- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.041
canım içerde sonuçta kanamam ve inan bazen kanama diye gördükleri şey boş çıkıyo bana bi doktor 1 cm. Kanama alanı var dedi daha kesem 3 cm idi düşün başka doktora gittim hiç bişey yok dedi dışarı çıkan kuvvetli bi akıntın olmadıkça hiiiiiiiiiiiiiiçççççç korkma bak kızını doğuran vitoşumuzun kesesi bile zedelenmişti parça gelmişti ondan ama zeynebimiz geldide gelin olacak teyzesiiii
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için zaten kanamam olmadı ama canım sıkıldı kanamam olur diye korkuyorum açıkçası inşallah kanamam olmaz herşey rabbimden hayırlısı ne ise o olsun diyorum
ter kokusu da hiç çekilir gibi değil maalesef benim çalıştığım yerde de öyle adam bir hafta aynı kıyafetle geliyor işe kokudan yanına yanaşılmıyor yaşı başıda var adamın bir şey de söyleyemiyorum çekiyorum kokusunu resmen odaya giren kim olursa sizin oda kokuyor camları acın biraz diyolar camlar hep acık zaten diyemiyorsun haftada bir yıkanıyor bu arkadaş koku bundan geliyor diye erkekler çok pisler allah yardım etsin canım ikimize de
merhaba kızlar nasılsınız bakalım 2 gün raporluyum bende doktor rapor verdi evde dinleniyorum dün gittim kalp atışlarını duymaya çok şükür gördüm pıt pıt atıyor maşallah
ama şöyle bir sorun vardı canım sıkıldı kesenin kenarında kan pıhtısı var o moralimi bozdu açıkçası kanamam olup olmadığını sordu bende hiç olmadığını söyledim kanamam olmasın rahim desteklesin diye ilaç verdi 2 günde dinlen dedi şimdi evdeyim yatıp yuvarlanıyorum ağrım var biraz içimi kemiriyor bu kan pıhtısı kızlar başınıza geldi mi böyle bir şey korkmalı mıyım şiştim çatlayacağım sinirden stresten
şalgam suyu aşeren bi tanıdık erkek doğurdu
Ama öle çepeçevre göbek benimkisi gibi yaniKız demek oluyo
aslında seyzoşum sen ne hissediyon o önemli ben en başından beri kız dedim herkes erkek dedi yok yüzük testleri çin takvimleri v.s. Erkek olacak dediler didiiiimmm susunnnn benim kızım olacak diye diyeee çıkarıcam hafsoşumu inatla kız doğurmak derler yaaa benimkisi o oldu
Sen ne hissediyon bakalım
Ama bende senin için erkek hissediyorum
kizlar size soruu
Simdi dr lar 3 ay bekleyin diyorlar ya bu 3 adet donemimi yoksa 3 ay mi sadece.bana bi cevap eger 3 ay ise benim ocak 9 da zamanim doluyor:)) yok 3 adet donemiyse o zaman daha cok varr(((
alyam canım hoşgeldin
bana kalırsa 3 aydır çünkü sen normal adet tarihlerinde adet olmadın sanırım onu sölemek nekadar doğru olur bilmem ki :44:
slmalrrrrr herrkese .nasılsınız hatunlarrrrrr???
Pojummm pidilimmmm perimmmmmmm anoyyyyyyy aşılama yaptırmışşşşşş.heyyyyyy maşaalllhhh.inşşşş tutarrr kızlarrr aşılamalarınızz
Messimm kuzum bu ayda olmamış galiba.hayırlısı canımyaa benimde regli ağrılarım başladı.gerçi benim yumurtalar kiste dönüşmüş onları temizlemekle meşgulüm.
Vitom ve zeytin leynn pırtlatmışsınız emirle zeynebi.hayırlı olsunnnn
Cinsiyetlerden ne haber kızlarrr öğrenen oldumu.(sezyen asos...)
başka ni var ni yok dopikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?