkılmış meyve suyu iç canım.nar portakal... bi de kefir... bağışıklık sistemin güçlensin. valla benim kurtarıcım kefir oldu herkesler grip ben maaşallah yaakalanmadım her akşam mandalina portakal götürüyorum bi de haftada enn az 2 kere baklagillerden tüket bağışıklık sistemi için yine. hadii afiyet olsun

ben çıkıyorum... akşam düğün var okula gitmeden işlerimi bitirmem lazım küçük meleğine ve kendine iyi bak hafzakım

allahım nazarlardan korusun bu gün iyiyim sabah kalkarkalkmaz klozeti ziyaret ettim bikere ama şimdii çokşükür elhamdülillah

aman Allah korusun olazsın inşallah canım aslında tüm yazdıklarını yapıyorum ama otobüse bindiğim için ordan kaptım herhalde mikrobu kefir miii bayılırım ay şimdi canım istedi iyimiii

aman düğünde göbişe dikkat seyzenimmm hop hop hoplamak yooooookkkk

günaydıınnnn...bir hafta daha biteerrr....

seyzenim bana da 100 yaz canım...

perim 4 yumurta güzel haber ciddenn yumurtalarının başarılarının devamını diliyoruuummm...

selam zilliler,

ne yapanız ?

hafzakım ve diger yeni hamişler nar ve nar suyu içmeyin hamilelilkte ilk üç ay nar ve nar suyu düşüge sebep olabiliyomuş dr olan bir arkadaş söylemişti ordan aklımda kalmış ..

esinee çok az kalmış sağ salim kaan dogar inş.bir sesde tek nefesde sorunsuzca amni..

zeytin az kaldı çekirdegi çıtlatmana emir yollardaaaaaaaaaaaaaa üzülme bizimde ist.da kimsemiz yok Allah büyük bol bol dua et bacım ve bol bol dinlen ,

perim canım yumoşlar iyi iyi kalitesi yüksek inş.verimi de bol olur canım ablandan haber varmı çok umutluyum bu ay senden ve ablandan hayırlsı inş.

asos tuzlu lebleliiiiiii yeee beyaz olandan çok iyi gelir kusmayaaaaaaaa bana güven az az ve sık yemek yee yiyemiyorum diyede üzülme çünkü ilk üç ay bebek senin yediklerinden sadece çok azını alabiliyoo canın istemiyosa kendini yemege zorlama canım

ve digerrrrrrrrrr zillillerrrrrrrrrrrrrr hamınızıııııııııııııı yaladık yuttuk ben ve deniz çok şükür ki iyiyiz kızım 2 kilo 47 gram olmuş ve 46 cm boyuna gelmiş aralıgın 18ine kdar nasip olursa çalışabilir raporu aldım ve çalışmayı düşünüyorum sonrası için rahat etmek adına bakaalım inş.sorunusz şekilde çalışabilirim

buralardayım ona göre donsuz gezmeyinnnnnnnnnnnnnn

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umarım iyiysinizdir
benden 60 Fatiha dahaaaaaaaaaaa
kızçeler banada dua ediverin doğumum kolay olsun diyeeeee
nooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeytiniiiiiimmmmm

nerelerdesin bi gelip viz vizlaaaa çok merak ediyorum seni annen gelse de bir rahatlasam
buralardayım canım artık halsizlestiğim için fazla giremiyorum canım uyku cöküo cokk..annem haftaya gelicek insallah.merak edipte düşünüosun ya sol canımm...sen iste yiterkii ben vızıklarım son ki üç dört orkestra arıııııı vıııızz vııız vıııız arıııııı vııııııızz vızz vızz arııııııııııı vıııııııııızzzz vııııııızz vıııııııııııııızzz

kızz zillii nirelerdesin senn öyle donlara sahip cıkın demeyle olmuyo insan bi ugrar yalar yutarr sonra don faslına gecer özledikkk denizimiz nası annesi

zeytiniimmm vızzıldamak bi insana bu kadar mı yakışııırrr yaa...:16

adoşuumm zeytincim haklı...özlüyoruuuzzz...

ayy bitanem benim gerçekten içten söledim öle yalnızsın oralarda aklıma geliyon üzülüyorum ama bişeyde yapamıyorum
Vızılda vızılda 1 aya kalmaz oğluşunla vızıldıycan inşallah

ayy bitanem benim gerçekten içten söledim öle yalnızsın oralarda aklıma geliyon üzülüyorum ama bişeyde yapamıyorum
Vızılda vızılda 1 aya kalmaz oğluşunla vızıldıycan inşallah
allah razı olsun canım bilmezmiyim biliorum içten söylediğini bunada şükür napim hep kendime diorum ki hamileliğimin başından beri ağır gecirseydim napardım diorum benimse son ayda şikayetlerim arttı değip teselli ediorum..ama sizler varsınız ya buraya girince herseyi unutuorum insanın sevilmesi sevmesi cook güzell..dileğim benim gibi sizlerindee rahat bir hamilelik gecirmesi canım allaha şükür benim ne bulantılarım ne kanama nede baska sikayetlerim olmuştu sadece bu ay böyleyim oda normal...onun için sizde rahat rahat atlatırsınız insallah canımm...ayyyy kızz ben oğluş dinlesin die vızıklıodum sonra didimki bide kızlara vızıkayayım insalllahh oğluşlada vızıklarımm canım yaa insallah

muhakkak onlar bizden daha iyi biliyolar ama bildiklerini burda paylaşınca farklı bilğiler ortaya çıkıyo,bu arada yarın saat üçte aşılaman var heralde saatimi kurucam hatırlatmaya alıcam o saatte dualarımdasın canım inşallah.ilk aşılaman nasıl geçmişti bilmiyorum ama ne kadar rahat olursan canın o kadar acımıyo sonuçta spekulumu sabitlemek için sıkıştırma yapıyo,iğneyi de gönderince çok kötü yanma olmuştu bende.bu sefer çok rahattım fazla kasmadım biraz daha kolay geçti,şimdiden hayırlı olsun canım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…