Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için zaten kanamam olmadı ama canım sıkıldı kanamam olur diye korkuyorum açıkçası inşallah kanamam olmaz herşey rabbimden hayırlısı ne ise o olsun diyorum
ter kokusu da hiç çekilir gibi değil maalesef benim çalıştığım yerde de öyle adam bir hafta aynı kıyafetle geliyor işe kokudan yanına yanaşılmıyor yaşı başıda var adamın bir şey de söyleyemiyorum çekiyorum kokusunu resmen odaya giren kim olursa sizin oda kokuyor camları acın biraz diyolar camlar hep acık zaten diyemiyorsun haftada bir yıkanıyor bu arkadaş koku bundan geliyor diye erkekler çok pisler Allah yardım etsin canım ikimize de

aminnn canımm ama dikkat et mikrop filan kaparsın aman diyim odadan sıksık çıkmaya çalış
kanaman olursa bile panik yapma sakın

selam gençlik ne habersiniz biz günlük rutin 1 saatlik yürüyüşümüzü yaptık geldik şimdi de babamıza yimak yapıyoruzzzzzzzzzzzz

kaplang üzülme bol bol dinlen ve dua et canım korkma bişey olsa dr söylerdi zaten sen stres yaparsan bebek daha çok etkilenir ikinizde Allaha emanet canım üzülme hamileliginin ve pt pıt kalpatışlarının tadını çıkarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seyzen ben erkek diyorum ama bende çok çok şalgam içtim halada içiyorum benim göbegimede herkes erkek göbegi diyor iddaa edenler bile var o kadar sivri ki basketbol topu yutmuş gibiyim ama %99 kızım olacak tutuşunu görmüştü drmuz

hakkında hayırlısı canım saglıkla dogsunda farekeden bişey olmaz

hafzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kokudan bayılmış numarsı yap belki eleman anlar kızzzzzzzzzz

measstreaaaaaaaa üzülme canım inş.en kısa zamnda olacaksın dualarımdasın unutma canım

periiiiiiiiiiii inş.üçüzler geliyoooooooooo bunlar üçüzlerin ayak sesleri olsun inş.amin........

bojouuuuuuuuuuuuuuu nerdesin lan patlat bi test belki ikizler göbegindedir

deryaaaaaaaaaaaaaa yoldaşım nasılsın az kaldı hayırlısıylaaaaaaaaaa

benden bu kadar yaladım hamınız sevyiozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Adoooşşş geliyon yalıyon yutuyon gidiyon iyimiii
insan kalır iki lafın belini kırardık olmamı yaniiiiiii

adoşuumm sen ilk tekmeni nezaman yemiştin hatırlıyon muuu

sen şimdi makaraya alırsın Denizden ilk tekmeni diye sorumu düzeltiyorum

KIZ 1 SAAT NİYE YÜRÜYON NORMAL DOĞUM MU DEDİ YOKSA DOKTOR :)))

Son düzenleme:

tatlım stres yapma onu iki hamileden birine diyorlar zaten sonra geçiyo allahın izni ile

ayy hafzakım ne biliyim iyice kafam karıştı :44:
7. haftada verilen ultrason fotosunu görünce ilk gördüğüm an kız bu kız dedim ama o kadar çok kişi erkek diyo ki hislerimi söyleyemiyorum

aslında adoşumun dediği gibi farketmez sağlıklı olsun yeterki en çok sağlığı için endişeliyim. benim kız ismim de erkek ismim de hazır zateen

slmmm beni unutmadınız dimi kızlarrrrr...ufaklıgın cook gazı var ondan gecelerimiz hep uykusuzz malum erkek bebek ve gaz sorunu daha fazla ilaclara olmasa...bugünlerin kıymetini bilin bol bol uyuyun kızlar uykuya hasret günler cokk yakın ..ama bu duygu her seye her zorluga deger suan uyuda bende fırsattan istifade size bakayım dedim..girmek istiyorum ama fırsat olmuyo..doguma girmeden edilen dualar dahada cok kabul olurmuş hepinize dua etmiştim inş tez zamanda olmayanlarada rabbimin izniyle nasip olucak..artık vızıldayamıyorum saolsun emir bey gayet güzell vızıldıo..gecmişi şöyle böyle okuyabildim vitaminimde almış melegini kucagına rabbim saglık sıhat versin.perim,idilim canlarım hakkınızda hayırlısı olsun..adoşum çatın geniştirde inşallah geniş geniş dogum yaparsın..biraz zorlu biraz cetin bir yol ama inanın kızlar bu duygu bambaşka...ve diger arkadaşları,canlarım sizleride öpüorum pek okuyamadım gecmişi onun için tam bişi diyemicem..seviyorum sizi unutmayın biziiiiiiii şiir gibi olduya laa anaaaaaaaam.

Pazar günü üstüm başım,yastığım yorganım kan içinde kalmıştı diş eti tümörünün kanamasından.Şu 2 gecedirde akşamları kanıyor ve 1 saat boyunca zar zor durduruyoruz eşimle.Rulo rulo kağıt havlularla tampon yapıyoruz ama bana mısın demiyor.Ne havlu kalıyor,ne üst baş,ne de banyrtalık kan gölü.Bu kadar 2-3 cm lik bir et parçası nasıl olurda kanar bu kadar insanın başına gelmeden anlamıyor.Hani enjektörle yada su tabancasıyla su sıktığınızı düşünün öyle bir kanama bu.Fışkırarak kanıyor öyle damla damla değil.Eşimde benimle birlikte yoruluyor,işten geldi başı felaket ağrıyordu sonra benim derdime düştü kendini unuttu.Yarın öğleden sonra kontrolümüz var inşallah hayırlısıyla onu da atlatırız.Dr umu aradık dün akşam,normalde dişimi yaptırmama izin vermiyordu erken doğuma yol açabilir yapılan iğneler diye ama böyle de kan kaybından gideceğim adam gidin diş dr una dedi.Zaten kansızlık hat safhadaydı,şuan düşünemiyorum.Başım ağrıdı kızlar ya.Çok kötü oldum.Ama binlerce kez elhamdülillah.Rabbim yeterki sağlıkla versin bebişlerimizi.Bunlarda geçecek inşallah.Abimin arabasını almıştık hastane çok uzak diye,birde doğum felan olur diye.Pazar günü bozuldu,eşim 2 gündür uğraştı bugün çekici gelip götürdü yapıldı çok şükür ama masraflı oldu baya.Daha çocuk odası halısı alamamışken bu kötü oldu biraz.Akşamda mutfaktaki halım bir baktım sular içinde kalmış,lavabonun altından su akmış nasıl olduysa.Birde onunla uğraştık.Halıyı topladı eşim.Bu kış günü,mecbur yıkamaya gidecek boş kalacak 1 hafta...

Perim iyiyim çok şükür,sen nasılsın?

Adoşum evet az kaldı.Hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah Allah ım bebişlerimizi.Amin...

hafta ortasını bulduk yine hadi gel cumartesi geeel hayırlısıyla tabiii

mehmetderyaaam herşey üst üste gelmiş be canım. sende gerginsin muhakkak. ama stres bebişlerine zarar verir tatlım sen daha iyi biliyorsun. halıyı arabayı masrafı dert etme. bunlar gelip geçici şeyler. sağlık olduktan sonra, eksik olsun bazıı şeyler zamanla tamamlanır. Allah beterinden sakınsın...
ama diş etlerine çok üzülüyorum canım tam da bu dönemde sana daha çok sıkıntı veriyordur. doktora gitmek tek çözüm gibi görünüyor. ben birde buz tavsiye edicem sana ama bilmiyorum faydası olur mu. hani tampon yapıyorsun ya peçetenin içine buz sarıpta yapsanız biraz fark olur belki kan akışını yavaşlatır. ya da çook soğuk suyla gargara yapsan :44:
geçmiş olsun tatlım Allah sana, oğluşlarına ve eşine sağlık versin her daim

Gunaydin kizlarrr:16;
Mehmet deryam canimmmm cok gecmis olsun bu zamanda eminim gerilmissindir ama bunlarin hepsini unutmana az kaldi ins bebeklerin saglikla geldiginde bunlari hicccc dusunmeyeceksin.yeterki kuzular saglikla gelsin
Hepinizi seviyoreeeee

zeytiniiiimmmm canımm seni unuturmuyuzz sen ve bebişin iyi olsundaaa gerisi öenmli değil dua eden dillerin dert görmesin inşallah bizde o günleri görürüz canımmm

mehmetderyammm gerçekten hepsi üstüste gelmiş canımm sakın stres yapıp üzülmeee ama dişetlerinin çaresine bak canım yaaa daha önünde doğum var ençok ihtiyacın olucak olan şey kan ve ondan sonra ikizlerin gelicek yorgun günlerin olucak kendine çok ama çok iyi bakman lazım canımmm sen sağlam ol ki onlara iyi baka bil

Catlak bojuu nirde yaa test günü nezaman bak geliyomu zilli bizi merakta bırakıyooo :18:

Kizlar size soruu
Simdi dr lar 3 ay bekleyin diyorlar ya bu 3 adet donemimi yoksa 3 ay mi sadece.bana bi cevap eger 3 ay ise benim ocak 9 da zamanim doluyor:)) yok 3 adet donemiyse o zaman daha cok varr(((

#zeytinim# tabiki de unutmadik seni
#mehmetderyam#cok gecmis olsun yaaa
#kaplanim#uzulme sakin bisey olmaz benim kesenin etrafi tamamen kanla dolu rabbim bebeislerimizi korusun yalniz ben baska bi dr a gitmeyide dusunuyorum ama kime gidecegime karar veremedim
#alyam# balim hasretini anliyorum ama o ay 3 adet donemi ben oyle dusunuyorum rahat (spermsiz) birak azicik rahmini azgin kiz.. 1-2 aydan daha bisey olmaz.. bekleyen dervis muradina ermissss opucuk atan kiz kacti yaaa ondan gonderdim iste

kizlar size soruu
Simdi dr lar 3 ay bekleyin diyorlar ya bu 3 adet donemimi yoksa 3 ay mi sadece.bana bi cevap eger 3 ay ise benim ocak 9 da zamanim doluyor:)) yok 3 adet donemiyse o zaman daha cok varr(((

alyam canım hoşgeldin
bana kalırsa 3 aydır çünkü sen normal adet tarihlerinde adet olmadın sanırım onu sölemek nekadar doğru olur bilmem ki :44:

alyam canım hoşgeldin
bana kalırsa 3 aydır çünkü sen normal adet tarihlerinde adet olmadın sanırım onu sölemek nekadar doğru olur bilmem ki :44:

Hosbulduk balimm:))
Yaa kafam karisti sorayim dedim size:))
3 kutu ilac kullandim azicik oldu dr normal boyle olmasi dedi
Simdi bu kutunun bitmesune son 4 kaldi adet olmam yakindir yanii sonra korunmayi biraksam mi diyorum /1:

slmalrrrrr herrkese .nasılsınız hatunlarrrrrr???

pojummm pidilimmmm perimmmmmmm anoyyyyyyy aşılama yaptırmışşşşşş.heyyyyyy maşaalllhhh.inşşşş tutarrr kızlarrr aşılamalarınızz

messimm kuzum bu ayda olmamış galiba.hayırlısı canımyaa benimde regli ağrılarım başladı.gerçi benim yumurtalar kiste dönüşmüş onları temizlemekle meşgulüm.

vitom ve zeytin leynn pırtlatmışsınız emirle zeynebi.hayırlı olsunnnn

cinsiyetlerden ne haber kızlarrr öğrenen oldumu.(sezyen asos...)

başka ni var ni yok dopikte

hoşgelmişsin aybiceeemmmm

iyiyiz şükürler olsun

çok kaybolmaa özletme kendini gel arada

beeeeeeeeeeeennnnnnn beeeeeeeeeeeeennnn öğrendimm kızım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…