- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.941
Işte benim prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlııııııııııımm coook ama cookkkk tbr ederim..perimi daha önce etmiştim zatiii.cannıııııııııımmm coooooooook sevindim devamıda nasip olur inş..bugünleri iii degerlendirin çünkü 9 ay sonra uykusuz hergece moduna giriceksinizz cekirdek hiç uyumuyooo geceleriii hamileykende öyleydi zaten en cok gece hareket ediodu o andan anlamıstım zaten..2 saatli uyku ile duruyorum saolsun oda esim sayesinde amaaaaaaa bu duyguuu oooo kokuuu herseye deger bu arada gündüzleride hiç uyumuyo nerdeyse suan uyuttum ama kıpırdanıp duruo fırsat buldukcada giriorum...tekrar tebrikler canımm..sende insallah 9 ay sonra kucagına alıp o kokuyu içine cekicek benım gibi hala bu benimmi die ay olsada inanamayacaksın.her aksam ona bakıp şükürler ediceksin.o agladığı zaman inan dayanamayı agladıgın anlar olucak birazcık öksürse nie öksürüo die endişeleneceksin..uyudugunda biraz fazla uyusa özleyecek biran önce uyansa diyeceksin benim gibi belkide topugundan kan alınırken o aglarken arkanı dönüp sende aglicaksın ama sunu bilki RABBİNİZE BU MUCİZEE İÇİN HEP DUACI OLUCAKSINIZZZZ... sizleri cokk seviorumm arada da girsem unutmayın beniii
amanda amannn cicişlermi aldın sennn
birde cicişler mi ördün sen kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güle güle giyinsin cnmm
canııııım maşallah sübanallahhhhhhhhhhhh coook tatlı bişiii buyaaa yalar yutarım ben bunu oyyyy maşallah kızımızaaaaa
günaydıınn sevgiili topikiimm...bana nazar değdi....düştüümm bileğimi burktuummm..yumruk kadar şişti...
çok canım yanayiii.........
ve tekrar allah hepimize sağlık versiinnnn...önce sağlıkkk....
iyi haftasonlarıııı.....
eveeetttt kalpler pztsii bojummmmm için çarpacaakkkk....
güzel yumurta oluşcaakk inş.....
bende son duruummm..alçıya aldılarrrr...acile gittik dayanamadımm ağrıya....dr da pimpirikli çıktı..kırık yokkk ama üstüne basmak yasahhh dedii...
tşkler kızlaarrr...............................
geçmiş olsun canım alllah şifa versin
Cnm çok geçmiş olsun cnm ya bendede olmuştu sağ ayağım burkulduu ayağımın üzerindeki liflerde yırtılmA olmuştu alçıyaaldılar basmıyayım die cnm m ona alçıdan sonra çorap al burkulmayı onlüyo medikal dükkanlarda var GEÇMiş olsun cnm m. Bu ayda alçılı deneme vardır belkim hayrı çiçek yollayamıyorum telde. Ama bol öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?