Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Leyynnnn elinizi cabuk tutun (ben dahil)
Milletin kizi gelinlik caga geldi oglu sunnet olacak bizde daha tik yok
Bu ara da sorum varrrrr
Dun eve gittim baktim 10 . Gunumdu bu arada kirmizi bi leke damla bile degil ne ki acaba uzayan akintiyla birlikte biz 9. Gun calismaya baslamistik erken mi yumurtladi
Bebwk mi geldi noldu anlamadim soruma cvppppp:))))

len Palyoşşşş nerlerdesin sen neler olduu nelerr
elini çabuk tut kısııımmmm

altta kalanın canı çıksıınnn

SEYZOŞUUMMMMM datlu hamişkooomm benden bi 50 yaz

Hemen alltan cikmamiz lazim bebem farkindayim calisiyom calisiyom olmuyo :1/

ayyyy mehmetderyam dan da iyi olduğu haberlerini alsaydık hayırlısıyla :18:

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................50......... .....................50
19asos03..............................50.......... ....................50
eylemsevcan.........................100........... .................100
messttrraa............................50.......... ....................50
bojou...................................25...............................25

TOPLAM...............................675.......... . .................675

Seyzenim isle ilgili kuzum is yapmayan uyuz insanlarin isleri sana kalirda mecbur birakilirsin ya yapmaya oyle iste kuzum mudurle azicik kapistik ondan fazlasiyla gerilmistim.arkadsimda misafiri varmis gel sende dedi kafan dagilir gittim ama cok canimi sıktı daha onceden calistigim bi abla kendi suan 5,5 aylik hamile ama rahat bi insan benim durumumu anlamsi imkansiz yanii bana hep abartiyorsun derdi dunde birsey olmayacak hamileligimde sen kasiyorsun kendini kotuyu cagiriyorsun dedi igne yapacagim hergun diyorum anlamiyo. Sonra bana su sogan suyunu hatirlatti sagolsun sen dusurdun bebegi demez mi evden ciktigimda moralim cok bozuktu

inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
neler olmuş burdaaaaaaaaaa
medmusummmmmm pidilgammmmmmmmm çok şükür Allahıma geldi bebişler,çok mutlu oldum duygulandım ağladım sevinçten yaaaaa
kızım da anladı mutluluğumu nasıl sert vuruyor içerden
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlarım benim,darısı bekleyen 5 limize ve tüm isteyenlere olsun tez zamanda inşaaaallahhhhhhhhh

halayın hasını çekeriz artıkkkkkkkkk

Deryaaaam bugün mü doğum yapıyyooooooo

Allahım bi avazda kurtarsın inşaalah
sağlıkla gelsin yeğenlerimiizzzzz
topikimizin ikizleri onlaaarrrr
haber alan,konuşan var mı??

tatlım bugün devam etmiyorsa bi sorun yoktur. evlenmeden önce, bazen çok yorulduğumda çok ağır kaldırdığımda öyle hafif kahverengi lekelenmem olurdu belim ağrırdı falan dinlenince de geçerdi... 2-3 kere olmuştu. :44:

anaaaaaammmmmm dua sırası bize gelmiş,okuyana dillerinize sağlık canlarım benimmmmmmm

perdoşummmm geçmiş doğumgünün kutlu olsun bitanem yeni yaşın sana bebişini getirsin inşallah,ailenizden sağlık huzur aşk hiç eksik olmasın hep mutlu ol seeeennnnnnnnnn canım benimmmmmmm

bebişim nasılsın senin transfer ne zaman?
yakın zamanda tekrar toplu halay kokusu alıyoruuuuummmmmmmm

Ben erken yumurtladim diye dusunmustum tam 10. Gunumde oldu cunku anlayamadim:))

ahhh ah çok iyi bilirim o kaytarıkçıları...
canım benim o kadını ciddiye alma hiç seni üzmesine izin verme. o ne bilir ne anlar... sen biliyorsun ne çektiğini sadece... ben soğan suyunun bi sıkıntı yarattığını düşünmüyorum. saraçoğlu bununla ilgili açıklama yapmıştı zaten. hamile kalsanızda soğan suyunun zararı olmaz diye. bak sen çok üzmüşsün kendini. belki lekelenme de ondan oldu :44:
tatlım alyam olacağı varsa biz ne sebep oluruz ne de engel olabiliriz. bak burda bunun yüzlerce örneğini okuyoruz yaşıyoruz paylaşıyoruz... sen sakıııın üzme kendini bol bol çalış

Deryaaaam bugün mü doğum yapıyyooooooo

Allahım bi avazda kurtarsın inşaalah
sağlıkla gelsin yeğenlerimiizzzzz
topikimizin ikizleri onlaaarrrr
haber alan,konuşan var mı??

kııız dün doğurdu düüüün geldi bile bebişleer

bebişim nasılsın senin transfer ne zaman?
yakın zamanda tekrar toplu halay kokusu alıyoruuuuummmmmmmm

IŞILIIIMMM tatlı annişkoomm iyiyim bebişimm siz de iyisiniz maşallaahh
çarşamba olcak büyük ihtimalle,bugün belli olcak zamanı
kesinleşince haber veriririm
dualarınızı eksik etmeyin taam mı datlumm
zaten hep ediyosunuz ama herkeş dua istiyo benim başım kel mi
diil

Aynen oyle bebem hatta o ay dustugum icin film cekilmisti ve dusugum onceden baslamistim diyorum anlamiyo diger kadinlarin yaninda beni ne duruma dusurdugunun farkinda degil amannn oyle iste elbet o da anlar birgun...

neeeeeeeeyyyyy hiç görmedim ki ben yazıldığınııı
coşarken coşarken farketmemişiiimmm demeekkk

gözümüz aydııııınnnnnnn
o halde bu daaa bebişlerimiiziinn halayıııı

kızlar biz hastaneye iğne vurunmaya ordan da teyzeme gidiyoz partide yokum ama aklım sizde rabbim yavrularımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallahhh

alyam sıkam canını o ruhospunun agzını yüzünü kırarım haaa ne biçin arkadaş o sil onu sil hemen sil annem benım kıyamam

hadi biz kacar

etmem mi bitanem her zaman ediyorummmm
çarşamba transfer sonra da gelsin ikizleeeeerrrrr
herkes hamiş olsun,sonra bebişleri beraber büyütelim inşallaahhhhh
ponjuuummm bi de şey dicem ben çok tatlısın sen seviom seni

hafsam baska neler var listede paylaşırmısın bizimle acabaa

canım hatırladığım kadarıyla hamur işleri yağlı yemekler çok tüketilen pekmez bal reçeller sakatat türleri sucuk salam v.s. çoğunu biliyoruz zaten ama bal benimde dikkatimi çekmişti

akşama okurum tekrar ekstradan dikkatimi çeken bişey olursa yarın yazarım

Ayy insallah seninkinde gelir hayirlisiyla canimm bekliyoruz merakla (haberini telefonda cikmiyor ama takla atan iki bebis benden sana )

Aklimda kalan smileyleri kullanabiliyorum sadece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…