Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kk telden kafayi yedi 1 sayfayi aciyo diger ikisini acmiyo

adosum kizina masallah gazi icin allah sabir versin

vitom sagol bebem ya ben bide arada catlamayim diye bebe yagi suruyim bisey olmaz insallah

deragunun kocisede saglikli uzun omurler diliyorum

kizlar baska kim ne yazdi goremedim optuk hepinizi bu arada dub ayva yemistim bogazima iyi geldi bal karabiber limon da yaptim riske attim kendime ama sukur bisey olmadii

Leeeeeennnnnn pidişşşşşş hamileeeeee!!!!!

Bu arada bal limon karabiberle niye kendini riske atasın ki? Dünde yazmıştın bal faydalı kafam karıştı kızımmm sen mi çok pinpiriklisin ben mi bişe bilmiorum noliyiiiii

topiğimize kocaman bir MAŞALLLLLAAAAAAHHH.....
beğen tuşuna basmaktan parmaaammm yorulduuuuuuuuuu................

Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım

anaaammmm maşaallaahhhh....oldu canım olduuuuuu..........

işte büyük süpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz...allaahııımmmm şükürler olsuunnnnnn idiliiimizz deeeeee hamileeeeeeeee....
değeride güzeeellll...maşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

valla ağladıımm kociş noluyo diyor...birde inanamıyorrr bu kadar etkilenmeme sizle olmama...
anlatılmaz yaşanır diyoruummmmm

aminn.. inşallah bize de yaşatır bu duyguyuu...çok doğru dedin medmusummmm

oyyyyyy taze anne adooşşşşş...denizini öp kokla doya doya yerimize...

şimdii bizi bırakıp gitmeyin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah çok bekletmeden gelicek bizim bebeklerimiz de....

seyzeniimmmm 100 de ben aliiimmmmmmm.................

Son düzenleme:
Leeeeeennnnnn pidişşşşşş hamileeeeee!!!!!

Bu arada bal limon karabiberle niye kendini riske atasın ki? Dünde yazmıştın bal faydalı kafam karıştı kızımmm sen mi çok pinpiriklisin ben mi bişe bilmiorum noliyiiiii

perim balli lokmam ben onlarri kutladimyaaaa medmusumuda pidilimide kocaman kutladiydim hemde yaa kiz yoksa onlardami cikmadi dur gecmise bakim

bide benim guzel ruhlu arkadasim bal kanamaya neden olur limon kani sulandirir keza nar suyu yani nar kanamaya neden olur adacayi icilmez maydanoz nane cok tuketilmez dusuke neden olur tarcin kimyon fazla kullanilmaz bunlarda bisey yapiyooomus yaaa ondan ole dedim bebem hamisler sadece gunde 1 fincan ihlamur icebilir baskada yok...

yaa ben pidilime medmusuma parti yapmisimya :119: :119: sanirim bu 3 oldu olsun allahin hakkida 3 :119: anam ne konustum oyle kizlar intikami izliyonuzmu bu arada

Son düzenleme:
şimdii bizi bırakıp gitmeyin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah çok bekletmeden gelicek bizim bebeklerimiz de....

seyzeniimmmm 100 de ben aliiimmmmmmm.................

kim neree gidiyo yav :44:
biz burda hamile kaldık burda doğurucaaaz burda anne olucaaaz

:119: ay cok mutluyum ya resmen hamis topici olduk buyukler kucuklere bilenler bilmeyenlere anlatsiiinnnn...

o zaman bide benden halayaa valla kalktım geldim pc nin başına tel sinir etti beni
haydin hoplamayaaaa
sırayla
perime
medmusumaaa
pidilimeee

:118::118::118:
:122::122::122:

Son düzenleme:
.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................50......... .....................50
19asos03..............................50.......... ....................50
eylemsevcan.........................100........... ..................100
messttrraa............................50................................50

TOPLAM...............................650.......... . .................650

idilimmm canımbenimmmm çokkk tebrik ederimmm hamileymişsinn.
aşılama yaptırcaktın aklıma geldi bi baktım ki hamileymişsinnn
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımbenimmm

Kusuzlarrrrrrrr günaydıııınnnnnn uyuyamıyorum bennn artıkk 7 de dikili yalı kazıgı gibi geneeee bidedünki hamişlerin heyecanı var tabiiiii

Kusuzlarrrrrrrr günaydıııınnnnnn uyuyamıyorum bennn artıkk 7 de dikili yalı kazıgı gibi geneeee bidedünki hamişlerin heyecanı var tabiiiii

günaydın periim
uyumaaaa nooolmuş. bebişin büyüyor bak uyan da bebişini besle annesiii

SABAH geldim heycanla okuyayım sizleri diye ağladımm yineeee
iyki sizleri tanımışımmmmm
iyki bi sürü can kardeşim olmuşş burda
ay ne yazıcağımı bilemiyorummmmm öyleeeee bi salaklık yapıştı üzerime sanki çok yoğun bir savaştan çıkmışım gibi yorgunumm yada bi rahatlamamaı bilmiyorum

ayyy enn iyisi ben hepimiz için bi halay çekeyimm daha perimi bilem halaylayamamıştım :)

ya 2272. sayfayi goruyorum yada 2284. sayfayi niye boyle oldu bilemedim..

:119: gunaydin annisler:119:
:119: gunaydin eski hamisler:119:
:119: gunaydin tazecik hamisler:119:
:119: gunaydin umut kelebekini bekleyen prensesler:119:

hepimize gunaydin hepimize musmutlu bir hafta sonu.. benim kocis bu hafta sonu gelemiyo hayirlisi bakem siz kocislere simsıkı sarilin hafta sonu guzel bir kahvalti hazirlayin sonra kalkin elele gezin dolasin hava soguk bosverin tadini cikarin

cumamiz mubarek olsun insallah

günaydınn kızlarrr hayırlıı cumalarrrrr :)) yeni hamişlerimizin heycanı hepimizi sardııı :)) allahım listedeki geri kalan arkadaslarımızada nasip etsin insallahhh

baska kim var hepinize gunaydin

pidilim yuzyuze de tebrik ediyim dedim gozun gonlun aydin olsun insalllahhhhh

perim banada aynisi olmustu bebis erkenden kaldiriyo erkenden uyutuyo olsun canlari sagolsun

dün yaşamış olduğumuz heyecan üstü duygular nedeniyle fazla eğlence gösterememiş olup daha çok salya sümük şeklinde olaylar sürdüğünden bugün saat 11:00 de MEDMUS PERİM VE İDİLM için düzenleyeceğimiz partiye katılımlarınızı bekliyoruz.....
SAYGILAR

NOTavetiyelerimiz tek kişiliktir.

sanada gunaydin penderim.. kimler var gostermiyoki tel.. bugun mutlu uyandim:119: dun anneme anlattim arkadaslarin 3 de ayni anda hamile diye hangi arkadas diyo anne internetteki arkadaslarim diyorum inanamadi bir turlu samimiyetimize ama oda cok sevindi

oley oley oleyyy 11 de partiye bende laptoptan girerim telden takip edemem yogun olur ayy heyecanlandim
kizlar sabah sabah masallahimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…