Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hayırlı bol bereketli günler hatunlar
okuduğuma göre herkes iyi çok şükür

mehmetderyammm ohh çok şükür izne ayrıldın canım çok sevindim kendini yormadan yavaş yavaş bitirirsin bebeklerin işlerini artık inşallah bitanem inşallah bebeklerin tam vaktinde gelirler sağlıkla sıhatle

zeytoşummm ne güzel bi an yaşamışsın nasıl heycanlı nasıl mutlu olmuşsunuzdur annelik işte okadar acı çekiceğini bile bile biran önce bebeğim gelsin istiyosun inşallah yakında yalancısı ile değil gerçek sancı ile gelicek bebişin

bana mı diyosun canım?bana diyosan elimden geldiği kadar bilğileri paylaşmak istiyorum ondandır,bide deryaerhanla başta muhabbetimiz fazlaydı ondan görmüşündür burda:)))

bana dua edermisin??

ederim tabiii canım RABBİM tez vakitte muradına avutursun seni inşallah. Ben isteyen herkese diye dua ediyorum canım ismen saymakla bitmiyor inan okadar çok varki etrafımızda bebek isteyen ama ben inanıyorum Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek isteyen herkese hayırlısı ile en hayırlı vakitte evladını gönderecek

evet canım bende senin gibi düşünoyurm işte.eski işimde olsam benmde maasım güzeldi ve kalırdım ama suann eski iş mişş kalmadıı :))
yapcak birsy yokk bebeğimin canı saglsunn.
annem calısıyoo sigortası ödeniyoo işten cıkamaz bir ton borç varr
kayınvalidemde sigortasını tamamlamak için çalışmak zorundaa 3 yıl dahaa
anlayacagınız ben kalıyorum tekk
bende her anını yanında olup ben yasamak ve ögretip görmek istediğim için..iş hayatından kendimi souytlayacagım gibi geliyooo..bebeğim hersyden önmeli
ztn kıtkanaat geçiniyorsun istanbulda zor.az daha kısarsın napcaksın mecburrr

inşş canım bizimde temennimiz o yöndeee geçicek zor günleride atlatıcagızz

masaallah bbeişlerinee şekercimmmmmmmmmmmmmmmm

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzzzzzz zeytinimmmmmmmmmmmm
nolduu sana öyleeeeeeeeeeee
okukrken bile dedim ahaa dogurdu vallahi yoldaaa cocuguuuuu
ne güzel doktorada gidince şekerini verirdin bak ben dogum yaptım diyeeee

amanınnnn az kalmıs ozmzn senin 1- 1,5 haftaya gelir sankii öyle gibime geliyoooo

canlarımmmmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnn yavru kurtlarım benimmmmmmmm
peride bir gelişme varmı?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

dün kızımın kıyafetleriniii ve kendi kıyafetlerimi ütüledimmmmmmmmmm
ikisinide ayrı ayrı küçük hurçlara koydummmm
küçük bir bavulun içine ikisinide hastanede verilcek süslerini,bezleri,kemlerii vss de yerleştiricem küçük bavul a sıgdırcammm
2 tane ayrı çanta yapcaktım amaa kim ugrascak dedim.küçük bavulun içinde ikiside ayrı ayrıı kıyafetler ayrı diger seyler ayrı durcak hem bir tane alıp cıkılcakkkk diye düşündüm....

odasıda gelse haftayada diger kalan esyalarını yerleştirsem..
birtseeee sonra şafak saymaya devam etsemmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkk

darısııı hemencecik olmayanların basınaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz

seninki çok az kaldııııııııı
Rabbim kurtarsın inşallahhhhhhh
sezeryanamı karar verdin normalmi doğurcan?

çantanızda hazır demek aaaayyy ne güzel yaaa rabbim hepimize o günler gösterir inşallah.
Odanız ne zaman gelicek vitomm biraz geç kaldı sanki

günaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz

deraguuunnn canım gözünüz aydın olsun duydun işte kalp atışlarını korkuların geçer inşallah biraz daha herşey çok güzel olucak

Günoşşş beboşlarımmmm haftaya KAAN bebişimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr Çoook heyecanlıyımmm

Kızlar benim bu ay aşılamam yalan oldu Sağda 4 solda 2 yumurta oluştu, ama sağdaki bir tanesi çok çabuk gelişti ve büyüdü. Bu önden giden çok hevesli yumoş diğerlerinin gelişimini engellemiş, bastırmış Fazla yumoş var diye doktor da dozu arttırmamıştı. Tek yumoşla şansımız düşük diye aşılamayı erteledik, önümüzdeki aya. 2 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam. Bu yumoş çok kaliteli dedi doktorum, tutabilir belki aşılamaya gerek kalmadan normal yolla hamiş kalırsın dedi. İnşallah Allahım... Her işte bir hayır vardır sözüne çok inanırım. Bu ay kısmet değilmiş aşılama, vardır bunda da bir hayır diyelim.

İşte benden böyle cancaazlarımm sizler nasılsınız? Çok özledim hepinizi

zeytiniiim kız ne güzel prova yapmışsın işteee. şimdi gerçek olunca nasıl hissedeceksin biliyorsun üç aşağı beş yukarı vay beeee

periiim kısmet canım ama bakarsın dr un dediği gibi olur. gün doğmadan neler doğar. Ben bu ay umutluyum senden

eylemiim, deryaaaaam, vitoşuuum, penderiiiim, hafzakıııııım, asoşuuum, mesoşuuuum... vee tüm tontirikleeer sizide öpüyoruuuuum

:119:bol yumoşlu perim halvet öncesi yedir kocişe keçiboynuzu pekmezini üstüne sert bir kahve koşsun sonra spermcanlar hadi hayırlısıı :119:
zeytinim esoşum rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah vitooomm sanadaaa dualarımız sizinle kızlar çok heyecanlıyım anlatamam

Vitoşum son hazırlıklar artık,Allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...

Deragun um bebişin kalp atışlarını duymuşsun maşallah...Allah ım tamamına erdirsin...

Perim canım her şeyde vardır bir hayır.Bende hatırlarsan hamile kaldığım ay aşılama yaptıracaktım ama hem biz vazgeçtik,hem dr konferansa gitti başka şehre.Diğer dr a yönlendirdi,o da yumurtalar büyümüş zaten iğneye bile gerek yok demişti o ay için.Ama bak maşallah benim bebişler bana tutundu sımsıkı Allah ın izniyle...İnşallah sende de öyle olur bitanem.Sen gün aşırı ilişkiye devam et.Allah ım hakkında en hayırlısını versin...

Eylemsevcanım diğer topiğde cevap yazamadım canım sana ama aynı durum bende de 3 haftadır var.Hatta bir kere dr umu aradı eşim korktuk çünkü ama telefonda sormaya da utandık.Sanırım rahim büyüdüğü için,vajinanın yapısıda değişip büyüyor ve orası bize geniş gibi geliyor.Ben dün dr a gittim soracaktım ama alttan muayene olmakta istemediğim için sormadım,Şimdilik çok şükür bir sorun yok.Sadece şu kasıkların alt tarafı,vajinanın üstü hani sezeryan kesiği olan yer varya onun sağ ve sol tarafı oralar ezilmiş gibi ağrıyor bende...

periimmmm..bu işler hiç belli olmuyor yau...hayırlısı dediğin gibi..bojumda ilaçla rekor kırdı..biz iğneyle fıssladıkk çalışmalara devaaamm..iğnelerin etkisi öbür ayda sürebilir...ahh işte ben o ayları değerlendiremedimm...

zeytiniimmm okurkeennn bana bileee sancı girdiii pff ben de çok heyecanlyıım yaa, sağlıkla gelsinleerrr

deryaamm zamanında gelicekler inşallaah ikizleerr....

işte şimdi tam halay çekebiliriimmmm...

İnşallah canım benim,darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah...

Gelsin inşallah ikizlerin,üçüzlerin bu ay.Maşallah yumurta sayın çok iyi.Hadi bakalım Aralık başı gibi inşallah topiğde hamiş olmayan kalmaz inşallah.Bizede doğum öncesi moral olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…