- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #20.921
hafzakım şans meleğimçok iyiyim Allah ıma bin şükür pazartesiden beri hiç bir şikayetim yok sonuna kadar böyle gider inşallah... ekeldim 100 100 tatlım sana Allah dualarımızı kabul etsin. sen nasılsın bu arada? bebişin hiç üzmüyor annesini di mi
hayırlı cumalar herkese peeerriimm 4 yumoşun hayırlı olsun
canım a.r.o. rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun inşallah
deryamm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
inşallah canım hep böle devam edersinizaminn Rabbim kabul etsin esinimle zeytinime kolay doğumlar nasip etsin
yok bebişim beni üzmüyo teyzesi ama dün akşam çıkardım ilk kez niye oldu bende anlamadım grip dolayısıyla biraz geniz akıntım vardı (çok afedersin) belki o yüzden midem bozuldu :44: ama şimdi iyiyim düzeldim
geçmiş olsun canım.taze sıkılmış meyve suyu iç canım.nar portakal... bi de kefir... bağışıklık sistemin güçlensin. valla benim kurtarıcım kefir oldu herkesler grip ben maaşallahyaakalanmadım her akşam mandalina portakal götürüyorum bi de haftada enn az 2 kere baklagillerden tüket bağışıklık sistemi için yine. hadii afiyet olsun
ben çıkıyorum... akşam düğün var okula gitmeden işlerimi bitirmem lazımküçük meleğine ve kendine iyi bak hafzakım
allahım nazarlardan korusun bu gün iyiyim sabah kalkarkalkmaz klozeti ziyaret ettim bikere ama şimdiiçokşükür elhamdülillah
buralardayım canım artık halsizlestiğim için fazla giremiyorum canım uyku cöküo cokk..annem haftaya gelicek insallah.merak edipte düşünüosun ya sol canımm...sen iste yiterkii ben vızıklarım son ki üç dört orkestrazeytiniiiiiimmmmm
nerelerdesin bi gelip viz vizlaaaa çok merak ediyorum seni annen gelse de bir rahatlasam
buralardayım canım artık halsizlestiğim için fazla giremiyorum canım uyku cöküo cokk..annem haftaya gelicek insallah.merak edipte düşünüosun ya sol canımm...sen iste yiterkii ben vızıklarım son ki üç dört orkestraArıııııı vıııızz vııız vıııız arıııııı vııııııızz vızz vızz arııııııııııı vıııııııııızzzz vııııııızz vıııııııııııııızzz
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umarım iyiysinizdir
benden 60 fatiha dahaaaaaaaaaaa
kızçeler banada dua ediverin doğumum kolay olsun diyeeeee
nooolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah razı olsun canım bilmezmiyim biliorum içten söylediğini bunada şükür napim hep kendime diorum ki hamileliğimin başından beri ağır gecirseydim napardım diorum benimse son ayda şikayetlerim arttı değip teselli ediorum..ama sizler varsınız ya buraya girince herseyi unutuorum insanın sevilmesi sevmesi cook güzell..dileğim benim gibi sizlerindee rahat bir hamilelik gecirmesi canım allaha şükür benim ne bulantılarım ne kanama nede baska sikayetlerim olmuştu sadece bu ay böyleyim oda normal...onun için sizde rahat rahat atlatırsınız insallah canımm...ayyyy kızz ben oğluş dinlesin die vızıklıodum sonra didimki bide kızlara vızıkayayım insalllahh oğluşlada vızıklarımm canım yaa insallahayy bitanem benim gerçekten içten söledim öle yalnızsın oralarda aklıma geliyon üzülüyorum ama bişeyde yapamıyorum
Vızılda vızılda 1 aya kalmaz oğluşunla vızıldıycan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?