Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben markete gider kızlar ekmek falan alim..sizleri coook seviyo ve komana öpüyorum..çekirdekte öpüo teyzeleri işil KALBİM VE DUALARIM SENİNLE GÜZEL ANNE...haa bu arada sabak sonesintiyle saatlerce bekledik kismecikler gelmedi dükkanı biz actık biz böle yalnız bırakman yaaa biz actık bari siz kapatın :))))).öptümmmmmmm

dikkat et kendini fazla yorma tatlım bende sizi öpüyorum ve çoookkkkkkk seviyorummmm

canlarımmmm bende kaçıyorum biraz işlerim var onları halledeyim sonra eve geçicem,pazartesiye kadar giremem artık.kendinize çok iyi bakın,öpüyorum hepinizi iyiki varsınızzzz
günleriniz mutluuuuu göbişleriniz doluuuuu olsunnnn

Son düzenleme:

evet bundan sonrası pazartesiye kadar size emanet kızlar hadi bakalım kolay gelsinnnnn

Bugün bebiş için ne yaptım?
Bal-tarçın-çörek otu.
Soğan suyu
Maydonoz-süt buharı
Bol bol dua....... Allahım bu ay nasibimizi ver nolur.....

offf poffffff kismecikler yok ya yine.dükanı sonesintiyle biz acmıstık saat kac oldu tek basıma kapatayım bari

Bal-tarçın-çörek otu.
Soğan suyu
Maydonoz-süt buharı

seni mart topiğinden biliyorum

maşallah valla her yolu deniyorsunn... bende sadece klomen glifor devam yumurtlama günüm yeni bitti... pek umudum yok gibi 3 gün üst üstte ilişki olunca sperm baya azdı açıkcası... allah sonumuzu hayır etsin...

offf offff 9.aydayım artık moralim bozuluyor... 2 aydır klomen...yumurta oluyo bebiş olmuyo... bu ay 19.2 mm yumurta vardı klomen bittikten 2 gün sonra biri de küçüktü şimdi onunda büyüp farklı zmanda çatlama durumu olabilir mi??? bilginiz var mıııı??? geçen ay 3 yumurtam oldu tutmadı şimdi 1 yumurtayla mı olacakkkk?? bir de üst üstte ilişki de sperm azdı poffffff

beni de ağlattınızz güzel annelerimm...ışılcım hayırlısıyla güzel sonuç çıkacak.. biz tek yürek olduk. bugün giremedim ama hep aklımdaydın...

zeytincim başın sağolsun. insanın sevdiklerini kaybetmesi ve hayata devam etmesi çok zor..üstesinden gelmeyi çok güzel anlatmışsın canım benim...

Bal-tarçın-çörek otu.
Soğan suyu
Maydonoz-süt buharı

bugün bebiş için ne yaptım?

bal-tarçın-çörek otu
2 tane incir kurusu (arada yiyorum)
bebek mağazalarına baktım (vitrinden)

valla canım klomen hakkında bilgim yok hiç kullanmadım. sanırım gelecek ay doktora gidersem bu sefer banada verecek..gerçi benim yumurtlama da
biproblemim yok...1 yumurtayla neden olmasın ki?

valla canım klomen hakkında bilgim yok hiç kullanmadım. sanırım gelecek ay doktora gidersem bu sefer banada verecek..gerçi benim yumurtlama da
biproblemim yok...1 yumurtayla neden olmasın ki?

ne kadr güzel bende klomenle yumurtluyorum ancak... ne bilim yaa geçen ay 3 tane yumurtam olmuştu istenilen büyüklükte ama 3 taneden biri bile döllenmedi açıkcası...o yüzden 1 tane ile daha zorrr

ne kadr güzel bende klomenle yumurtluyorum ancak... ne bilim yaa geçen ay 3 tane yumurtam olmuştu istenilen büyüklükte ama 3 taneden biri bile döllenmedi açıkcası...o yüzden 1 tane ile daha zorrr

ne kadar zor bir işmiş bu iş yauu...tüp bebekte bile olmuyor bazen...lab. ortamında oluyor düşün ama gebelik yine oluşmuyor oluşmuyor..
Allah ol demeyince olmuyor hakkaten...hayırlısı, sağlıklısı diyoruz ama artık acele etseler bebişler...

ben geldimmmmmmmmmmmm

kislar benimde bu hafta yimirt haftamdii allahinn izniyle bi guzell yimirtladim :))) denemelerde tamammmm daaa acaba bi daha hicbi sekildeee BAT a kadar yapildiginda hamislik olasiligi yok muuuu???

yaniii bisey dicem ama biraz ayiipp bu tecavuze ugrayanlarin %80 i falan hoppp hamlie kalirrr hani hep okuruz duyariz yaaa ee bunlar hep yumurtlarkenmi tecavuze ugruyolar?????????????

buna yorum lutfen :))

onların ki tek atısta tutuyor tatlım galıba

hoşgeldiiiinnnn topiğimiziinn süslüsüüüüü.....

valllaaa nasıl oluyo anlamak mümkün değiiill... hepsi mi hikaye yani.. ya da hepsi mi yımırtlıyo....
perinin gönderdiği yazı da adete 2 gün kala dahi ilişki öneriyor..ilişki olurda gebelik oluyo mu yanii....
birde üstüme ceketini bırakır hamile kalırım gibi birşey der bazıları
ya yıllarca nasıl korkuttu annem, annaannemm, babaanneeemm...hah koruduk koruduk şimdide tuturamıyoruuzz...
idilgaaammm birde senin şu yabancı ayağında şıpıdıkla gezen zillileree sinir oluyorum beeenn.....

sorma canım yaaa valla ne kadar yorucu bir süreççç bazen böyle istemeyipte hamile kalanlara gıpta ediyorummm

PERIMMM bebisin icinn herbiseyeleri yapmissinnn cnmcmmm halvetee hazirsinn hayirli bollll bebisli halvetler diliyorummmm insallahhh cilgin turk spermcann yimirtini sarip sarmalarrrr insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ZEYTINIMMM yerimm ben seniiiiiiii canimm benimm duygusal seyler dusunupp bebisini lutfen rahatsiz etmee hepp guzel seyler dusunnn hep gull cnmmmm cekirdegini allah kucagina almayii nasipp estsinnn babaciginin acisini bebisin tamamen geciricekkk inaniyorum mucksssssss cnmmm

ALPELLAM bebissimizzz iri bebeis olucakk dimekkiiiii uzuboylu poslu amanda amann masallah demekki guzel besleniyosun hersey yolunda canimm benimmmmmmmmm
dua et bizedeeeee bulantilarin gecer gecmezz daha protein agirlikli beslenmeye basla cnmcmm bu ara bisey yiyemedin sanirsammm
ve kendini ozletme buralarda:))

ASIS nerelerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????

sonesintimmm MUCKSSS bugunnn topige sahipp cikmis valla zaytinleeeee allahh gonlunun muradini versinnnnnn cnmmm cnmmm

BLUE inan hic bilgim yok bu konudaa sadece ben bu ay FEMARA die bi ilac kullandimmm sonuc bekliyorummm ama sanirim senle ayni hafta yimirtlamisizz yani sen benimmmmm gunlerdir aradigimmm GURKDASIM sinnnnnnnnnnnn
insallahhhhhhhhh
beraberr hamis oluruzzz ikiz ikiz dogururuzzz cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn

MESSSIII mmmm nasilsinn cnmmmcm??

MESSII im biz o ceketi yicezzz nerdeyseeee giymeyii gectikk :))))))))
sorma sormaaaaa burdaaa herkesinnn onunde elinde karninda yanindaa herbiyerindee sipalarii varrrr hepsii cibilll kurde yokk amaa(

amaaaaa bizimdee olucakk insallahhhhhhh dualarimizzz yeterrrr sinerjimizz yeterrrrrrrrr allahin izniylee hepimizz hamilee olucazz insallahhhhhhhhhhhhhh

SEWWAL immm sendee sakinn moralini bozmaa cnmmm biz hep ne diyoruz ennnnnnnnnnn hayirli zamanda ennnnnnnn hayirli bebisssssslerii nasipp edicekk bizeeeeee
sadece azzzzzzz sabirrrrrr bollllllllllllll duaaaaaa

iyiyim idilgaammm...alışveriş günüydü bugün kaynanamla gezdik dolaştık...valla seviyorum kendilerini ama valla dırdırından bıktım

ben size dedim evlenince çocuk yapın dedim şunu dedim bunu dedim...

BLUEEGIRL cnmcm sanirim kullandigimiz ilaclar ayni amacli yumurta kalitesi arttirici yumurta buyuten cogaltannnn (yani benim femara oyle)
cokk agrili yumurtladimmm bennn ve denemelerimiz bitti yumurtlamamda bitttiii aam sol yumurtaligimda sanci agri varr sanki sivilce varmis gibi icerdee
bu iyi biseymi yani yumurta catladimi catlamadimi falan filan nasil anlasiliyoo?????

bu ilaclarala acaba 1 ay icinde biddaha yumurtlarmisyiz?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…