- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.141
CANIMMMMMM HEMSERIMM benimmmmmm mucksss sanaa hosgeldinn cnmm nasilsinnnnnnnn
bu arada benim sac boyama seansimmm anca basladiii size laf yetistireyim derkenn :)))))
cikolataaa olucammm yarimm saat sonraaaaaaaaaaaaaa ennnnn bastancikartanindannnn :))) kocisiniiiiiii
muckssss
sevvalcannn FALDAN anliyosan 1 sayfa geriye bakkkiver ve cumle kurrr kuzummmmmucksss
Eki Görüntüle 389927 Eki Görüntüle 389928 Eki Görüntüle 389929 Eki Görüntüle 389930 Eki Görüntüle 389931
Kızlar Acil yorummmm:))
Benim gördüğümü gördünüz mü bakalımmm
o zamann ne diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GELSINNNNNNNNNN MEZDEKEEEEEE
TEYYY TEYY TEYYYYY
kizimmmm ben hamissemmm senide birakmammmmmmmmm sende hamis olucan dimektir buuuu
biliyosunn herseyyimizz ayniiiii:)))))))))) yaslar harici :_)))))))))))))
ayyy şapşikkkk :) senin yazdığını görmedimmm yalnız falı çok net gördümmmmmmm
eyyvahlar olsun çıkcam 15 dkk sonra kimse falıma yorum yazmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nerdesiniz Gızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hadiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
teşekkürlerrrrr perimmmmm çok sevindirik oldummm şimdii
çokkkkk şeker çıkmışsınız bu arada belirtmeden geçemeyeceğim pek güzelmişsin arkadaşım allah nazarlardan saklasın
vallahi bana el çırpma zamanım yaklaşıyor hatta tamzamanı gibi geldi tatlım
Kızz fıstık gibimsin heeeeeeee yıııvvvrımmmmmmmmmmmmmmmCanımm benim o senin gözleinin güzelliğiiiiii
Kızlar yaa sabah beri sorucam unutuyorum lazer epilasyonum var bugün eğer bebiş varsa (yokda varsa yani)Bi zararı olur mu bileniniz var mı kızlar :44:
Eki Görüntüle 389927 Eki Görüntüle 389928 Eki Görüntüle 389929 Eki Görüntüle 389930 Eki Görüntüle 389931
Kızlar Acil yorummmm:))
Benim gördüğümü gördünüz mü bakalımmm
ayy ben hicc anlamam ama RESIM 1 and resim 2 deee HAMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS varrrrrrrrrrrr ben bilem gordummmmm ve yureginede ay doguyoo dibine bakarsannnn yollarinda varr temiz temiz dusundugunnn amaa bebisinnn gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hadiii bakalimm insallahh hayirlisi olsunnn cnmmmmmcnmmm
SEVVAL immmmm yap kendine bi kahve uzat bacaklarii dinlen gulummmm falimi kocisine gosterirsin o zamannnn
Kızlar yaa sabah beri sorucam unutuyorum lazer epilasyonum var bugün eğer bebiş varsa (yokda varsa yani)Bi zararı olur mu bileniniz var mı kızlar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?