- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.061
bana mı diyosun canım?bana diyosan elimden geldiği kadar bilğileri paylaşmak istiyorum ondandır,bide deryaerhanla başta muhabbetimiz fazlaydı ondan görmüşündür burda:)))
bana dua edermisin??
kızlaarr size maaştan arta kalacak olan o 200 300 liaralar için çocuğunuzu bakıcılara emanet etmeyin nolur o kadarı da olmayı versin sen çalışıp çalıştığını bakıcıya vericen üstüne özel sektörün eziyetini çekicen üztüne elinde bişey kalmayacak minik bebeğinden ayrı kalıcan değmez ki kızlar olsa maaşlarımız şöle 1500 tl civarı bişey en iyi bakıcıyı tutardık bizde elbet ama bu şartlarda en güzeli bizim bakmamız olur
diye düşünüyorum nacizane fikrim benim bu kızlar
ponjummmm yum yum yumurtlamışsın bebişim maşallahhhh hayırlısıyla bi kaçı yakalasın spermcikleri yeter bize
vitommm canım zor bi dönemden geçiyosunuz ama zeynep bebişimiz kısmetiyle gelecek inan bana,herşey daha da güzel olacak Rabbim sağlık versin size.iş mevzusu hallolur bitanem sıkmayın canınızı
Çok uykum var,biraz tv karşısında uyumuşum ama nasıl uyuyorum bende anlamıyorum :) Sağa yatsam olmuyo,sola yatsam olmuyor,sırt üstü nefesim daralıyor böyle idare ediyoruz işte...
Bana yazan herkese teşekkür ederim...
Biz bugün dr a gittik canlarım,bebişlerim iyiymiş çok şükür.Doğum öncesi iznim 8+2 hafta ikiz gebelik olduğu için yani 32 değil 30.haftada başlıyor ve ben bugün iznimi yazdırdım hayırlısı ile evdeyim artık.Bebişlerin kıyafetlerini ve odalarını hal etmem lazım hayırlısı ile.Dr um 4 tane iğne yazdı erken doğum olursa bebişlerin ciğer gelişimi için.2 sini bugün yaptırdım,2 side yarın inşallah.Şuan için bir sorun yok ama gidip 1 saat sonra doğum için gelmeyeceğinin garantisi yok dedi.Allah korusun suları gelirse,yapacak bir şey olmaz dedi ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya inşallah bebişlerim göbüşümde gitmek nasip olur hayırlısı ile.Amin...
Bizde durumlar böyle teyzeleri...
İdilgam sen nerelerdesin?Bayadır yazmıyorsun canım benim.Özlettin kendini.Umarım yolundadır her şey...
canıım sorma başıma geleni benim eş pazartesileri izinli bizimde randevular pazartesi hep.hazırlandım toktora gidioduk neyse arabaya bindim binmeden bana agrı girer gibi oldu önemsemedim pek allakım 5 dk sonra anlatılmaz bi sancı bi bagırdıım eşim nolduuunoluyo sancı sancı grio ama cok siddetli ama sen gözün yoldan ayırma dedim bildiğin 5 dk dan da az zamanda girio cıkıo allahım nası bir sancı diorum bi yandan dua ediorum bir yandanda aha oglum geliomu nediorum o sancının içinde birde içimden gelse ne güzel olur die hayal kuruorum o kadar tuhaf bi durum seklimi degiştiriorum yok gitmio agrı ne yapsam yokk allahım güç ver...hastanede hala vuruo ama azaldı 2 dk sonra tamamen gecti dr a girdik neden suratlarınız asık dedi sancım vardı gecti didim esimle ben aynı anda demezmiyiz gelio sandık sevindiydikte dr güldü.. beni alttan da muane edince evet sancın olmuş ama acıklık 1 cm suan daha gelmio dedi bizde gelse ii olurdu ama napalım didik..bu arada ilk defa allattan muane oldum..o kadar baska birandı ki kızlar hem sancı vuruo o an o acııı ama bir yandanda gelio die düşünmek mutlu edio.eşim bile o kadar heycanlanmıstı ki o da yalancı sancı olunca üzüldü adamcagız ama bana sancı vuruncada o sogukkanlı adam gitti panaık bır adam geldii..işte böyle kızlar bana göre güzel bir andı sancıya ragmen ..haaaaa bu aradaaa öhö öhööö
arı vıızzz vızzz vızzz arıııı vızzz vızzz vızzz arııııııııııı vııııııııııııııııııızz vııııızz vıııııııııııııızzz
seninki çok az kaldıııııııııgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
dün kızımın kıyafetleriniii ve kendi kıyafetlerimi ütüledimmmmmmmmmm
ikisinide ayrı ayrı küçük hurçlara koydummmm
küçük bir bavulun içine ikisinide hastanede verilcek süslerini,bezleri,kemlerii vss de yerleştiricem küçük bavul a sıgdırcammm
2 tane ayrı çanta yapcaktım amaa kim ugrascak dedim.küçük bavulun içinde ikiside ayrı ayrıı kıyafetler ayrı diger seyler ayrı durcak hem bir tane alıp cıkılcakkkk diye düşündüm....
odasıda gelse haftayada diger kalan esyalarını yerleştirsem..
birtseeee sonra şafak saymaya devam etsemmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkk
darısııı hemencecik olmayanların basınaaaaaaaaaaaa
canlarımmmmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnn yavru kurtlarım benimmmmmmmm
peride bir gelişme varmı?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
dün kızımın kıyafetleriniii ve kendi kıyafetlerimi ütüledimmmmmmmmmm
ikisinide ayrı ayrı küçük hurçlara koydummmm
küçük bir bavulun içine ikisinide hastanede verilcek süslerini,bezleri,kemlerii vss de yerleştiricem küçük bavul a sıgdırcammm
2 tane ayrı çanta yapcaktım amaa kim ugrascak dedim.küçük bavulun içinde ikiside ayrı ayrıı kıyafetler ayrı diger seyler ayrı durcak hem bir tane alıp cıkılcakkkk diye düşündüm....
Odasıda gelse haftayada diger kalan esyalarını yerleştirsem..
Birtseeee sonra şafak saymaya devam etsemmmmmmmmmmmmmmmmmm artıkkkkk
darısııı hemencecik olmayanların basınaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz
günaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz
periimmmm..bu işler hiç belli olmuyor yau...hayırlısı dediğin gibi..bojumda ilaçla rekor kırdı..biz iğneyle fıssladıkkçalışmalara devaaamm..iğnelerin etkisi öbür ayda sürebilir...ahh işte ben o ayları değerlendiremedimm...
zeytiniimmm okurkeennn bana bileee sancı girdiiipff ben de çok heyecanlyıım yaa, sağlıkla gelsinleerrr
deryaamm zamanında gelicekler inşallaah ikizleerr....
işte şimdi tam halay çekebiliriimmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?