Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
yaaa kafamda birsürü cümle var ama ne yazayım bilmiyorum :44:
anlamsız geliyor herşey nasıl bi mutluluk bu tarifini yapamıyorum afalladım resmen
ama kesin olan çook mutluyuum ve bir an önce listenin son 5 ismininde mutlu haberlerini almak istiyoruum

İDİLGAAMMM HELE ŞÜKÜR KENDİNE GELEBİLDİN CANIMMMMM MUTLULUK SARHOŞLUĞU BU OLSA GEREK İDİLİM KOCİŞİN NERDE LONDRADA MI BURDA MI GÜZEL HABERİ NASIL VERDİN ONAA

ADOŞŞUUMM MİNİK KIZINI YERİMM TEYZESİNDEN KOCAMAN BİR BONCUĞU ONAAA DENİZİMİZE İYİ BAK UYUMA GAZINI ÇIKAR İŞTEE İŞİN NEEEE ANNELİK AYAKLARINA SICAK SU TORBASI KOY YATARKEN CANIM BELKİ BRAZ İYİ GELİR

OKUYIM YİNE YAZICAM

günaydınn kızlarrr hayırlıı cumalarrrrr :)) yeni hamişlerimizin heycanı hepimizi sardııı :)) allahım listedeki geri kalan arkadaslarımızada nasip etsin insallahhh
günaydınn enderiimm sanada hayırlı cumaalar sormaa topikcek en mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz amiinnnn inşallah onlarında sevincini tez vakitte yaşarız inşallah

bu arada bal limon karabiberle niye kendini riske atasın ki? Dünde yazmıştın bal faydalı kafam karıştı kızımmm sen mi çok pinpiriklisin ben mi bişe bilmiorum noliyiiiii

gebelikte bal tüketirken dikkatli olmak lazım perimm Benimde beslenme listemde bal yasaklar arasında doktorun sanada öle bir liste vericektir

şimdii bizi bırakıp gitmeyin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Inşallah çok bekletmeden gelicek bizim bebeklerimiz de....

Seyzeniimmmm 100 de ben aliiimmmmmmm.................

gitmek yok messim arada benim gibi kaçamak yapanlar oluyo ama gitmek yok doğurup büyütücez inşallah

Herkese merhaba kızlar.. Ara ara takip ediyorum bu topiği maşallah süpersin.. Rabbim dostluğunuzu daim etsin..

Hamiş olan arkadaşlarını tebrik ediyorum. İnşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur.

Bebeği olan arkadaşlar Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah...

Ve benim gibi bebiş bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

Bebeğimi tam olarak ne zaman görrüm demiştin
biz 8. Haftada gittiğimizde fasulye gibiydi ama 12. Haftada hoplayıp zıpladığını bile gördük ellerini kollarını doktor babasına benziyo bile dedi

pastoo da istiyooooozzz PASTOOOOOOOOOOOOOO
yehuuuuuuuuuuuuuu
aaa ama ben o saatte olamicaamm

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar okuduğum kadarıyla yeni hamişler var çok güzel bir haber tebrik ediyorum yeni hamile arkadaşları çok sevindim haberler peş peşe gelmeye başladı sıra diğer arkadaşlarda onlardandan böyle güzel haberler duyacağız inşAllah

öhü öhü öhü ses 1-2 ses 1-2
küçük kurbağaaaa küçük kurbagaaaa
kuyruğun neredeeeee
kuyryğum yok kuyruğum yok
yüzerim deredeeeeeeeeeeee kuvak vak vak
ku vak vak vakk ku vak ku vak kuvaaaaaakkkkkkkkkkk

pastamı bojom hani nerdeee

pastamı bojom hani nerdeee[/QUOTE]

ahan da burdaaaaaaa dansözlü pastoooooooooo

Eki Görüntüle 601682

Günaydın günaydın günaydııııııııııııııın
yaaaaaaaa partinin saati benim netin teklediği saatlere denk geliyooooooooooor ancak okurum artık neyse canım sağolsun

Sabahtan beri dunun haberlerini okudum duygudan duyguya suruklendim gittim dun benim icin cok kotu bir gundu anlatip uzmeyecegim sizi ondan okuyamamistim sabah sepsini bir
Avaz da okudum bitirdim neler olmuss oyleee
İdilgam masllah bebisine ne kadar guzel oldu perimle ust uste gelmesi cok hos bir supriz olduu
Medmusum biliyordum hamile oldugunu hemen git dr a karnindan keseyi goreveksinnn masllah bebiseee geldi sizi bekletmeden tupe dalicam diyince bunyen rahatladi bebiste geldi demek stresten olmuyormus kizzz ahanda halayinn ;64::
Add kuzunla erkenden geldin haberdar etttin masaallah size bizde denizle seni optuk yaladik :)))) denizimize ve sana
Erdoganim dogum gunun kutlu olsunnn:118::118::118::118::118::118:
Deragunum kocisininde dogum gunusu kutlu olsun hep mutlu olun :118::118::118::118::118:
Yaa kizlar telefondan yeterince cosamiyorum ama ne kadar sevindigimi siz biliyorsunuz hepinizinseviyorummm

Günaydın günaydın günaydııııııııııııııın
yaaaaaaaa partinin saati benim netin teklediği saatlere denk geliyooooooooooor ancak okurum artık neyse canım sağolsun

medoşuuummm yawrımm patlatsana hemencik bi hamişlik takvimiii
2,5 yıl beklemişsin
ben olsam saniyesinde koyardııımmmm

canııımm benim doğumgünün müydüüü görmemişiiimm datluuumm
MUSMUTLUU YILLAARRR SAĞLIKLAA
SEVDİKLERİNLEEE NİCE YILLARAAAA Bİ TANEEEEEMMMMMM
yeni yaşın sana bi de bebişş getirsin inşallaaah

len Palyoşşşş nerlerdesin sen neler olduu nelerr
elini çabuk tut kısııımmmm

altta kalanın canı çıksıınnn

SEYZOŞUUMMMMM datlu hamişkooomm benden bi 50 yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…