Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ben burdayım canım diğer kızlar ayılamadı henüz gelirler birazdam messim darısı başına inşallah hepinizin halayını çekicez burda hepiniziiiinnn

ben burdayım canım diğer kızlar ayılamadı henüz gelirler birazdam messim darısı başına inşallah hepinizin halayını çekicez burda hepiniziiiinnn

aminnnn hafzoşuummmm... sizinkilere kardeş yapıvercez inş...eşimle pazarlığa oturdum 4 ay sonra tüplü için çalışmalara başlicaz inş...buarada kendiliğinden gelirse süper olur tabii ki...

perimmmmmmmmmmmmmmm
canmımm yaa vallahii pek bir duygusala baglnadımmya gözlerim dolduu zaten zor bir lohusalık dönemi geçiriyorumm..bu haber cok cok güzell
Allah bak seninde meleğpini verdiii şimdi sen merak etme katlanıcakk tabiki değerinnnnnnnnnn canım benm :))
ne kadar sevindim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah sonunda dualarımızı kabul ettii ve en önemlisi en hayırlısı demekki bu zamanda gelicek bir bebekmişşşşşşşşşşşşşşşş
bakk oldu işteeeeeeeeeeeeeeeeee ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım yaaaaaaaaaaaaa
öf içim dolduuu ben bir gidip aglcammmmmmmmm
sen sıkma canınıııı tamammm herşey çok gzell olucakkkkkkkkkkkkkkkk

Sıra pojouma gelsinnnnnn

1 senedir her ayyyyyyy sadece bu ikinci çizgiiyi görebilmek için her test yaptığımda gözlerimi kör ettimmmm, hayali çizgiler gördümmmm. Sadece bu resmi görebilmek için neler vermezdim. Şuan görüyorummm inanmak çok zoorrrr!!! Çokkkkkkk........ Dünden beri büyümüş teyzeleriiii artık net görülebiliyorr. Allahımmm öyle mutluyumkii anlatamam size. Çokkkkkkkkk seviyorum hepiniziiiiiiiiii çokkk!!!!!!!

canım çok sevindim bu habere, tebrik ederim
rabbim sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
darısı diğer bekleyenlerin başına olsun.

daha da kızarsıınnnnn.... bu testi sakla perimmm.....aferinn sebastianaaaaa...

periciiimm kızzzz gözlerime inanamadım yaa fal tası gibi acıldı gözlerimm allah tamamına erdirsin insallah canımmmmmmm..cook ama cokkk sevindim ben yaaa.

becerebilirsem oglusun resimleri yüklicem masallah sübanallah deyin kızlarrr olurmu ilk resim dogdugu gün kundaklı olan digerleri bıcı bıcı yaparken 3 haftalıgız teyzeleri

Son düzenleme:
halayin numarasini unuttum bende sana bunu yollarimmm ay cok mutlu ikdum darisi diger kizlara insallahhh

gozun gonlun aydin olsuuuunnnnn

:119: zeytinim cekirdekine masallah subhanallah pek tatli:119:

periiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çokkkkkkkkkkk mutluuuuuuuuuuuuuuu ettiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn hepimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şansıyla bahtıyla gelsin minik kuzu 2012 nin sonlarında nasıl da süpriz yaptı sıpaaaaaaaaaaaaaa

nedense erkek geçti içimden yaşassınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahada halayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı tez zamanda bize inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zeytiinnnnn bu cimcime ne ara bu kadar büyüdü kızzzzzzzzzzzzzz maşallahhh onaaaaa

hayırlı olsun cnm İNŞALLAH ddarısı olmayanların başına
Canımmm aminnnnnnnnnnnnn çoookkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı akşamla inşaallah bende böle yazrım kısa zzamanda hamileyiiimmm diye Allah hayırlı evlat nasib etsin herkese ve arkadaşım sanada hayırla kucağına almayı nasib etsin...
Ben de yazabilmek için 1 sene bekledim sabret sakın vazgeçme canımmmm darısı başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Çok teşekkür ederimmmmmmm çooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı en kısa zamanda sana inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh isteyen herkese nasip etsin Allahım bu güzel duyguyuuuuuuuuuuuu
Canım ne zamandır yoktunnnn özlettinnnnnnnnn Allah bi seste kurtarsın seni deeee şansı bahtı açık olsun yavrununnnn çooookkk teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmmm havalarda uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayırlı uğurlu olsun tatlım sağlıklada kıcağına alırsın inş hadi halaylar çekilsin tey tey tey tey
Çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay canım benim her yerim titredi benim de gözülerim doldu inanki çok mutlu oldum kısss allhım cümlemizinkinin tamamına erdirsin darısı isteyen herkese versin rabbim maşallah hayatım ya
Deroşummm oldu sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Allahım utandırmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

peerrrrrrrrriiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm???? şook şokk şookkkkkkkkkkkk....inşallaahhh o değerrrr çoook çookkkkk artaaarrrr....
Mesoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm az önce dua ettim tek tek geride kalanlarımızaaa çok hissediyorum o kadar az kaldı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii inan bana bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok az kaldııııııııııııııııııııııııııııııı canımmmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim inanamıyorum halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canımmmmmmmmmmmmmmmm hAFZOŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMM OLDU SONUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BENDE İNANAMIYORUMMM ÇOK ZOR İNANMAAAAAAAAAKKKKK RÜYADA GİBİYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BEBEĞİMMMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUM TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Canımmmmmmmmmmmmmm tam zamanı işteeeeeeeee 1 sene bekledim bendeeeeeeeee gelmiştir Allahın izniyle vakti canımmm güzel haberlerini bekliyorummm çokkkkk teşekkür ediyorum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmm......... Güzel annemmm benimmmmmmmmmmmm

Sonunda oldu vitommmm.......... Allahım sonunu getirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh çok mutlu heyecanlıyım tarifi imkansıııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

periciiimm kızzzz gözlerime inanamadım yaa fal tası gibi acıldı gözlerimm allah tamamına erdirsin insallah canımmmmmmm..cook ama cokkk sevindim ben yaaa.
Zeytinimmmmmmmmmmmmmmmm o nası tatlı bi çekirdekkkkkkkkkkkkkkkkkk nası güzellllllllllllllllll Allahımmmm size bağışlasın onuuuu bayıldımmmmmmmmmmm maşallahhhhh Allahım nazarlardan saklasınnnn canım benimmmmmmm oldu sonunda zeytinimmmm Allahım çok şükür bu günlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
halayin numarasini unuttum bende sana bunu yollarimmm ay cok mutlu ikdum darisi diger kizlara insallahhh

gozun gonlun aydin olsuuuunnnnn

:119: zeytinim cekirdekine masallah subhanallah pek tatli:119:
Hahhahahahahhah halay 64 bebeğimmmmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkürler sen nasılsın kanaman felan yok dimiiiiii

Palyoşummmmmmmmmmmmmmmmm tek tek dua ettimmmmmmmmm çok az kaldı bitanem hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaa artık ben de hamiş kaldıysam patır patır döküleceksiniizzzzzzzzzzz bebişkolarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok seviyorummmm çok mutluyummmm Allahım isteyen herkese yaşatsınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şimdi girdim nete şok oldum şok bu kadar erken bu değerler bu çizgi süüüüper süpper perim.
Sonunda duaların kabul oldu hepimizin duaları kabul oldu yarabbim sana şükür çok şükür ay yazamıyorum parmaklarım karıştı

eşine söyledin mi periim nasıl söyliyceksiin yılbaşı sürprizi mi olacak anlat biraz kııız anlat

Seyzoşummmmmmmmmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bizde şoktayız halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ben dün öğrendim eşim normalde 9 da geliyor eveee. Erkenden gelsin diye mesaj attım 'regli oldum karnım çok ağrıyor ve moralim çok bozuk' diye. Zaten ilk aşılamada tutma şansı çok düşük felan yazdım. Hemen atladı geldi moral sıfır ameliyat olucam bian önce diyor. Sarıldım nasıl ağlıyorummm bu arada salondaki masaya yemeğini hazırlamıştım bebek maması felan ve kamerayı tam bizi görecek açıya ayarlamıştım sahne sahne videoya çektim o anı masaya bunları koydum. Zaten sarılıp deli gibi ağlamaya başladım hamileyim diye bağırdım. Kendini yere attı uzun bi süre hıçkıra hıçkıra ağladık... Göbüşe de kurdela bağlamıştım. Ayyyyy saatlerce ağladıkk........ Hiç unutulmayacak bi andııı...... Hala inanamıyorum seyzoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa sen ne yaptınnnnnnn erkek mi geliyor kız mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Peri hayırlı olsun canım çoook sevindim senin adına ve duygulandım:)))şirin şirin büyüsün meleğin Allah bütün güzelliklerini sırasıyla ve en güzel şekilde yaşatsın inşallah

Son düzenleme:

ay ağlıyorum şu an yaaa perim ne güzel yapmışsın canım benim. Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım. inan çok sevindim. çok iyi yapmışsın kamera falan izler izler ağlarsınız

ben gittim doktoraa. çok iyiyiz bebeğim bir hafta büyük çıktı normal haftasından e tabi boylu poslu bi oğlan olacak çünkü şöööyle Kenan İmirzalıoğlu gibin babamız biraz buruldu ama toparlandı sonra oğlum oğlum deyip geziyor.

dun gece yine kanamam oldu bende durum pek degismiyo aha 4. ay bitecek yakinda hayirlisiii... ama kocisine surprize bayildim anlatamam cok duygulandim gel kiz sariliyim sana kacti sarilan bebekin numarasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…