- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.821
kk telden kafayi yedi 1 sayfayi aciyo diger ikisini acmiyo
adosum kizina masallah gazi icin allah sabir versin
vitom sagol bebem ya ben bide arada catlamayim diye bebe yagi suruyim bisey olmaz insallah
deragunun kocisede saglikli uzun omurler diliyorum
kizlar baska kim ne yazdi goremedim optuk hepinizi bu arada dub ayva yemistim bogazima iyi geldi bal karabiber limon da yaptim riske attim kendime ama sukur bisey olmadii
kk telden kafayi yedi 1 sayfayi aciyo diger ikisini acmiyo
adosum kizina masallah gazi icin allah sabir versin
vitom sagol bebem ya ben bide arada catlamayim diye bebe yagi suruyim bisey olmaz insallah
deragunun kocisede saglikli uzun omurler diliyorum
kizlar baska kim ne yazdi goremedim optuk hepinizi bu arada dub ayva yemistim bogazima iyi geldi bal karabiber limon da yaptim riske attim kendime ama sukur bisey olmadii
Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
"ŞER" Sandığım şeylerde, Var Ettiğin HAYR'a, Hayran'ım ALLAH'IM....
selam kızlar biz geldik ben ve kızım çok iyiyiz kızım 3.740 gr 52 cm dogdu genel anestezi oldum korkulacak bişey yok iyiyim kzıım emiyor ama gazımız çok dua edin bizeeeeee resim yükleyecem bi ara öptük yaladık
Leeeeeennnnnn pidişşşşşş hamileeeeee!!!!!
Bu arada bal limon karabiberle niye kendini riske atasın ki? Dünde yazmıştın bal faydalı kafam karıştı kızımmm sen mi çok pinpiriklisin ben mi bişe bilmiorum noliyiiiii
şimdii bizi bırakıp gitmeyin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah çok bekletmeden gelicek bizim bebeklerimiz de....
seyzeniimmmm 100 de ben aliiimmmmmmm.................
medmusummm canim benim masallah ya cok mutlu oldum benim 4-5 gun gecmisti benimde 6000 lerde dedi dr um karindan kese direk gozukur git gor keseni..
:119: cok sukur periyle ayni ayda hemde saka gibiii
:119: medmusum pidilgam:119: rabbim tamamina erdirsin insallah
perim hemen eskidin bak nasil suruduysen ayakini masallahtopikimize degmesin nazar masallah subhanallah
:119: alyam aybicem messiiimmmm bojoomm hadi sira sizde insallahhh
:119: ay cok mutluyum ya resmen hamis topici olduk buyukler kucuklere bilenler bilmeyenlere anlatsiiinnnn...
Kusuzlarrrrrrrr günaydıııınnnnnn uyuyamıyorum bennn artıkk7 de dikili yalı kazıgı gibi geneeee bidedünki hamişlerin heyecanı var tabiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?