Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anoyyyyyyyy geçmiş olsun messimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
acıı cokmu yaaaa
dikkat et aman heeeeeeeeee

canım var resmi koydum bir bak geçmişee :))))))))))

Kuzucuklarmmmm şuan havaalanındayımmmm yarın evlilik yıldönümümüzzzz kociş beni kınrısa kaçırıooo orda tel çekmeyebilirrrr sizi seyormmmm pojumm inşallah bi dolu kaliteli yumoşun olmuşturrrrr hepinizi seviorummmmm

sukur telefonum duzeldi

perim ne guzel masallah ozaman size hayirli uzun omurlu birlikte nice yillara o zaman :119:

perimmm,

nice nice uzunn, mutlu, sağlıklı yııllarınızzzz olsuunnnnn....maşallaahhh sizeee...

cekirdegiii öptüm senin için ama annem gideli 4 gün oldu canım yine kimsem kalmadı bu sehirde sizler ayrısınız tabi..

Perşembe günü saat 12:30 da sezeryan doğum ile bebişlerim dünyaya geldiler çok şükür
Heyecan ve korku ile saat 10'da hastaneye gittik.Yatış işlemleri yapıldı odamıza geçip hazırlanıp saatimizin dolmasını bekledim dua ederek.Sonra hasta bakıcı ve 2 hemşireyle ameliyathanenin yolunu tuttuk sedye üzerinde.Çok şükür ki hemşirenin ikizde tanıdık çıktı,bir önceki çalıştığım hastaneden samimi arkadaşlarım.Bebişlerim ellerine doğdu,alıp temizlediler,aspire ettiler.Sonra bebişlerimi alıp gittiler.Ben 10-15 dk sonra çıktım ameliyathaneden.Hepinize dua ettim orda olduğum sürece.Aşağıya indiğimde bebişler odadaydı,akınım 2300 gr,anılım 2100 gr olarak geldiler dünyaya
O gün her şey yolundaydı.Sadece Akın biraz yorgun ve hareketsizdi.Doğduğu anda söylediler.Diğer bebiş daha küçüktü ama,ağlaması felan daha iyiydi.Mama verince az da olsa alıyordu.Akın ise topuk kanı alınırken bile ağlamadı.O gece hastanede öylece geçti.Ertesi gün dr um geldi taburcu olabilirsin dedi ama bebekle ilgili sorunları söyleyince çocuk dr gelip baksın tekrar dedi.Çocuk dr gelip baktı.Emme ve mama almasıyla ilgili sorun olduğu için hemşireler götürüp midesini yıkadılar ve daha sonra da bebişim küvöze alındı Şuan hala hastanede.Onu hastanede bırakmak üzücü oldu ama iyi olsunda inşallah.Bu da geçecek.Dün akşam gidip gördüm çok şükür.Orda da hemşire arkadaşımla karşılaştım.Eşimide aldılar küvöze.Biberonla mama almıyormuş hala,midesine kataterle direk veriliyormuş mama şuan,gelişimi yavaşlamasın diye.Ama tekrar biberon deneyeceğiz dediler.Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin inşallah.Dert veripte derman aratmasın.Binlerce kez hamd olsun Rabbime.Daha büyük derdi olan insanlar var çünkü.İnşallah bebişimde iyi olacak ve evimize,kardeşinin yanına dönecek.Hamilelik ve lohusalık sanırım duygusallaık dönemi ::::::::::(((

Bizde durumlar şuan için böyle teyzeleri...Bebişler çok küçük,görseniz tutmaya korkuyor insan.Ama sağlıklı olsunlarda büyürler inşallah Allah ın izniyle.İnsan inanamıyor.Çok farklı bambaşka bir duygu bu.Doğdukları an görünce gözyaşlarımı tutamadım.O kadar güzel bir duygu ki.Rabbim tüm dileyenlere versin hayırlısı ile.Doyasıya bebişlerimizin kokusunu içimize çekmek hepimize nasip olsun...

Bu arada geçmişe göz atamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir...Allah a emanet olun...

kuzum gozun aydin cok sukur rabbime kizz cok duygulandimmm epidural oldun sanirim dogumu..akinimizida sana bagislasin rabbim yuvasina dondursun saglikla hayirli vakitte insallahhh rabbim acil sifalar nasip etsin canim beniiimmmm

gözün aydın canım inşallah çabucak sağlıklarına kavuşur bebekler.allah hepimize yardımcı olsun

HOŞ GELDİN BEBEİŞİM allah analı babalı büyütsün her şey en kısa sürede yola girer inşallah canım sonuçta ikiz bebek kolay değil allah dermansız dert vermesin

canım yeni gördüm hamiş olduğunu,şükürler olsun sonunda sende hamişsin tebrik ederim,olmayanlara dua etmeyi unutma!!!

yaaa deryaaaammmm çok şüküüüürrrrrr

akınn daha ağır kanlı olacak o zaman hem daha tontiikkk, hem sakin...inşallaahh sağlıkla evinize götüreceksiniizz deryaaaammmm...içini ferah tut anılı da iyice bas bağırınaaa...kokla doya doya....

ikizlermiiiizz sağlıkla büyüyecek inşallaahhh....

günaydınnn kızlarrrrr hamiş listemiz günden güne artıyo insallah allahım diğer bekleyen arkadaslarımıza da nasip eder hayırlısıyla tez vakitte..allahım saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallahhhhhh..

MEHMETDERYAM bebişlerin doğmus sükürler olsunnn saglıkla büyüsünler insallahhh..

hayırlı olsun canım, rabbim tez vakitte sağlıkla akınınıda koynuna alman dileğiyle, rabbim mutluluğunuzu daim etsin.............

deryammmm canım benim Akınımız da sağlıkla evine gelecek inşallah annesi,hastanede daha iyi bakarlar hemencecik toparlanır gör bak.bizi habersiz bırakma tatlımm sizi çok seviyoruzzzz

meessiiimm çok geçmiş olsun balım dikkat et kendine,Allahtan kocişin yanında bakar sana canım (kumanda+sınırsız hizmet)

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım geçmiş olsun haberini bekliyorduk heyecanla
öncelikle senin sağlığının iyi olmasına çok sevindim bebişlerinde hayırlısıyla doğmuşlar şükürler olsun
canım benim akının durumu günden güne daha iyi olacak inşallah. sen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun...
Allah her iki yavrunun da mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…