- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.021
hoşgeldin yawrum yok kız ikiz değilmiş dur değiştiriyim hemen
huhuuuuuuuuuuuuuuşlarrrrrrrrrrrrrrr
ya aklıma ne geldi eski topiklerden arkadaşlar vardı esra86,alpella,aycaece,yaren007,tarcın10,bide p ile başalayan biri vardı avep onlar dogurdu mu ki yaaaa nasıllar bebişler nasıl merak içinde kaldımmmmmmmmmmm:18:
Zaten başıma ne geldiyse ya meraktan ya y...........meraktan geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lan bojouuuuuuuuuu kaç kere yazıyon lan götingen ne yapan yavrummmmmmmmmmmmm?????????????
hoş gördük hafzoşuummm
cinsiyetiniz belli olcak demek
kız olsuun kıııızzzz süsler püsler tontik tontik gezdirirsin
Adoşuuummm yosmam iyiyim yawrımm
işler çok yoğun,tırmalıyoom
bu ay klomen kullandım ilk kez,çok heyecanlıyım
7 yımırta oluştu,dr.çok iyi gelişme göstermiş didi
ekşınlar artık son bulcak beklemeye geçicez
hayırlısı olsun inşaallah
sen napıyon bakiim denizine kavuşmana az kaldııı ne güzeeelll
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yawrım
eee sen neler yaptın maystromm anlat bakem
var mı bi gelişme
bu arada cuma-cmt. ank.da olcam,eğitim var
laynnnnnnnnn cadılar nerdesiniz gelinnnnnnnnnn laynnnnnnnnnnn topigeeeeeeeeeee altta mı kaldınız olummmmmmmmmmmmmm
Yaz hafzak olum yaz yaaaaaaaaaaa ne olacak devlet memurlugundan iyisi mi var yaz rize olsun ne güzel ailende ordaymış yaz işte ne yapacan istanbulda benim imkanım olsa 1 dk durmam bu şehirde hem hayat çok pahalı hem yaşamak çok zor bakıcı araştırmaya başladım bile ve abartmıyorum konuştugum kadınlar 750-850 tl istiyolar ee ben zatan 750 tl ye çalışıyorum ne yapacam bilmem allah büyük inş.evlatlarımızın yüzüne onların rızkına hayırlı bir kapı açar bize amin..annem hasta bakamaz denize kayınvalidemde gelemez allah büyük inş.herşey çok güzel olacak ben inanıyorum amin.
yaa bende kız istiyom mutfakta kızımla hamur işleri yapmak istiyom onun yüzü gözü un olsun babası eve gelince onu öle görsün istiyom yaaaAyy ağlıycam şimdi yine duygusala bağladım
kız bojuuumm ginesse girersin haaa klomenle 7 yumoşmu ben kullandım 2 tane zor oldu ikincide büyüyememişti zatenHadi bu sefer ikiz üçüz allah ne verdiyse bekliyoz senden yüzümüzü kara çıkarma iyi çalış
şimdilik tek gelişme memiş şişmesi bojumm...batasıcaya bihafta var...saldım gitti bu aydaa....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ankarada değilimm amaaaa3 haftadır erzincandayım..buaralar erzuruma geçebiliriz..kocamın peşinde dolanıyorum işte ya tutarsaa diye diyyeee..(tüy bitti gerçi)
olmadı şimdiii...orda olaydım da bi kahve içeydik...
klomen kullanmadım demek öyle yımırtlatıyooo...acır yaa onlar çatlarkeenn....doğruu çoğul gebelikte muhtemeelll..
kız adoşşş
git o parayla kendin bak çocugunaa yemişim lann 750 cokmuşş
sen evde otur hem az dinlenmiş olursdunn
hemde kendi çocugunla kendin ilgilenirsinn ben öyle yapcamm
napcazz mecburenn
allah hepimizn yardımcısı olsunn
haklısın vitom ama ne yapam bilemedim:26:
Evim kira aylık 700 tl kira veriyom yani benim maaş şuan kiraya gidiyo eşiminkide faturalar kredi kartı mutfak alışverişi derken öyle uçuyoo gidiyoo işten çıkarssam tek maaşla işim zor çalışsam desem bakıcı parası çok ne pok yiycemi bilmiyom rabbime sıgınıyorum ne yapim derdim var ama derdimden büyük rabbim var inş.hallolur dogumdan sonra başka iş bakacam yani en azında maaş yönünden daha iyi bir iş inş.karşıma çıkar herşey düzelir canım allah büyük bebeklerimiz kısmetiyle gelir canım amin...
ışılımmm gelmişşş hadi hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?