Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
amin canım hafzakımmm benim nasılsın hamişlik nasıl gidiyor?yeğenimiz üzmüyor seni dimi tatlı annesi?

iyiyim bitanem çok şükür iyi gidiyor şimdilik yok teyzesi hiç üzmüyo beni minikim çok uslu maşallah içerde çok hareketli sürekli eli ayağı oynuyodu ama dışarıya henüz yansıtamıyoo

iyiyim bitanem çok şükür iyi gidiyor şimdilik yok teyzesi hiç üzmüyo beni minikim çok uslu maşallah içerde çok hareketli sürekli eli ayağı oynuyodu ama dışarıya henüz yansıtamıyoo

maşallahhh Rabbim nazarlardan saklasın teyzesi yesin onu
1 aydan yavaş yavaş hissetmeye başlarsın canım çok değişik güzel bir duygu...

asosuuumm avatarına bayıldımmmm sakın değiştirmeee

maşallahhh Rabbim nazarlardan saklasın teyzesi yesin onu
1 aydan yavaş yavaş hissetmeye başlarsın canım çok değişik güzel bir duygu...

inşallah ışılım o günleride görürüz inşallah doğayı ilk nezaman hissetmiştin sen şimdi üstten bakınca böle balık gibi hareketleri belli oluyomu

inşallah ışılım o günleride görürüz inşallah doğayı ilk nezaman hissetmiştin sen şimdi üstten bakınca böle balık gibi hareketleri belli oluyomu

16.haftada hissetmeye başladım canım ama tekme gibi değil de içerden gıdıklanıyo gibiydi,büyüdükçe tekmeler şiddetlenmeye başladı.dışardan sürekli belli olmuyo ama sabredip gözümü ayırmazsam yakalıyorum kabartı oluşuyo karnımda,çok zevkli canım yaaa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh

meesstrammm nasılsın balım?

memintolar da tombiktoymuşşşş oldu bu ay inşallah canımmmm

okudukça yazıyorum bi ordan bi burdan kusuruma bakmayın kızlarr

ışılıımmmmm

çok sevindim ev işineee..doğamızın odasını süsle püslee...

inşallaahhhh canımcıımmmm..adet öncesi de şişiveririm ben zaten o yüzden yorumlayamıyorum ağrı ve şişliği...bu sefer farklı dediğim hiçbir belirti yok

sadece umutlarımm var

aminn ışılımmm bekleyen herkese tüm arkadaşlarımıza tanıdık tanımadık herkese yaşatsın bu duyguları inşallah ama ışılımm mucizesine kavuşunca insan o çektiklerini ağladıklarını herşeyi unutuyo dimi sanki onlar çok çoookk uzakta kalmış gibi dimi
daha dün gibi doktorun sana çatlamayan yumurtan için pko olabilir dediğini hatırlıyorum şimdi minik doğamız annesini tepik tepik tekmeliyo maşallah

messim benim belirti olmayabilirde ama ilk tepkiyi genelde gögüsler veriyo

inşallah canım inşallah güzel haberleri veririz 11-12 gün var benimkine,ya kötü düşünmemek lazım ama senin aşılama da tutmazssa ne yapmayı düşünüyosun?benimki tutmazssa 3.aşılamayı düşünmüyorum direk tüp bebek diyorum,inşallah gerek kalmaz da yinede kendimi en kötüsüne alıştırıyorum

inşallah süsler püsler teyzoşlarına gösteririm...
umutlarımız hep olmalı zaten bitanem Rabbim ol desin yeter ki,bak hafzakım ne güzel yazmış bana pko dedi doktorum,kızım da ona pışıııkkkkk yaptı geldi kondu göbişime

canımsın benim nasılda unutmamışsın yılmadan soğan suyu içmiştim doktor bu ay olmaz demişti ama ben vazgeçmemiştim hey gidi günler...
dediğin gibi hafzakım insan düşünmüyo öncesini,sanki hiç yaşanmamış gibi veya başkası yaşamış gibi...ayy duygulandım ben yine,Rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın çok zor gerçekten...

sen hiç canını sıkma eğer yazılmışsa kadere,2.aşılaman tutucak diye materyal istediğin kadar sallansın,azalsın yinede tutar canım,evet biraz sitresli olmuş ama sağlık olsun,eşler bu konuda biraz anlayışı unutuyolar,senin zaten ne kadar sitresli olduğunu bilip ona göre davranması lazımdı,onlara da hak vermek lazım onlarda sitresleniyolar,o yüzden sabırla beklemeye devam et canım,olucak inşallah

.....................................sonesinti.... ...............zeytiin

seyzen..............................190.......... . ...............210
hafzak...............................200.......... . ...............200
eylemsevcan........................70............. . ..............70
zeytiin................................20......... ......................
messtrraa..........................130........... .................130
kaplang.............................150.......... ..................150
ışılışıl38...............................40..............................40

TOPLAM............................800............ ................800

200'er tane kaldı kızlar esiniminde 1 haftadan az vakti var... yok mu arttıraan

Son düzenleme:
bana mı diyosun canım?bana diyosan elimden geldiği kadar bilğileri paylaşmak istiyorum ondandır,bide deryaerhanla başta muhabbetimiz fazlaydı ondan görmüşündür burda:)))

bana dua edermisin??

Çok uykum var,biraz tv karşısında uyumuşum ama nasıl uyuyorum bende anlamıyorum :) Sağa yatsam olmuyo,sola yatsam olmuyor,sırt üstü nefesim daralıyor böyle idare ediyoruz işte...
Bana yazan herkese teşekkür ederim...

Biz bugün dr a gittik canlarım,bebişlerim iyiymiş çok şükür.Doğum öncesi iznim 8+2 hafta ikiz gebelik olduğu için yani 32 değil 30.haftada başlıyor ve ben bugün iznimi yazdırdım hayırlısı ile evdeyim artık.Bebişlerin kıyafetlerini ve odalarını hal etmem lazım hayırlısı ile.Dr um 4 tane iğne yazdı erken doğum olursa bebişlerin ciğer gelişimi için.2 sini bugün yaptırdım,2 side yarın inşallah.Şuan için bir sorun yok ama gidip 1 saat sonra doğum için gelmeyeceğinin garantisi yok dedi.Allah korusun suları gelirse,yapacak bir şey olmaz dedi ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya inşallah bebişlerim göbüşümde gitmek nasip olur hayırlısı ile.Amin...

Bizde durumlar böyle teyzeleri...

İdilgam sen nerelerdesin?Bayadır yazmıyorsun canım benim.Özlettin kendini.Umarım yolundadır her şey...

canıım zeyinim iyi misin sesin soluğun çıkmıyor :44:
vız vızla biraz...
canıım sorma başıma geleni benim eş pazartesileri izinli bizimde randevular pazartesi hep.hazırlandım toktora gidioduk neyse arabaya bindim binmeden bana agrı girer gibi oldu önemsemedim pek allakım 5 dk sonra anlatılmaz bi sancı bi bagırdıım eşim nolduuu noluyo sancı sancı grio ama cok siddetli ama sen gözün yoldan ayırma dedim bildiğin 5 dk dan da az zamanda girio cıkıo allahım nası bir sancı diorum bi yandan dua ediorum bir yandanda aha oglum geliomu nediorum o sancının içinde birde içimden gelse ne güzel olur die hayal kuruorum o kadar tuhaf bi durum seklimi degiştiriorum yok gitmio agrı ne yapsam yokk allahım güç ver...hastanede hala vuruo ama azaldı 2 dk sonra tamamen gecti dr a girdik neden suratlarınız asık dedi sancım vardı gecti didim esimle ben aynı anda demezmiyiz gelio sandık sevindiydikte dr güldü..beni alttan da muane edince evet sancın olmuş ama acıklık 1 cm suan daha gelmio dedi bizde gelse ii olurdu ama napalım didik..bu arada ilk defa allattan muane oldum..o kadar baska birandı ki kızlar hem sancı vuruo o an o acııı ama bir yandanda gelio die düşünmek mutlu edio.eşim bile o kadar heycanlanmıstı ki o da yalancı sancı olunca üzüldü adamcagız ama bana sancı vuruncada o sogukkanlı adam gitti panaık bır adam geldii..işte böyle kızlar bana göre güzel bir andı sancıya ragmen ..haaaaa bu aradaaa öhö öhööö
arı vıızzz vızzz vızzz arıııı vızzz vızzz vızzz arııııııııııı vııııııııııııııııııızz vııııızz vıııııııııııııızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…