- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.921
:44::44: ayyhh bunlarr nee?? yarabbiimm ilaç fobim vaarr bana da mı vercekleerr....napalım başa gelen çekiliiirrr...
pztsi miii hadi bakalıımmmmmm yumoşşşşlaaarrr gösteriinn kendiniziiiii.....
az kaldı bojuummm azzzzzzz..bütün bunlaar sana bebeğini getirceekkk..leylekler değil iğneler getirdi dersiiinnnnnn......senin güzel yumoş oluyo zateennn kocişinin değerlerriiii iyi çıkarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oldu bu iişşşşşşşşşşşşşşşşş....
kızlar selam idilgam ve perisokom hamileymiş çok sevindim ben giremiyorum artık çok malum benim ufaklık doğdu 2,5 aylık olacak nerdeyse başlığa bi girdiimm aaaa çok mutlu oldum Allah sonuna kadar sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hepinize
kızlar selam idilgam ve perisokom hamileymiş çok sevindim ben giremiyorum artık çok malum benim ufaklık doğdu 2,5 aylık olacak nerdeyse başlığa bi girdiimm aaaa çok mutlu oldum Allah sonuna kadar sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hepinize
hoşgeldinn alpellaaaaben senin sayfan da kızlarla tanışmıştıımmmm...
Allah bebeğine ve sana sağlıklı uzun ömürler versiinn.....tebrikler canımcım....
amiiiinnnn hayırlısıylaaa gelsiiinnn
ilaçları falan düşünme yawrıımmm sen, dersine çalış bu ay bitmiş diil henüzzz
Alpellaaaaaammmmmmmmmmmmmmm senin sayende tanıştık çoğumuzzzz topiği açtıktan bikaç gün sonra hamiş olduğunu öğrenmiştinnnnnnn demek 2,5 aylık olduuu canım benimmmm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn öperim seni ve bebişiniiiiiiiiiii teşekkürler tebriğin içinnnnnnnnnnn
Alpellaaaaaaaaaaaaaaa bende hamileyiiiiiiiiiiim üstelik bende o topikten buraya perinin arkasından koştum geldim burası uğurlu geldiiiiiiiiii bebişini de sağlıkla büyütesin inş
ayyy kizlar ben dayanamadim gelirken 2 tane hastane cikisi aldim ya cok tatli dayanamiyorum hep almak istiyorum rabbim heveslerimizi yarim birak yavrularimizi kucagimiza almayi cicilerini guzel saglikli gunlerde giydirmeyi nasip eyleee amin..
bide dr amcaya dedimki ben faranjit oldum ama simdi gecmek uzere yalniz bidaha olursam hangi ilaclari onerirsiniz dedim oda ilac yok dedi antibiyotik ben hic bir gebeye onermiyorum dedi aile hekimi amcamiz..
neyse cisisleri koymayi cok isterdim ama telden koyamiyorumki benbide patik ordum hele bir gorseniz cok tatli teyzoslari
tatlııııııııııımm coook ama cookkkk tbr ederim..perimi daha önce etmiştim zatiii.cannıııııııııımmm coooooooook sevindim devamıda nasip olur inş..bugünleri iii degerlendirin çünkü 9 ay sonra uykusuz hergece moduna giriceksinizz cekirdek hiç uyumuyooo geceleriii hamileykende öyleydi zaten en cok gece hareket ediodu o andan anlamıstım zaten..2 saatli uyku ile duruyorum saolsun oda esim sayesinde amaaaaaaa bu duyguuu oooo kokuuu herseye deger bu arada gündüzleride hiç uyumuyo nerdeyse suan uyuttum ama kıpırdanıp duruo fırsat buldukcada giriorum...tekrar tebrikler canımm..sende insallah 9 ay sonra kucagına alıp o kokuyu içine cekicek benım gibi hala bu benimmi die ay olsada inanamayacaksın.her aksam ona bakıp şükürler ediceksin.o agladığı zaman inan dayanamayı agladıgın anlar olucak birazcık öksürse nie öksürüo die endişeleneceksin..uyudugunda biraz fazla uyusa özleyecek biran önce uyansa diyeceksin benim gibi belkide topugundan kan alınırken o aglarken arkanı dönüp sende aglicaksın ama sunu bilki RABBİNİZE BU MUCİZEE İÇİN HEP DUACI OLUCAKSINIZZZZ... sizleri cokk seviorumm arada da girsem unutmayın beniii
kızlarr işyerinde kk yı yasakladılar bana tek bayan bendim zaten neymiş sabahtan akşşama kk daymışım müdürle tartıştım dedim hakkımı helal etmiyorum sana dedim çalışmıyo muamelesi yaptı bana resmen özel sektör değilmi hepsi aynı işte face msn zaten yasaktı girdiğim bir kk vardı onuda yasakladı internet üzerinde hotmailime giriyodum onuda engellemiş çok sinirlendim ama az kaldı nisanda işten ayrılıcam 32. haftayı bekliyorum
kızlar artık giremiycem kk ya arada eşimin dükkandan girmeye çalışacağım
sizi özliycemm
olmazsın inşallah bi daha canımmm ay ne güsel yaaaa al tabiii 3 ayı doldurunca bende alıcam valla anca yapılır zaten hem insan heves ediyor işteeeeayyy kizlar ben dayanamadim gelirken 2 tane hastane cikisi aldim ya cok tatli dayanamiyorum hep almak istiyorum rabbim heveslerimizi yarim birak yavrularimizi kucagimiza almayi cicilerini guzel saglikli gunlerde giydirmeyi nasip eyleee amin..
bide dr amcaya dedimki ben faranjit oldum ama simdi gecmek uzere yalniz bidaha olursam hangi ilaclari onerirsiniz dedim oda ilac yok dedi antibiyotik ben hic bir gebeye onermiyorum dedi aile hekimi amcamiz..
neyse cisisleri koymayi cok isterdim ama telden koyamiyorumki benbide patik ordum hele bir gorseniz cok tatli teyzoslari
tatlııııııııııımm coook ama cookkkk tbr ederim..perimi daha önce etmiştim zatiii.cannıııııııııımmm coooooooook sevindim devamıda nasip olur inş..bugünleri iii degerlendirin çünkü 9 ay sonra uykusuz hergece moduna giriceksinizz cekirdek hiç uyumuyooo geceleriii hamileykende öyleydi zaten en cok gece hareket ediodu o andan anlamıstım zaten..2 saatli uyku ile duruyorum saolsun oda esim sayesinde amaaaaaaa bu duyguuu oooo kokuuu herseye deger bu arada gündüzleride hiç uyumuyo nerdeyse suan uyuttum ama kıpırdanıp duruo fırsat buldukcada giriorum...tekrar tebrikler canımm..sende insallah 9 ay sonra kucagına alıp o kokuyu içine cekicek benım gibi hala bu benimmi die ay olsada inanamayacaksın.her aksam ona bakıp şükürler ediceksin.o agladığı zaman inan dayanamayı agladıgın anlar olucak birazcık öksürse nie öksürüo die endişeleneceksin..uyudugunda biraz fazla uyusa özleyecek biran önce uyansa diyeceksin benim gibi belkide topugundan kan alınırken o aglarken arkanı dönüp sende aglicaksın ama sunu bilki RABBİNİZE BU MUCİZEE İÇİN HEP DUACI OLUCAKSINIZZZZ... sizleri cokk seviorumm arada da girsem unutmayın beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?