Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
vitom perim aldim ya teyzeleri perim insan nasil heves ediyo anlatamam rabbim herkese yasatsin bu duyguyu insallah..

zeytinim insallah bizde yasayabiliriz o duygulari rabbim hayirlisiyla bizlerede yasatir

addosumm ben goremedim telden gorunmuyoo foto ama eminim melek gibidir deniz kizimiz hayirli saglikli uzun omru olsun insallah

hafzaaammm geri patron sinir oldum yaa ozletme kendini olurmu girmeye calis hep esinin yanindan allaha emanet ol

kizlar biz 7 de uyandik wc icin tabi sonra bidaha uyuyamadik karnimiz acikmis onu doyurduk olsun erken yatar telafi ederiz
hepinizi teyzeleriiii siziii cok seviyoruuuzzzz

uy canım ya çok tatlı maşallah benim oğluşum nasıl olur acaba normalde yeni doğanlar bana itici gellir seninki pek tatlı maşallah benimki bana itici gelirmi, ki

Add bende telden göremedim kızçeni ama emininki rabbim nazarlardan saklasın maşallahlıktır rabbim güzel günlerini göstersin inşalllahhh günaydın bu arada

...maşallaaahhhhhh...

bayıldıımmmmmmmmmmmm... ...japoonn deniz kızıı....

güzel bir ömrü olsuuunnnn inşallah...siz de sağlıkla büyütünnn minnoşuu adoşşşşcummmm

Son düzenleme:
günaydıınn sevgiili topikiimm...bana nazar değdi....düştüümm bileğimi burktuummm..yumruk kadar şişti...

çok canım yanayiii.........

ve tekrar allah hepimize sağlık versiinnnn...önce sağlıkkk....

iyi haftasonlarıııı.....

ZEYTİNİMMM canaımm benim çok teşekkürler sizin dualarınızla birlikteliğimizin enerjisiyle hepimiz annecikler olucaz inşallahh sadece hepimiz için en hayırlı zaman en hayırlı bebiş diyoduk bizim zamanımızsda bu zamanmış yüce rabbim bi ömür yaşatsın bu mutluluğu hepimizeeeee canım benim çekirdeğinide öpüyorum senide çokkçokkkk

annecikler bebişlerinizi memişlerinizden hiç ayırmayın hephep emzirinnnnn sütünüzlede yüzlerini silin cilt bakımı KUNDAKTA başlarrr dermişimmmmmmmmmmmmmm :))))))))

amanda amannn cicişlermi aldın sennn
birde cicişler mi ördün sen kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

güle güle giyinsin cnmm

VİTOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM bebişimiziii merak ediyorummmm canımmmmcmmm ayyy allah bütün bebişlerimizin şansını bahtını açık tahtlarını güçlü eylesinnnnnn allah nazarlardan korusunnnnnn yüce rabbimmm

Işte benim prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ADDDDDDDD immmm ben bu bebişiii yerimmmm yerimmmm yerimmmm maymuncukkkkkkk ayyy allah nazarlardan korusunnnnnnnn minnak tospacığımızııııı ayyyyy bebişimizzzzz bizimmmmmm adının bereketi gibi şansı kaderi bereketli enginnnnnnn uçsuz bucaksız olsunnnnnnn
yüce rabbimmmmmm hepimize bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canııııım maşallah sübanallahhhhhhhhhhhh coook tatlı bişiii buyaaa yalar yutarım ben bunu oyyyy maşallah kızımızaaaaa

bu pazartesi bütün dualarımız sinerjimiz pozitif enerjimiz POJUMUN üzerine olsunnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhh yüce rabbimmmm ondanda güzel haberleri almayı nasip etsinnnnn

dua eden paylaşan mutluluğumla mutlu olan herkezden allah razı olsun allah gönüllerimizin muradını versin hepimiz çokkk mutlu olmayıhak ediiyoruzzz allahda bizi hep mutlu etsin inşallahhh..
amin......

AYYYY HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM

haberi aldığımda PERİMİN ÇIĞLIĞINI oda arkadaşım duydu telden :)))) oda arkadaşımla sarılışıp kucaklaşma moduna girdiğimizdede ön dişlerimiz çarpışmış o ppozisyonun nasıl olduğunu hala çözemedik dişlerimiz kırılıyodu ikimizde yaymışız agızlarımızı sanırsam :)))) tam ekranı açtığım anda POJUM un teliiiii süperdii
ay herkesi seviyorum CAN ARKADAŞLARIMM
CAN KUŞLARIM benimmm

canııııım maşallah sübanallahhhhhhhhhhhh coook tatlı bişiii buyaaa yalar yutarım ben bunu oyyyy maşallah kızımızaaaaa

ZEYTİNİMMM küçük emirimizi kokla bizim içinnnnnn yüce rabbim sana hissettirdiği ve yaşattığı duyguları bizede yaşatsın tattırdın inşallah canım benimmm
minik annecik öpüyorum annaneyede selamlar

geçmiş olsun canım Allah daha büyük sıkıntı vermesin

mestraamm bunlar senin için çok geçmiş olsun

kızlar eskısı kadar aranızda olamazsam küsmeyin ben telimin bişey ayarlarını bozdum artık telden hiç biryere giremiyorum malum pc basında da oturamıyorum uzun süre ama inşallah kociş haftaya gelcek gelince yapcak telefonumu hepinizi öptüm.. inşallah teklefonum kendi kendine düzelir 2 haftada hasatını çıkardım aletin kociş dalga geçiyo artık benimle
neyse yarın girerim kısa süreliğine hepinizide seviyoruuuzzzzz

eveeetttt kalpler pztsii bojummmmm için çarpacaakkkk....

güzel yumurta oluşcaakk inş.....

bende son duruummm..alçıya aldılarrrr...acile gittik dayanamadımm ağrıya....dr da pimpirikli çıktı..kırık yokkk ama üstüne basmak yasahhh dedii...

tşkler kızlaarrr...............................

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım alllah şifa versin

Cnm çok geçmiş olsun cnm ya bendede olmuştu sağ ayağım burkulduu ayağımın üzerindeki liflerde yırtılmA olmuştu alçıyaaldılar basmıyayım die cnm m ona alçıdan sonra çorap al burkulmayı onlüyo medikal dükkanlarda var GEÇMiş olsun cnm m. Bu ayda alçılı deneme vardır belkim hayrı çiçek yollayamıyorum telde. Ama bol öptüm seni

vardır inşallah bi hayır...ne zormuşş idilimm...tatilimize denk geldi...

kimsenin başına gelmesiinn..tek güzel yanı tv serbest, kumanda bende

sayın kk yöneticileriiii şu sayfanızı daha kullanışlı hale getirseniz de herkes bütün özellikleri telefonda görebilse, kullanabilseeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…