- 31 Mart 2012
- 627
- 17
- 98
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.261
ben markete gider kızlar ekmek falan alim..sizleri coook seviyo ve komana öpüyorum..çekirdekte öpüo teyzeleri işil KALBİM VE DUALARIM SENİNLE GÜZEL ANNE...haa bu arada sabak sonesintiyle saatlerce bekledik kismecikler gelmedi dükkanı biz actık biz böle yalnız bırakman yaaa biz actık bari siz kapatın :))))).öptümmmmmmm
ben markete gider kızlar ekmek falan alim..sizleri coook seviyo ve komana öpüyorum..çekirdekte öpüo teyzeleri işil KALBİM VE DUALARIM SENİNLE GÜZEL ANNE...haa bu arada sabak sonesintiyle saatlerce bekledik kismecikler gelmedi dükkanı biz actık biz böle yalnız bırakman yaaa biz actık bari siz kapatın :))))).öptümmmmmmm
Bugün bebiş için ne yaptım?
Bal-tarçın-çörek otu.
Soğan suyu
Maydonoz-süt buharı
Bol bol dua.......Allahım bu ay nasibimizi ver nolur.....
canım benim babana çok üzüldüm başın sağolsun,hepiniz o kadar içten o kadar düşüncelisiniz ki...inan ağladım yazdıklarını okuyunca,bende güçlü olmaya çalışıyorum bebeğim için o daha küçücük annesine ihtiyacı var.beni en çok duygulandıran şey de dediğin gibi birbirimizi tanımıyoruz ama dua ederken tek tek nicklerinizi söyleyerek dua ediyorum ve hepinizin de benim için nası dua ettiğinizi hissedebiliyorum.iyiki tanımışım sizleri iyiki yazmışım topiğe,insanların tanışmadan nası arkadaş dost sırdaş olabileceğini ve karşılık beklemeden birbirleri için dua edip üzülebileceğini,düşünebileceğini gördüm.benim için çok önemli şeyler bunlar.Rabbim hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızz
Bugün bebiş için ne yaptım?
Bal-tarçın-çörek otu.
Soğan suyu
Maydonoz-süt buharı
Bol bol dua.......Allahım bu ay nasibimizi ver nolur.....
offf offff 9.aydayım artık moralim bozuluyor... 2 aydır klomen...yumurta oluyo bebiş olmuyo... bu ay 19.2 mm yumurta vardı klomen bittikten 2 gün sonra biri de küçüktü şimdi onunda büyüp farklı zmanda çatlama durumu olabilir mi??? bilginiz var mıııı??? geçen ay 3 yumurtam oldu tutmadı şimdi 1 yumurtayla mı olacakkkk?? bir de üst üstte ilişki de sperm azdı poffffff
valla canım klomen hakkında bilgim yok hiç kullanmadım. sanırım gelecek ay doktora gidersem bu sefer banada verecek..gerçi benim yumurtlama da
biproblemim yok...1 yumurtayla neden olmasın ki?
ne kadr güzel bende klomenle yumurtluyorum ancak... ne bilim yaa geçen ay 3 tane yumurtam olmuştu istenilen büyüklükte ama 3 taneden biri bile döllenmedi açıkcası...o yüzden 1 tane ile daha zorrr
ben geldimmmmmmmmmmmm
kislar benimde bu hafta yimirt haftamdii allahinn izniyle bi guzell yimirtladim :))) denemelerde tamammmm daaa acaba bi daha hicbi sekildeee BAT a kadar yapildiginda hamislik olasiligi yok muuuu???
yaniii bisey dicem ama biraz ayiipp bu tecavuze ugrayanlarin %80 i falan hoppp hamlie kalirrr hani hep okuruz duyariz yaaa ee bunlar hep yumurtlarkenmi tecavuze ugruyolar?????????????
buna yorum lutfen :))
ben geldimmmmmmmmmmmm
kislar benimde bu hafta yimirt haftamdii allahinn izniyle bi guzell yimirtladim :))) denemelerde tamammmm daaa acaba bi daha hicbi sekildeee BAT a kadar yapildiginda hamislik olasiligi yok muuuu???
yaniii bisey dicem ama biraz ayiipp bu tecavuze ugrayanlarin %80 i falan hoppp hamlie kalirrr hani hep okuruz duyariz yaaa ee bunlar hep yumurtlarkenmi tecavuze ugruyolar?????????????
buna yorum lutfen :))
ne kadar zor bir işmiş bu iş yauu...tüp bebekte bile olmuyor bazen...lab. ortamında oluyor düşün ama gebelik yine oluşmuyor oluşmuyor..
Allah ol demeyince olmuyor hakkaten...hayırlısı, sağlıklısı diyoruz ama artık acele etseler bebişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?