- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.841
günaydınn enderiimm sanada hayırlı cumaalar sormaa topikcek en mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz amiinnnn inşallah onlarında sevincini tez vakitte yaşarız inşallahgünaydınn kızlarrr hayırlıı cumalarrrrr :)) yeni hamişlerimizin heycanı hepimizi sardııı :)) allahım listedeki geri kalan arkadaslarımızada nasip etsin insallahhh
bu arada bal limon karabiberle niye kendini riske atasın ki? Dünde yazmıştın bal faydalı kafam karıştı kızımmm sen mi çok pinpiriklisin ben mi bişe bilmiorum noliyiiiii
şimdii bizi bırakıp gitmeyin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Inşallah çok bekletmeden gelicek bizim bebeklerimiz de....
Seyzeniimmmm 100 de ben aliiimmmmmmm.................
gebelikte bal tüketirken dikkatli olmak lazım perimmBenimde beslenme listemde bal yasaklar arasında doktorun sanada öle bir liste vericektir
o zaman bide benden halayaa valla kalktım geldim pc nin başına tel sinir etti beni
haydin hoplamayaaaa
sırayla
perime
medmusumaaa
pidilimeee
:118::118::118:
:122::122::122:
dün yaşamış olduğumuz heyecan üstü duygular nedeniyle fazla eğlence gösterememiş olup daha çok salya sümük şeklinde olaylar sürdüğünden bugün saat 11:00 de MEDMUS PERİM VE İDİLM için düzenleyeceğimiz partiye katılımlarınızı bekliyoruz.....
SAYGILAR
NOTavetiyelerimiz tek kişiliktir.
öhü öhü öhü ses 1-2 ses 1-2
küçük kurbağaaaa küçük kurbagaaaa
kuyruğun neredeeeee
kuyryğum yok kuyruğum yok
yüzerim deredeeeeeeeeeeee kuvak vak vak
ku vak vak vakk ku vak ku vak kuvaaaaaakkkkkkkkkkk
pastamı bojom hani nerdeee
Günaydın günaydın günaydııııııııııııııın
yaaaaaaaa partinin saati benim netin teklediği saatlere denk geliyooooooooooor ancak okurum artık neyse canım sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?