- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #21.041
amin canım hafzakımmm benim nasılsın hamişlik nasıl gidiyor?yeğenimiz üzmüyor seni dimi tatlı annesi?
iyiyim bitanem çok şükür iyi gidiyor şimdilik yok teyzesi hiç üzmüyo beni minikim çok uslu maşallah içerde çok hareketli sürekli eli ayağı oynuyodu ama dışarıya henüz yansıtamıyoo
ah kızlar bakıcı muhabbeti benide korkutuyo allah bin bereket versin 2000 tl maaşım hoş şimdi raporluyum mesai alamıyorum ama olsun bende bakıcı istemem annemle kayınvalidem gelir dönüşümlü bakarız diyolar ama ben ücretsiz izin düşünüyorum en azında 1 yaşına kadar allah hele bir o günleri görelimde
bu arada avatarımı değiştirdim hayalimdeki anne bebek fotoso rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahh
maşallahhh Rabbim nazarlardan saklasınteyzesi yesin onu
1 aydan yavaş yavaş hissetmeye başlarsın canım çok değişik güzel bir duygu...
inşallah ışılım o günleride görürüz inşallah doğayı ilk nezaman hissetmiştin sen şimdi üstten bakınca böle balık gibi hareketleri belli oluyomu
meesstrammm nasılsın balım?
memintolar da tombiktoymuşşşşoldu bu ay inşallah canımmmm
okudukça yazıyorum bi ordan bi burdan kusuruma bakmayın kızlarr
16.haftada hissetmeye başladım canım ama tekme gibi değil de içerden gıdıklanıyo gibiydi,büyüdükçe tekmeler şiddetlenmeye başladı.dışardan sürekli belli olmuyo ama sabredip gözümü ayırmazsam yakalıyorum kabartı oluşuyo karnımda,çok zevkli canım yaaa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh
ışılıımmmmm
çok sevindim ev işineee..doğamızın odasını süsle püslee...
inşallaahhhh canımcıımmmm..adet öncesi de şişiveririm ben zaten o yüzden yorumlayamıyorum ağrı ve şişliği...bu sefer farklı dediğim hiçbir belirti yok
sadece umutlarımm var
inşallah süsler püsler teyzoşlarına gösteririm...ışılıımmmmm
çok sevindim ev işineee..doğamızın odasını süsle püslee...
inşallaahhhh canımcıımmmm..adet öncesi de şişiveririm ben zaten o yüzden yorumlayamıyorum ağrı ve şişliği...bu sefer farklı dediğim hiçbir belirti yok
sadece umutlarımm var
aminn ışılımmm bekleyen herkese tüm arkadaşlarımıza tanıdık tanımadık herkese yaşatsın bu duyguları inşallah ama ışılımm mucizesine kavuşunca insan o çektiklerini ağladıklarını herşeyi unutuyo dimi sanki onlar çok çoookk uzakta kalmış gibi dimi
daha dün gibi doktorun sana çatlamayan yumurtan için pko olabilir dediğini hatırlıyorum şimdi minik doğamız annesini tepik tepik tekmeliyo maşallah
canıım sorma başıma geleni benim eş pazartesileri izinli bizimde randevular pazartesi hep.hazırlandım toktora gidioduk neyse arabaya bindim binmeden bana agrı girer gibi oldu önemsemedim pek allakım 5 dk sonra anlatılmaz bi sancı bi bagırdıım eşim nolduuucanıım zeyinim iyi misin sesin soluğun çıkmıyor :44:
vız vızla biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?