Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

adoşumm esranın saresi gelmiş aycaeceninde beren i gelmiş ben bunları biliyorum diğer kızlardan haberim yok aman sen merakta kalmaa bşka taraflarında şişmesin sonraa

yaa bende kız istiyom mutfakta kızımla hamur işleri yapmak istiyom onun yüzü gözü un olsun babası eve gelince onu öle görsün istiyom yaaa Ayy ağlıycam şimdi yine duygusala bağladım

kız bojuuumm ginesse girersin haaa klomenle 7 yumoşmu ben kullandım 2 tane zor oldu ikincide büyüyememişti zaten Hadi bu sefer ikiz üçüz allah ne verdiyse bekliyoz senden yüzümüzü kara çıkarma iyi çalış

eee sen neler yaptın maystromm anlat bakem
var mı bi gelişme
bu arada cuma-cmt. ank.da olcam,eğitim var

şimdilik tek gelişme memiş şişmesi bojumm...batasıcaya bihafta var... saldım gitti bu aydaa....

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ankarada değilimm amaaaa 3 haftadır erzincandayım..buaralar erzuruma geçebiliriz..kocamın peşinde dolanıyorum işte ya tutarsaa diye diyyeee..(tüy bitti gerçi)

olmadı şimdiii...orda olaydım da bi kahve içeydik...

klomen kullanmadım demek öyle yımırtlatıyooo...acır yaa onlar çatlarkeenn....doğruu çoğul gebelikte muhtemeelll..

Son düzenleme:

kız adoşşş
git o parayla kendin bak çocugunaa yemişim lann 750 cokmuşş
sen evde otur hem az dinlenmiş olursdunn
hemde kendi çocugunla kendin ilgilenirsinn ben öyle yapcamm
napcazz mecburenn
Allah hepimizn yardımcısı olsunn

dr.un sırıtışından belliydi eyi olduğu
hayırlısı olsun Hafzoşuumm,biri tutsa yeter

işin ilginci tek yımırtam oluşuyodu normalde
bu aykinden daha çok ağrım oluyodu
bu kadar yımırtaya fazla ağrı çekmedim diyebilirim
evet maystroomm ikiiiizz üçüüüüüzz hebelelüp

haklısın vitom ama ne yapam bilemedim:26:

Evim kira aylık 700 tl kira veriyom yani benim maaş şuan kiraya gidiyo eşiminkide faturalar kredi kartı mutfak alışverişi derken öyle uçuyoo gidiyoo işten çıkarssam tek maaşla işim zor çalışsam desem bakıcı parası çok ne pok yiycemi bilmiyom rabbime sıgınıyorum ne yapim derdim var ama derdimden büyük rabbim var inş.hallolur dogumdan sonra başka iş bakacam yani en azında maaş yönünden daha iyi bir iş inş.karşıma çıkar herşey düzelir canım allah büyük bebeklerimiz kısmetiyle gelir canım amin...

yaa cok haklısın senle benim durumum aynıııı bende calısırken kiraya gidiyordu üstüne kalıyordu paramm ama sonra iş değiştirince maas düştü zar zor 850 yaptırdım ztn pek çalışmkta nasip olmadııı kiraya subatta zam gelir 800 olurrr

eşimde işten cıktıı
bende poklardaym..
en aızndan aklım kalır benm bakıcıdaa yapamammm ztnn güvenemem el kadar bebekkk
öylede zoorr böylede zorrr
ztn sıkmısın kendinii azcık daha sık
biraz büyütene dek evde kendin bakkk
sonrada dediğin gibi daha yüksek maaslı bir yer bulursunn

kızlaarr size maaştan arta kalacak olan o 200 300 liaralar için çocuğunuzu bakıcılara emanet etmeyin nolur o kadarı da olmayı versin sen çalışıp çalıştığını bakıcıya vericen üstüne özel sektörün eziyetini çekicen üztüne elinde bişey kalmayacak minik bebeğinden ayrı kalıcan değmez ki kızlar olsa maaşlarımız şöle 1500 tl civarı bişey en iyi bakıcıyı tutardık bizde elbet ama bu şartlarda en güzeli bizim bakmamız olur
diye düşünüyorum nacizane fikrim benim bu kızlar

merhaba kızlar nasılsınız?biz iyiyiz doğamla çok şükür bi sıkıntımız yok
bizim ev işi olacak gibi onunla uğraşıyoruz kaç gündür kredi işleri falan,işler de yoğun giremiyorum nete.çok uzak kalıyorum sizde özledim hepinizi
neyse hepimiz iyi olalım da kavuşuruz yine...

seyzenimm 80 fatiha okumuştum eklersin tatlım

herkesler iyi olsun,topiğimiz bebiş dolsun inşallahhhhhh

ponjummmm yum yum yumurtlamışsın bebişim maşallahhhh hayırlısıyla bi kaçı yakalasın spermcikleri yeter bize

vitommm canım zor bi dönemden geçiyosunuz ama zeynep bebişimiz kısmetiyle gelecek inan bana,herşey daha da güzel olacak Rabbim sağlık versin size.iş mevzusu hallolur bitanem sıkmayın canınızı

memintolar da tombiktoymuşşşş oldu bu ay inşallah canımmmm

okudukça yazıyorum bi ordan bi burdan kusuruma bakmayın kızlarr

ah kızlar bakıcı muhabbeti benide korkutuyo allah bin bereket versin 2000 tl maaşım hoş şimdi raporluyum mesai alamıyorum ama olsun bende bakıcı istemem annemle kayınvalidem gelir dönüşümlü bakarız diyolar ama ben ücretsiz izin düşünüyorum en azında 1 yaşına kadar allah hele bir o günleri görelimde
bu arada avatarımı değiştirdim hayalimdeki anne bebek fotoso rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahh

asosum az önce okudum canım bulantıların fazlaymış,inşallah geçer tez zamanda tatlım tuzlu şeyler bastırıyo bi de ekşi elma iyi gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…