- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.081
bu totem tutaaaaaarrr
canım yaaa inşallah bebişine alışveriş yapıcan göbişindeyken hem onu hissedicen hem alışveriş yapıcan inşallah
iveeettt kız bebek elbiseleri çoooooooookkk tatlı oluyoo
nasılsınız?biz iyi olmaya çalışıyoruz.sabah 6:30 da diş eti kanamasıyla uyandık.kandan ve kokusundan tiskinir oldum artık.birde direk ağızda olunca kanama.günde 3-4 kez kanıyor diş etim ve 1 saat uğraştırıyor beni.dün sabah eşim işten geldi kanama durmayınca.tampon yapıp tutmaktan kollarım ağrıyor.en son çarşamba gittik dişçiye,son aylar olduğu için yapmadılar bir şey.doğumdan sonra kendiliğinden bile geçebilir dedi.
Ama önemli olan şu kalan günleri atlatmak hayırlısı ile...diş dr undan sonrada kendi dr uma kontrolüm vardı.10 ocağa kadar bir sorun olmazda doğum kendiliğinden başlamazsa 10 ocak bebişlerimin doğum tarihi olacak hayırlısı ile.ama eşime kalsa yarın gidip aldıracak hemen.beni öyle kan içinde görünce kan kaybından gidecen diye korkmaya başladı.artık sana da zor geliyor diyor ama ne yapalım inşallah dayanacaz allah ım güç kuvvet versin inşallah.en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi.amin...
Bu arada teyzeleri bebişlerimin ismi kesinleşti diyebilirim,kapı süsü ve şeker siparişi vermiştik.kadın pazartesi arayıp isimleri verin demişti ama dün akşama kadar biz hala karar veremediğimiz için arayamamıştık.dün akşam kadın aramış,şekerler hazır isim ne yazılacak diye...
Anıl ve akın bebişler olarak karar verdik bakalım.allah ım pişman etmesin.hayırlı uzun ömürler versin hepimizin bebişlerine.amin..
Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere de en yakın en hayırlı zamanda bebiş haberlerini vermeyi nasip etsin...
kızların kıyafetleri renkleri itibariylede beni benden alıyo, bunun rengine vuruldum elime aldım polar yumuşacık bebişimi içinde düşündüm yeni yürümeye başlamış küçük totosunada alcam bir pantolan paytak paytak yürürken düşündüm, inşallah sağlıkla ve tez zamanda gelsin bebişlerde, biz neler alırız onlara , akşam eşim kendime aldım bişey sandı , açınca paketi gelsin artık ne zaman gelecek ya dedi
nasılsınız?biz iyi olmaya çalışıyoruz.sabah 6:30 da diş eti kanamasıyla uyandık.kandan ve kokusundan tiskinir oldum artık.birde direk ağızda olunca kanama.günde 3-4 kez kanıyor diş etim ve 1 saat uğraştırıyor beni.dün sabah eşim işten geldi kanama durmayınca.tampon yapıp tutmaktan kollarım ağrıyor.en son çarşamba gittik dişçiye,son aylar olduğu için yapmadılar bir şey.doğumdan sonra kendiliğinden bile geçebilir dedi.
Ama önemli olan şu kalan günleri atlatmak hayırlısı ile...diş dr undan sonrada kendi dr uma kontrolüm vardı.10 ocağa kadar bir sorun olmazda doğum kendiliğinden başlamazsa 10 ocak bebişlerimin doğum tarihi olacak hayırlısı ile.ama eşime kalsa yarın gidip aldıracak hemen.beni öyle kan içinde görünce kan kaybından gidecen diye korkmaya başladı.artık sana da zor geliyor diyor ama ne yapalım inşallah dayanacaz allah ım güç kuvvet versin inşallah.en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi.amin...
Bu arada teyzeleri bebişlerimin ismi kesinleşti diyebilirim,kapı süsü ve şeker siparişi vermiştik.kadın pazartesi arayıp isimleri verin demişti ama dün akşama kadar biz hala karar veremediğimiz için arayamamıştık.dün akşam kadın aramış,şekerler hazır isim ne yazılacak diye...
Anıl ve akın bebişler olarak karar verdik bakalım.allah ım pişman etmesin.hayırlı uzun ömürler versin hepimizin bebişlerine.amin..
Rabbim sizlere ve tüm isteyenlere de en yakın en hayırlı zamanda bebiş haberlerini vermeyi nasip etsin...
canım hem diş sıkıntından dolayı inşallah tez zamanda geçer diyesim geliyo ama bu seferde geçmesi demek kuzuların doğması demek erken gelsinler istemiyosun, o yüzden rabbim hayırlısını versin sıkıntı vermesin inşallah
canımm benim yaa rabbim evlatlarını hayırlı evlat eylesin çok sıkıntı çektin ama hala beklemek istiyosun okadar kan kaybı zor olsa gerek halsiz düşer insan artık 36. Haftan dolmak üzere baya büyümüştürler korkma doğsalar bile artık kocaman adam onlar
minik bojuu minik bojuuuu kan testin nerede
kan testim yok kan testim yok bişlerim çubuğaaaaaa
bojum yaaa insan arkadaşlarını topikdaşlarını bu kadar merakta bırakır mııııhamiş olasında bulantılara gelesin inşallah
kızların kıyafetleri renkleri itibariylede beni benden alıyo, bunun rengine vuruldum elime aldım polar yumuşacık bebişimi içinde düşündüm yeni yürümeye başlamış küçük totosunada alcam bir pantolan paytak paytak yürürken düşündüm, inşallah sağlıkla ve tez zamanda gelsin bebişlerde, biz neler alırız onlara , akşam eşim kendime aldım bişey sandı , açınca paketi gelsin artık ne zaman gelecek ya dedi
selaammmmm...özledim hepinizii...
kaplang doktorlar genelde herkese öyle diyomuş..bence birazda dikkatli olunsun diye...kanama yoksa sorun olmaz bence de...sen zor olsa da kendini sakin tutmaya çalış canımcım...
alyammm sen bence korunmayı bırak ilaç bitince..gözlerinde gördüm anam ben, olacak pat diye ve sağlıklı bir gebeliik...
seyzoşummm çok geçmiş olsun...umarım iyisindir şimdii..ayhh yarınnn öğreniyoruz di mi cinsiyeti.
deryaammmm...canım yaa ne çektin dişlerinden..inşallah geçicek, unutulacak bunlar...10 ocağa kadar dayansınlar kuzucuklar..isimlerine de bayıldım.. adları gibi bahtları da güzel olsun...
hafzoşum öptüm seni cimcime anneee...
yau bojuuuuu haydi yaaap..hatta kesin yapmıştır da bura yıkılmıştır diye düşündüydüm ben
yaaaahhhhh iremmmmm o nasıl güzel bişeyyy...ben de lokmalık çoraplara ve bebe ayakkabılarına bayılıyorummm...çok bekletmeden gelsin kuzularımız da alalım, giydirelim, yedirelimm...
ve herkesi öptüm..bu 2012 nin son cuması hayırlara vesile olsun....
ve benden haberler...regli oldum, ertesi gün bir hasta oldum ki ben böyle olmadım daha önce..midemi biri sıkıyor, eziyor, nefes alamıyorum..kusmalar, ateş, başdönmesi o gün kıpırdamadan yattım, ertesi gün böbreklere indi..bu günde kurtuldum şükür..
hasta olan herkese allah acil şifalar versin...ölcem sandım..
Amin canım inşallah.Darısı da sana olsun.Ben hamile kalmadan önce 2 ay öldüm öldüm dirildim adet olduğum zamanlar.Hatta son ay dr a gittim,ultrasonlara girdim(karın-mide felan)hiçbir şey çıkmadı.Hatta o ay serum,hap,iğne bir sürü ilaç aldım ama ne çare.Diğer ay hamile kaldım.Sende de öyle olur inşallah...
inşallah canımcım...ben üşüttüm erzurum ayazında...burda bizimkilerin yarısından fazlası toplam 130 kişi civarı hemen hemen aynı şeyi geçirdi ve serumluk oldular...yediğimiz bişi de dokunuyor olabilir...
neyse gidiyoruz..yeni yıla evimiz de gircez...
inşallah canımcım...ben üşüttüm erzurum ayazında...burda bizimkilerin yarısından fazlası toplam 130 kişi civarı hemen hemen aynı şeyi geçirdi ve serumluk oldular...yediğimiz bişi de dokunuyor olabilir...
neyse gidiyoruz..yeni yıla evimiz de gircez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?