Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canıııııım ıyıyım sen nasılsın sımdı geldk eve daha 9 da cıktık evden carsıda ısımız varsı sonra cuma azarını bı gezdıkkı bacacıklarım agrıyo 4 te eve geldık

ben faldan pek anlmam tatlım ama kocam cok guzel atar:)

selam herkese bizde bu ay 2. bebiş için başlıyoruz çalışmalara
bir kızım var 3yaşında aslında kafamda karışık bşr tarafım olsun bitarafım bekle diyor sanki:)
2bebişe karar vermek birincisinden zormuş

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMM
Bende bebiş gördüm ufakcıkkkk daha büyümemiş karın,bukadarı bile yetr canıımmmm

eyyvahlar olsun çıkcam 15 dkk sonra kimse falıma yorum yazmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nerdesiniz Gızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hadiiiiiiiiiiiiiiiii geliiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

vallahi bana el çırpma zamanım yaklaşıyor hatta tamzamanı gibi geldi tatlım

vallahi bana el çırpma zamanım yaklaşıyor hatta tamzamanı gibi geldi tatlım

Ayyy ağzıındannn ballmı desemmm pekmez mii desemmmm ne desemmm ondan damlıyorrrrrrrrrrrr işteeeeeeeeeee canım.İnşaallah öyledir

Canımm benim o senin gözleinin güzelliğiiiiii
Kızz fıstık gibimsin heeeeeeee yıııvvvrımmmmmmmmmmmmmmm
Hepsi senin mii

Kızlar yaa sabah beri sorucam unutuyorum lazer epilasyonum var bugün eğer bebiş varsa (yokda varsa yani) Bi zararı olur mu bileniniz var mı kızlar :44:

kızlaaarrr yüreeemm sızlaaarrr
bu haftayı da atlattık hayırlısıyla tatiiiilll beni beklee galiyaaaammm
herkese bol hamişli günleeeeerrr Allah'a emanet olun şekerler,SİZİ SEVİYOOOOMMMMM::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ayy ben hicc anlamam ama RESIM 1 and resim 2 deee HAMISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS varrrrrrrrrrrr ben bilem gordummmmm ve yureginede ay doguyoo dibine bakarsannnn yollarinda varr temiz temiz dusundugunnn amaa bebisinnn gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

hadiii bakalimm insallahh hayirlisi olsunnn cnmmmmmcnmmm

SEVVAL immmmm yap kendine bi kahve uzat bacaklarii dinlen gulummmm falimi kocisine gosterirsin o zamannnn

A BE BAKASIN BENİM DE Bİ FALCAAZIMA BACIM
haftaya iiallaaaa...hadi ben kaçtım diyom da kopamıyom sizden BE YAAA

Kızlar yaa sabah beri sorucam unutuyorum lazer epilasyonum var bugün eğer bebiş varsa (yokda varsa yani) Bi zararı olur mu bileniniz var mı kızlar :44:

CANIMMMM benim fikrimm git ertelet
bende ayni durumdaydim gerci benim 2 yilim bitti tum yaptirdim ama hamis ihtimali oldugu icin gecen ay yaptirmadim
pek tavsiye etmiyorlarr
ama pesin odeme yaptiysannn git konus ve bir sure ertelet
ayhali olursan oldugun bittigi gun git yaptir derimm bennnn

mucksssssssssssssssssss cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…