- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.861
len Palyoşşşş nerlerdesin sen neler olduu nelerr
elini çabuk tut kısııımmmm
altta kalanın canı çıksıınnn
SEYZOŞUUMMMMM datlu hamişkooomm benden bi 50 yaz
Leyynnnn elinizi cabuk tutun (ben dahil)
Milletin kizi gelinlik caga geldi oglu sunnet olacak bizde daha tik yok
Bu ara da sorum varrrrr
Dun eve gittim baktim 10 . Gunumdu bu arada kirmizi bi leke damla bile degil ne ki acaba uzayan akintiyla birlikte biz 9. Gun calismaya baslamistik erken mi yumurtladi
Bebwk mi geldi noldu anlamadim soruma cvppppp:))))
Ben erken yumurtladim diye dusunmustum tam 10. Gunumde oldu cunku anlayamadim:))tatlım bugün devam etmiyorsa bi sorun yoktur. evlenmeden önce, bazen çok yorulduğumda çok ağır kaldırdığımda öyle hafif kahverengi lekelenmem olurdu belim ağrırdı falan dinlenince de geçerdi... 2-3 kere olmuştu. :44:
Seyzenim isle ilgili kuzum is yapmayan uyuz insanlarin isleri sana kalirda mecbur birakilirsin ya yapmaya oyle iste kuzum mudurle azicik kapistik ondan fazlasiyla gerilmistim.arkadsimda misafiri varmis gel sende dedi kafan dagilir gittim ama cok canimi sıktı daha onceden calistigim bi abla kendi suan 5,5 aylik hamile ama rahat bi insan benim durumumu anlamsi imkansiz yanii bana hep abartiyorsun derdi dunde birsey olmayacak hamileligimde sen kasiyorsun kendini kotuyu cagiriyorsun dedi igne yapacagim hergun diyorum anlamiyo. Sonra bana su sogan suyunu hatirlatti sagolsun sen dusurdun bebegi demez mi evden ciktigimda moralim cok bozuktu
Deryaaaam bugün mü doğum yapıyyooooooo
Allahım bi avazda kurtarsın inşaalah
sağlıkla gelsin yeğenlerimiizzzzz
topikimizin ikizleri onlaaarrrr
haber alan,konuşan var mı??
bebişim nasılsın senin transfer ne zaman?
yakın zamanda tekrar toplu halay kokusu alıyoruuuuummmmmmmm
ahhh ah çok iyi bilirim o kaytarıkçıları...
canım benim o kadını ciddiye alma hiç seni üzmesine izin verme. o ne bilir ne anlar... sen biliyorsun ne çektiğini sadece... ben soğan suyunun bi sıkıntı yarattığını düşünmüyorum. saraçoğlu bununla ilgili açıklama yapmıştı zaten. hamile kalsanızda soğan suyunun zararı olmaz diye. bak sen çok üzmüşsün kendini. belki lekelenme de ondan oldu :44:
tatlım alyam olacağı varsa biz ne sebep oluruz ne de engel olabiliriz. bak burda bunun yüzlerce örneğini okuyoruz yaşıyoruz paylaşıyoruz... sen sakıııın üzme kendinibol bol çalış
kııız dün doğurdu düüüün geldi bile bebişleer
ahhh ah çok iyi bilirim o kaytarıkçıları...
canım benim o kadını ciddiye alma hiç seni üzmesine izin verme. o ne bilir ne anlar... sen biliyorsun ne çektiğini sadece... ben soğan suyunun bi sıkıntı yarattığını düşünmüyorum. saraçoğlu bununla ilgili açıklama yapmıştı zaten. hamile kalsanızda soğan suyunun zararı olmaz diye. bak sen çok üzmüşsün kendini. belki lekelenme de ondan oldu :44:
tatlım alyam olacağı varsa biz ne sebep oluruz ne de engel olabiliriz. bak burda bunun yüzlerce örneğini okuyoruz yaşıyoruz paylaşıyoruz... sen sakıııın üzme kendinibol bol çalış
kııız dün doğurdu düüüün geldi bile bebişleer
IŞILIIIMMM tatlı annişkoomm iyiyim bebişimm siz de iyisiniz maşallaahh
çarşamba olcak büyük ihtimalle,bugün belli olcak zamanı
kesinleşince haber veriririm
dualarınızı eksik etmeyin taam mı datlumm
zaten hep ediyosunuz ama herkeş dua istiyo benim başım kel mi
diil
hafsam baska neler var listede paylaşırmısın bizimle acabaa
IŞILIIIMMM tatlı annişkoomm iyiyim bebişimm siz de iyisiniz maşallaahh
çarşamba olcak büyük ihtimalle,bugün belli olcak zamanı
kesinleşince haber veriririm
dualarınızı eksik etmeyin taam mı datlumm
zaten hep ediyosunuz ama herkeş dua istiyo benim başım kel mi
diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?